Down sendromu riski ve amniyosentez

Canım Down çıkarsa aldıracak mısın?
Eğer evetse yaptır testi.
Ama her türlü benim diyorsan boşuna girme o zahmetlere.
O parlaklık olan çok arkadaşım oldu. Hepsi de sağlam çocuklar.
Ankaradasın madem Türkiyenin enleri hep anlarada. Bir sürü dr var.
Netten araştır ve git.
Bence hiç bişey çıkmayacak gör bak

Kuzenime aynısı dendi ama sıvı aldırmadı Allah a sığındı ve bebek sağ Salim sorunsuz geldi dünyaya .. gayeye sağlıklı inş sende de aynısı olur cnm

İnşallah hiçbişey çıkmaz aldırmak şu saatten sonra nasıl kıyarım meleğime yapamam ama Allah korusun bir hastalığı olmasını da hiçmi hiç istemiyorum.Devlette parlaklık görüldü özele gittim orda da kordon damarı eksik görüldü daha fazla gezdikçe çıkıcak sanki korkumdan artık kurcalamak da istemiyorum

Hyr canim benim bebeğim dowvn sendromluydu kalbi durdu melegimin ama dedigim gibi iciniz rahat etsin bence adanada ve kayseride cok iyi hekimler biliyorum
Bu arada başınız sağ olsun şu anda inşallah sağlıklı bir evladınız vardır. Gebelikte sizde herhangi bir bulgu veya belirti var mıydı acaba bu down sendromuyla ilgili?

Bu arada başınız sağ olsun şu anda inşallah sağlıklı bir evladınız vardır. Gebelikte sizde herhangi bir bulgu veya belirti var mıydı acaba bu down sendromuyla ilgili?
Hala bebegim olmadi canm 1 yil oldu gebekalamiyorum dusuk tehlikem vardi benm kesede bebegim gec göründü bir de baska belirti yoktu

Özele mi gidiyorsun

Arastr başka yerlere de bak tek bir yere bağlı kalma derim .. yaptrtma bence çok yersiz ve yıpratıcı bir durum sadece para tuzagiii.. kaç haftaliksin şuan.??
23 haftalık olmak üzereyim. Sanırım hiçbirşey yaptıramıycam zaten olumlu düşünüp doğumu beklemeyi düşünüyorum. Yoksa zaman geçmiycek ve ben üzüldükçe kuzum da üzülücek

23 haftalık olmak üzereyim. Sanırım hiçbirşey yaptıramıycam zaten olumlu düşünüp doğumu beklemeyi düşünüyorum. Yoksa zaman geçmiycek ve ben üzüldükçe kuzum da üzülücek
Bu saatten sonra kötü bir şey oldu diyelim aldıracak misn . Bunu duusnmezler alacakları parayı düşünürler ... Boşver boş muhabbetlerle uğraşma bebeğine alışveriş yap onun yerine

insallah sag saglim kucagina alirsin mevlama sigin ve olayi akisina birak lutfen

Kalbimiz sizinle.. inşallah sağ salim kucağınıza alacaksınız.
Benimki 16 haftalık.. ikili testte down riskinden bahsettiler, ama doktor bana güven veremdi,şehir hast.. yaşım 37 sanki daha çok yaşımın yüksekliğinden bu kanıya vardı.. bugün başka bir doktora muayene olacağız bakalım... yorumları okudum, bir dolu ölçüt kriter varmış..bunların hepsini doktora soracağım...

Böbreklerim de sıkıntılı..kırılması gereken birkaç taş var..ve beni zorluyor..
Takiplerimizi ""Riskli gebelik"" takibinde uzmanlaşmış bir doktorda mı devam ettirmemiz gerekiyor acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…