Kızlar bişey sormak istiyorum. Melekleriniz ne zaman gelgel yaptı ne zaman anne baba demeye başladı
biz dogumdan sonra fizik tedaviye hemen basladık cnm gozun aydın allah analı babalı buyutsun bizde seneye kalp ameliyatı olucaz dr endıselenmeyin dedi ama yinede korkuyorum
Arkadaşlar birşey soracaktım.Benim bebeğime de down sendromlu dediler,kalbinde sorunu var.32 haftalık hamileyim.Sizler hamileyken bebeğinizin kanınızdaki hareketleri nasıldı? Az mı çok mu hareket ediyordu.Kilo alması ve boyu nasıldı.Kalp hastalığı etkiliyormu hareketini,boyunu,kilosunu?
Benim de bebeğimin kalbinde 2 deliği olduğunu ve kulakçıkları tekmiş 2 olması gerekiyormuş.Siz kalp için doktor araştırdınız mı?Doktor isimlerini paylaşırsanız sevinirim.Doğumunuz normal mi sezeryan mı oldu?benim kizim cok hareketliydi calistigim.icin gun icinde oturdugun yerden pek anlamiyordum ama aksam ewe gelince resmen icimde.meksika dalgalanmasi yasiyordum birde bi 15 -20 dk hickirirdi karnimdayken yani bizim.8lk.basta hersey cok.normaldi.boyu kilosu ama son zamanlarda sanirim hersey degisiyor 2260 kg dogdu.kizim 3 hafta erken dogdu zatwn 2 hafta geriden geliyordu simdi iyiyiz cok.sukur ama.ciddi bir.kalbinde deligi var
Benim de bebeğimin kalbinde 2 deliği olduğunu ve kulakçıkları tekmiş 2 olması gerekiyormuş.Siz kalp için doktor araştırdınız mı?Doktor isimlerini paylaşırsanız sevinirim.Doğumunuz normal mi sezeryan mı oldu?
benim bebeğimede avsd teşhisi kondusuyumun normalden az olmasi.sebebiyle apar topar sezeryana aldilar bizim.cocuk doktorumuz aygun hocayi getirtmisti capa tip fakultesinde hoca biz 2 hafta kuvezde kaldik iki hafta sonunda kucagima alabildim. capa tip fakultesinde kontrollerimIz devam edio aygun hocave rukiye hoca.zaten muayne olunacagi zaman onlar surekli orda bizede avsd tanisi.kondu hamileykende rukiye hoca muayne.etmisti
Iyi aksamlar arkadaşlar sıteye yeni üye oldum.
Elifnaz hanım yavrunuza Allah bağışlasın Nev hanım sızde ıns.saglıklı bırsekılde kucağınıza alırsınız yavrunuzu.benımde 4 aylık down sendromlu dünya Tatlısı bır kızım var.bızım sonuclar bebegımız iki aylıkken çıktı hemen bebek fızyoterapisti ayarladık eve gelıyo.ama sımdı raporumuz çıktı ozel egıtıme baslıycaz ankarada oturuyorum burda olanlar hangi ozel egıtıme gıdıyolar yada hangısı ıyı bılen varmı.simdilik Hoşçakalın
Birde sunu sorayim oglunuz emekledimi kac aylikken oturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?