Aselim sen süper bir annesin..
Harbi eli öpülecek kadınsın Rabbim sana sağlık sıhhat hayırlı ve bereketli bir ömür versin..
Kızına ve oğluna da..
merhabalar,ben de mesajlarınızı duygulanarak ve size hayran olarak okudu.sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
yavrularınızla bir ömür boyu mutlu mesut yaşamanızı dilerim.siz hayata çok güzel bakan,ruhu çok temiz bir insansınız.
ben de 3.çocuğuma hamileyim.11 yaşında bir kızım var.geçen sene erken doğum yaptım bebeğim 3 gün yaşadı.şimdi yine hamileyim.biraz sıkıntılı geçiyor.benim sıkıntım plasentadan kaynaklı.rahim ağzına yapışık olduğu için kanamalı erken doğuma sebebiyet veriyor ve annenin hayatını da tehlikeye atıyor.bu hamileliğimde 2li,3lü testlerin hiçbirini yaptırıp kafamı bulandırmak istemedim çünkü ben de sonuç ne olursa olsun bebeğimi öldürmeyi düşünemem.bu günahın hesabını veremem.Rabbim bana neyi taktir etmişse boynum kıldan ince.şu an tek istediğim oğluma zamanında sağ salim,kanamasız,sorunsuz kavuşmak..mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum.sevgiler...
Merhaba Aselim. İnternetten konuları takip ederken senin açtığın bu forumda buldum kendimi. Şu anda hamileyim ve 4lü tarama testimdeki down sendromlu bebek doğurma riskim yüksek çıktı. Şu anda zihnimin ne kadar karışık ve bulanık olduğunu en iyi sen bilebilirsin. İçimde onun tekmelerini hissederken yeni yeni risk testleri yapıp ne onu nede kendimi yormak istemiyorum ama bu durumla nasıl baş edebilecdeğimide bilmiyorum. Bir anne olarak senin tavsiyelerine ve yaşanmışlıklarına ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olmanı rica ediyorum.
Benimde ikili testimin sonusu riskli çıktı amniyosentez dedi dktor yaptırıp yaptırmamakta kararsızım şeytan diyor doğurana kadar bir daha doktora gitme.Geceleri uyku yok bişey yiyemeyorum canım kimseyle konuşmak istemiyor bunalımdayım.
Kızlar,
Bu başlığı yeni buldum. Çalışıyorum tüm sayfaları okuyamadim ama kısaca kendi hikâyemi anlatayım. Büyük bir aşkla evlendiğim eşimle 1.5 yıl sonra evlat sahibi olmak istedigimize karar verdik. Hamileliğim çok rahat geçti. 2li 3 lü taramalar gayet normal. 2000de 1 ve 5000 de 1 şeklinde çıktı sonuçlar. Oğlum 37.haftada kendini kordona iki kat doladigi için erken doğdu. 3 gün sonra çocuk doktoru down sendromlu olduğunu söyledi. Başta 2 gün durmaksızın ağladım. Ama sonra oğluma sarildim. O benimdi. Allah onu bana yolladiysa beni ona uygun ve layık bulmuş dedim. Bu testlere güvenim yok artık. Aldirmayi dusunmeyecekseniz hiç kafanızı bulandirmayin derim. Oğlumun kokusunu, bakışını, gülüşünü dünyaya degismem. Zamanı geri alicaz sana normal bir çocuk vericez deseler hayatta degismem oğlumu. Raporlar engelli dese de onlar sadece biraz farklılar. Bana göreyse benim ya gerisi umrumda değil.
12+2 de 3 mm cıkan ense kalınlıgı 13+0 da 4 mm cıktı kızımın. bugun 14+0 doktor 15+0 da gel tekrar bakalım dedi.
Burun kemiği olusmus su an baska bir sorun gozukmuyor ama ense kalınlıgının 4 mm olması bizi çok endişelendiriyor. Ense kalınlıgı yuksek cıkıpta nomral ve saglıklı biğr bebek sahibi olabilen var mı aranızda?
Kızlar,
Bu başlığı yeni buldum. Çalışıyorum tüm sayfaları okuyamadim ama kısaca kendi hikâyemi anlatayım. Büyük bir aşkla evlendiğim eşimle 1.5 yıl sonra evlat sahibi olmak istedigimize karar verdik. Hamileliğim çok rahat geçti. 2li 3 lü taramalar gayet normal. 2000de 1 ve 5000 de 1 şeklinde çıktı sonuçlar. Oğlum 37.haftada kendini kordona iki kat doladigi için erken doğdu. 3 gün sonra çocuk doktoru down sendromlu olduğunu söyledi. Başta 2 gün durmaksızın ağladım. Ama sonra oğluma sarildim. O benimdi. Allah onu bana yolladiysa beni ona uygun ve layık bulmuş dedim. Bu testlere güvenim yok artık. Aldirmayi dusunmeyecekseniz hiç kafanızı bulandirmayin derim. Oğlumun kokusunu, bakışını, gülüşünü dünyaya degismem. Zamanı geri alicaz sana normal bir çocuk vericez deseler hayatta degismem oğlumu. Raporlar engelli dese de onlar sadece biraz farklılar. Bana göreyse benim ya gerisi umrumda değil.
güzel yürekli arkadaşım benim....güzel yürekli şansımın özel bebeği...canımsınız..
canim oglun kac yasinda simdi.. bende hep diyorum.test falan fasa fiso hic gerek yok testlerde normal.cikip downluolan downlu cikip hicbiseyi olmayan dogan bebekler cook.. bende onlari emgelli olarak gormuyorum.onlari engelli gorenlerede kiziyorum eksikleri yok fazlaliklari varallah oglunla sana neseli dertsiz bi hayat sunsun canim op oglunu yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?