Down sendromu riski mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asbei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Kızlar merhaba benim konum değil ablam için yazacağm. Ablam 6 aylık hamile ve bebeğinin böreği biri 10 diğeri 20 ml genişleme var. Doktorlar ve komşular down tehlikesi var diyorlar. Başına böyle bişey gelipte kötü şeyler yaşayanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Ablam çok üzgün bide sizin fikirleriniz alayım dedim. Teşekkürler

Komşuları boşverin de doktorlar derken? Riskli gebelik uzmanına görünüyor mu? Sadece böbrek büyüklüğünden mi bu sonuca vardılar? Başka riskler de var mı? Ense kalınlığı, Burun kemiği vs?
Hayır onlar yok ama öyle dediler

Merhaba. Benimde ikili taramada down sendromu riski çıkmıştı. Aminiosentez testi riskli olduğu için doktorum genetik test yaptırmalı önerdi. Sadece koldan alınan kan ile yapılıyor ve sonucu%99 veriyor. Fakat bu testi devlet karşılamıyor. Maddi durumunuz elveriyosa bu testi yaptırabilirsiniz içiniz rahat eder. Ben yaptirmistim. 1500-2000 tl arası fiyatı vardı.

Kızlar merhaba benim konum değil ablam için yazacağm. Ablam 6 aylık hamile ve bebeğinin böreği biri 10 diğeri 20 ml genişleme var. Doktorlar ve komşular down tehlikesi var diyorlar. Başına böyle bişey gelipte kötü şeyler yaşayanlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Ablam çok üzgün bide sizin fikirleriniz alayım dedim. Teşekkürler
Erkek mi Bebek ? Bazen erkek bebeklerde bu sıkıntı görülüyor ama perinatolog ne diyor bu duruma?

Arkadaşlar aynı dert bendede var bende 23 haftalık gebeyim ve dovn olabilme ihtimali olduğunu söyledi doktor başka doktora yönlendirdi şimdi tadavi gerekebilir dedi çok kararsızım yardımcı olurmusunuz lütfen

Arkadaşlar aynı dert bendede var bende 23 haftalık gebeyim ve dovn olabilme ihtimali olduğunu söyledi doktor başka doktora yönlendirdi şimdi tadavi gerekebilir dedi çok kararsızım yardımcı olurmusunuz lütfen
Umarım bişey yoktur

Kızlar yokmu yaşayan

Sakın inanma doktorlar insanların psikolojisini bozmaya çok meraklı çevremde o kadar çokki gebeliklerinin keyfine bile varamadılar onlardan biride kardeşimdi ense kalın dediler sonra kalp hastası dediler ama dogum yaptı şuan 8aylık oldu hiç birşeyi yok hamdolsun çevremde de bunun gibi daha niceleri ama hepsi dogum dan sonra çok saglıklı sen gebeliğin keyfini çıkar bacım doktorları boşver

Bebekte böbrek genişlemesi çok sık karşılaşılan bir problem. Doğduktan sonra takip ediliyor ve kendi kendine normale dönebiliyor büyük çoğunluğu.

Böbrek ile down arasında bağlantı bilmiyorum ben. Daha çok ense kalınlığı, burun kemiği ve eklemlere bakılıyor.
Etrafını dinlemesin her kafadan ses çıkar stres olur. Doktor en doğrusunu söyleyecektir.

Sakın inanma doktorlar insanların psikolojisini bozmaya çok meraklı çevremde o kadar çokki gebeliklerinin keyfine bile varamadılar onlardan biride kardeşimdi ense kalın dediler sonra kalp hastası dediler ama dogum yaptı şuan 8aylık oldu hiç birşeyi yok hamdolsun çevremde de bunun gibi daha niceleri ama hepsi dogum dan sonra çok saglıklı sen gebeliğin keyfini çıkar bacım doktorları boşver
Ayyy gerçekten mi allah bağışlasın inşallah bizdede öyle olur ama ben bir doktorla kalmadım ki canım bi doktor tek farklı dedi 3 doktor aynı şeyi söyledi ama ilk doktorum kafası şu toplamış dedi geriside böyle iste

Umarım öyle olur ya benimde çevremde öyle olanlar varda işte doktorlar söyleyince bi tedirgin oluyor insan

Bebekte böbrek genişlemesi çok sık karşılaşılan bir problem. Doğduktan sonra takip ediliyor ve kendi kendine normale dönebiliyor büyük çoğunluğu.

Böbrek ile down arasında bağlantı bilmiyorum ben. Daha çok ense kalınlığı, burun kemiği ve eklemlere bakılıyor.
Etrafını dinlemesin her kafadan ses çıkar stres olur. Doktor en doğrusunu söyleyecektir.
En iyisini doktormu bilir e zaten doktor söyledi canım :(((

İkili üçlü detaylı test sonuçları nedir?

Back
X