- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Siyah peri
-
Kuzenime aynısı dendi ama sıvı aldırmadı Allah a sığındı ve bebek sağ Salim sorunsuz geldi dünyaya .. gayeye sağlıklı inş sende de aynısı olur cnmMerhabalar ben 22 haftalık gebeyim bugün detaylı ultrasonum vardı ve bebeğin bağırsakta parlaklık görüldü doktorlar yaş riskin de var down sendromu olabilir sıvı aldır dediler. Yaşım henüz 31 ve bebekte başka hiçbir sorun yok, birkaç farklı sebebi olabilir bu durumun. Okuduğum duyduğum kadarıyla çok insanın başına gelmiş genelde sıvı aldırmak istemiyor ve çoğunlukla bebekleri sağlıkla doğmuş.Sıvı aldıranda bi o kadar çok var. Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olup fikir verebilecek olan var mı bu konuda
İnşallah hiçbişey çıkmaz aldırmak şu saatten sonra nasıl kıyarım meleğime yapamam ama Allah korusun bir hastalığı olmasını da hiçmi hiç istemiyorum.Devlette parlaklık görüldü özele gittim orda da kordon damarı eksik görüldü daha fazla gezdikçe çıkıcak sanki korkumdan artık kurcalamak da istemiyorumCanım Down çıkarsa aldıracak mısın?
Eğer evetse yaptır testi.
Ama her türlü benim diyorsan boşuna girme o zahmetlere.
O parlaklık olan çok arkadaşım oldu. Hepsi de sağlam çocuklar.
Ankaradasın madem Türkiyenin enleri hep anlarada. Bir sürü dr var.
Netten araştır ve git.
Bence hiç bişey çıkmayacak gör bak
Amin inşallah darısı başımaKuzenime aynısı dendi ama sıvı aldırmadı Allah a sığındı ve bebek sağ Salim sorunsuz geldi dünyaya .. gayeye sağlıklı inş sende de aynısı olur cnm
İşte tam olarak da bahsettiğim şey bu ben sadece bir anne değil onun her daim yanında koruyucusu olmak zorundayım onun ömrü boyunca benim ömrüm bile yetmeyebilir buna, yoksa o benim canımdan bir parça ondan kopmak birtek bana zarar verecek.
Bu arada başınız sağ olsun şu anda inşallah sağlıklı bir evladınız vardır. Gebelikte sizde herhangi bir bulgu veya belirti var mıydı acaba bu down sendromuyla ilgili?Hyr canim benim bebeğim dowvn sendromluydu kalbi durdu melegimin ama dedigim gibi iciniz rahat etsin bence adanada ve kayseride cok iyi hekimler biliyorum
Hala bebegim olmadi canm 1 yil oldu gebekalamiyorum dusuk tehlikem vardi benm kesede bebegim gec göründü bir de baska belirti yoktuBu arada başınız sağ olsun şu anda inşallah sağlıklı bir evladınız vardır. Gebelikte sizde herhangi bir bulgu veya belirti var mıydı acaba bu down sendromuyla ilgili?
Özele mi gidiyorsunMerhabalar ben 22 haftalık gebeyim bugün detaylı ultrasonum vardı ve bebeğin bağırsakta parlaklık görüldü doktorlar yaş riskin de var down sendromu olabilir sıvı aldır dediler. Yaşım henüz 31 ve bebekte başka hiçbir sorun yok, birkaç farklı sebebi olabilir bu durumun. Okuduğum duyduğum kadarıyla çok insanın başına gelmiş genelde sıvı aldırmak istemiyor ve çoğunlukla bebekleri sağlıkla doğmuş.Sıvı aldıranda bi o kadar çok var. Ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olup fikir verebilecek olan var mı bu konuda
İnşallah tez zamanda sağlıklı bi yavrun olur. Anladım ki ısrarla istemek değil herşeyin hayırlısını istemek lazımmış.Hala bebegim olmadi canm 1 yil oldu gebekalamiyorum dusuk tehlikem vardi benm kesede bebegim gec göründü bir de baska belirti yoktu
Yok özele bir cinsiyet için bir kere de bu durum başıma gelince gittim sadece. Devlet hastanesine gidiyorum.Özele mi gidiyorsun
Hayır devlete gidiyorum bu kez bi özele de gittim amaÖzele mi gidiyorsun
Arastr başka yerlere de bak tek bir yere bağlı kalma derim .. yaptrtma bence çok yersiz ve yıpratıcı bir durum sadece para tuzagiii.. kaç haftaliksin şuan.??Hayır devlete gidiyorum bu kez bi özele de gittim ama
23 haftalık olmak üzereyim. Sanırım hiçbirşey yaptıramıycam zaten olumlu düşünüp doğumu beklemeyi düşünüyorum. Yoksa zaman geçmiycek ve ben üzüldükçe kuzum da üzülücekArastr başka yerlere de bak tek bir yere bağlı kalma derim .. yaptrtma bence çok yersiz ve yıpratıcı bir durum sadece para tuzagiii.. kaç haftaliksin şuan.??
Bu saatten sonra kötü bir şey oldu diyelim aldıracak misn . Bunu duusnmezler alacakları parayı düşünürler ... Boşver boş muhabbetlerle uğraşma bebeğine alışveriş yap onun yerine23 haftalık olmak üzereyim. Sanırım hiçbirşey yaptıramıycam zaten olumlu düşünüp doğumu beklemeyi düşünüyorum. Yoksa zaman geçmiycek ve ben üzüldükçe kuzum da üzülücek
Öyle yapmaya karar verdim şimdilik zaten amin çok teşekkür ederim inşallahinsallah sag saglim kucagina alirsin mevlama sigin ve olayi akisina birak lutfen♥
Bu tevekkülünün karşılığını versin Rabbim. Üç aylardayız bol bol dua et. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm.Öyle yapmaya karar verdim şimdilik zaten amin çok teşekkür ederim inşallah
Amin inşallah canım çok teşekkür ederimBu tevekkülünün karşılığını versin Rabbim. Üç aylardayız bol bol dua et. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın cnm.
Kalbimiz sizinle.. inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız.23 haftalık olmak üzereyim. Sanırım hiçbirşey yaptıramıycam zaten olumlu düşünüp doğumu beklemeyi düşünüyorum. Yoksa zaman geçmiycek ve ben üzüldükçe kuzum da üzülücek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?