Down sendromlu cocuk anneleri var mı?

Avent kullaniyor ma4ka olarak, esi maalesefki birde ogretmen cahillik okumakla gecmiyor cok tesekkur ederiz

Her şeyi ne kadar güzel anlatmışsınız..Allah'ın verdiği cana kastetmek..Bence tam karşılığı bu pek çok kişinin yaptığı şeyin bir gerçekten kurtulmaya çalışırken..Oysaki melek gibi çocuklar onlar..Gülüşleri insanın içini ısıtıyor, çünkü samimiyeti net bir şekilde anlıyorsun..sana anlatıyor..bir armağan, Allah'ın bir hediyesi..

Benim de kanımda toksoplasma çıktığında doktorların pek çoğu beni amniyosenteze ikna etmeye çalıştılar..riskini bildiğim içim aklımın ucundan bile geçirmek istemedim..Hep sonucu görüp de ne yapacaktım..benim için kalbinin atıyor olması, minicik tekmeleri ve içimdeki dönüşleri bir mükafattır diye düşündüm..Eşim bile ben sorunlu, problemli çocuk istemiyorum dedi durdu..Testlerim de down sendromu riskine yakın çıktı, gene dilerseniz bir amniyo yapın rahatlayın dediler..yaptırmadım..Ben Rabbimin bana vereceğine razı oldum..Onun içimde eğlence ile dönerken, tekme atarken ki mutluluğunu gölgeye mi düşüreyim? Hayır ! Bunu asla yapamam.. Yaparsam hayatımın sonuna kadar yaşayamam..

Şimdi eşim bile bana minicik tekmelerine ellerini koyunca..artık ne olursa olsun, nasıl doğarsa doğsun o bizim bebeğimiz..ona gözümüz gibi bakacağız diyor..işte o zaman içim ısınıyor ve mutlu oluyorum..

Ah o tekmeler ne güzeldir. Oturduğunuz yerde gülümsersiniz kimse anlam veremez ama siz sebebini bilirsiniz. Ufaklık harekete geçmiştir. Evlat her türlü baş tacı. Sağlıkla doğan cocugunuza bir şey olsa kapı önüne mi koyacaksiniz? Hayır. O yüzden hamileliğin ve anneliğin tadını çıkarın. Eşinizi de tebrik ediyorum.

merhabalar
eşimin bir dayısı down sendromlu ve 40 yaşını aşmış vaziyette
ve eşim onu çok seviyor
ben henüz tanışmadım kendisiyle.
down sendromunu ilk gazetede okuduğum bir haberle öğrenmiştim, lisedeydim. down cafe açılmış ankarada, işletmecileriyle röportaj vardı.
Allah çocuklarınızı, onları seven insanlarla karşılaştırsın hep
yazmak istedim
kalbinize, kendinize ve yavrucaklara iyi bakın
cesaretimi mazur görün

arkadaslar emzirebiliyorsaniz sanslisiniz ben pasami emziremedim sagdim sonuna kadar gitmeyi denedim ama.olmayinca gercekten olmuyo. kizimi yaklasik bi sene emzirmistim.sutum cok iyi geliyodu ozamanlar tatil sevdasina emzirmeyi birakmistim ve cok pisman olmustum ikinci cocuguma kendi birakana kadar emzircem diyodumki oda nasip olmadi maaselef.. bizim bide dogdugunda emme sorunumuz vardi erken dogum olmustu emmeyi bilmiyodu cok zotlanmistim mama icirirken bile ama basardik

Merhaba epeydir bir şey yazmamışsınız bebeginiz nasıl oldu merak ettim. Selamlar

Sevgili anneler,
Ankara'da hem fizyoterapisi hem de bireysel eğitimi iyi olan bir kurum arıyorum. Lütfen çocuklarınızı gönderdiğiniz kurumları artı ve eskileriyle paylaşır mısınız? İkisi tek bir kurum çatısı altında olmayabilir. Şunun fizyoterapisi iyi, bunun eğitimi gibi de bilgi verirseniz sevinirim. Oğlum için en iyisini bulmaya çalışıyorum.

amanin sibelim evet canim ya numaram degisti face de kapattim girmiyorum yenisini actim bi kac ay once.. ozledim kiz du ozelden yazarim yni numarami..

amin canim insallah.... sagol....

Aselim nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Doktorlar amniyo önerdi mi? Yaptırdın mı yaptıracak mısın? Oğluma rapor çıkarmaya gittim bugün ordaki kadı hemen kardeş yapın dedi. Daha doğum kilolarım duruyor. Ama doğru zaman ne zaman onu da bilemiyorum.

sagol canim iyiyim cok sukur simdilik bi derdim yok randevum ayin 5inde ense kalinligi olculecek bebisimin doktor onersede yaptirmicam kesinlikle amnio. canlandigini hissediyorum seviniyorum.. rabbim.sagsaglim kucagima almami nasip etsin insallah. 3aylik olduk gobusum cikmaya basladi ama daha kilo almadim. ins almamya dikkat ediyorum bu sefer

merhaba canim kusura bakma gec cevap veriyorum hamilelik iyi gidiyo bi derdim yok cok sukur. doktor ense kalinligini fln olctu %99 saglikli dedi herseyi normal amniyo onermedi ama hastaneye kan tahliline yolladi orda inceliolarmis ikinci cocuk down oldu ucuncude risk varmi diye ama gitmedim mecbur degilsin sadece oneri dedi.. hamileligimin tadini cikarmak istiyorum aksi biside ciksa aldirma gibi bi dusuncem.yok o yuzden hic gitmedim gerek duymadim... kardes iyi olur ama.sen kendini hazir hissediosan tabiki kilolari dert etme ya zamanla giderler elbet ben simdi 4 ayi bitirdim daha 800gram almisim.. encok kilo ilk hamileliklerde aliniyo..

Kuzum bebişim doğdu Allaha şükürler olsun bir sorun yok şimdilik ilerde de olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…