down sendromu riski

bence çok güzel bi isim benim de ilk olcak ama 40 haftalik bi bebeğim karnımda öldü şimdi şükür bu var bizde isim konusunda memnun edemedik çevreyi ama olsun Hamza efe olacak inşallah eşim çok sever Hz Hamza yi o yüzden böyle uygun gördü hiç bıkmadan Hz Hamza yla ilgili tüm anlatilanlari büyük bi ilgiyle dinler :)

alıntı yapmışsın sadece canım msjın yazdıkların çıkmamış sanırım :)

O gülen hareketleri smile nasıl yapıosun çok tatlilarda

mesaj yazdığımız sayfada en üste bir sürü simgeler var ya canım orada bir tane gülen surat var ona tıklayınca alt kısma bir sürü smile olan kısım açılıyor oradan istediğini üstüne tıklayınca msjına eklemiş oluyorsun.

Ayrıca isim sizinde çok güzelmiş RAbbim bu bebeğinizin adıyla uzun ömürle sağlıkla sizinle yaşamasını nasip etsin inşAllah.
Bende hep Mustafa simini koymk istiyordum oğluma Efendimiz(sav) ismi die ve dedemin ismi die ama eşimi mustafa bulunca olmadı bunu koymak ve Muhammed koymak istediğimi söylemiştim ben eşimde Edebiyt öğretmeni bnm oda bir tanede türklük edebiyatla vs ile bağlantılı bir isim eklemk istedi vee Muhammed Alperene karar kıldık

Çok güzel inşallah sağlıkla tez zamanda alırsın kucağına çok güzel isimler bunlar ah zaman gecsede aliversek hemen evlatlarimixi çok heyecanlı bekleyiş bunlar

Çok güzel inşallah sağlıkla tez zamanda alırsın kucağına çok güzel isimler bunlar ah zaman gecsede aliversek hemen evlatlarimixi çok heyecanlı bekleyiş bunlar
Sağlıkla vakitlice gelsin inşAllah canım evet sona yaklaştıkça beklemek zor ama sağlıkla geleceği vakitte gelsin die dua ediyorum ben hep : ) cennet kokusunu içime çekmek için çok sabırsızlanıyorum

tuğba'cım tabi ki her zaman konuşabiliriz, sayfanın yukarısında sağ üst köşede isminin yanında "gelen kutusu" var oradan özel mesaj da yazabilirsin bana.. her zaman yardımcı olurum, ben de yazarım tabi , teşekkürler..

Hamza Efe sağlıkla gelsin inşallah..

öncelikle Allah sabır versin canım 40 haftalık bebeğini kaybetmişsin Benim de bu 2. gebeliğim ilkinde 8 haftalıkken kalbi durdu şimdi ikili test için gittiğimde ense kalınlığı var test sonucunu bekleyelim ama amniyosentez yaptırmak lazım dedi. 15 gün sonra test sonucunu aldım ense kalınlıgından dolayı 1/155 ranında riskli çıktı. o gün ultrasonda baktı ensesi şu an normal gözüküyo herşey yolunda ama 10 güne amniyosentez yaptırın dedi. yaptırmak istemediğimi söyledim kararı bize bıraktı tabi ki ama yine de yaptırın der gibiydi. 1 ay sonra gel dedi. 3lü den falan bahsetmedi hiç. o tarihte 19. haftamda olmuş olacağım acaba amniyo önerdiği için mi hiç demedi 3lüyü. sizce ben randevumumu beklemeden 3lü için gitmeli miyim yoksa 4lü mü yaptırmalıym? Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim canım ne güzel artık konuşabilecegim arkadaşlarım oldu seninde evlatlarini rabbim sana bağışlasin hep mutlu ol

Canim benim aynı sorunlar bendede yaşandı eğer bebeğini aldirmiyaxaksan bu testler senin aklını karıştırmaktan başka bi işe yaramaz ense kalınlığı zaman içinde azalan bi durum insanları çok karistiyolar teknoloji ilerledikçe gebelik ler zorlaşıo ben bebeğimi artık sağlıklı düşünüyorum inşallah öyle de olcak bide cogu doktor ikiliyi riskli bulduysa üçlü ye gerek duymuo ondan sana bahsetmemistir sana git diyemem yinede içinden be geliş onu yap canım inşallah hayırlı haberler alirsin

Evet cnm teknolojinin olumsuz yanları da çok. testler riskli çıkıyo ama birçok sağlıklı bebek doğuyo. Aldıramam canım ya Allah nasıl yazdıysa onunla karşılaşcaz. En son gittiğimde herşey normal sağlıklı gözüküyo falan deyince benim de içime umut doğdu.... kimileri de 2li iyiyse 3iü istemiyolar falan diyo da ondan sordum cnm.sağol canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız.

Çok teşekkür ederim canım ne güzel artık konuşabilecegim arkadaşlarım oldu seninde evlatlarini rabbim sana bağışlasin hep mutlu ol

sağol canım

damlass 3 lü test yaptırma canım, sana da bebeğine de hiçbir faydası yok bu testlerin, lütfen önceki yorumlarımı da oku.. sadece ayrıntılı ultrasona gir yeter,
boşverin sözde zeka testlerini, boşverin doğmamış çocuğa zeka biçmeyi ve boşverin birilerine kendiniz ve bebeğiniz üzerinden para kazandırmayı !!
hamileliğinizin tadını çıkarın

sevgiler..

Aynen ya bosverelim gitsin Asya ne güzel demiş ďogmamis çocuğa zeka ölcmenin hiç bi mantığı yok Asya senin mesleğin nedir okadar etkileyici konusuyosunki damla hiç kötü düşünme hersey güzel olcak

damlass 3 lü test yaptırma canım, sana da bebeğine de hiçbir faydası yok bu testlerin, lütfen önceki yorumlarımı da oku.. sadece ayrıntılı ultrasona gir yeter,
boşverin sözde zeka testlerini, boşverin doğmamış çocuğa zeka biçmeyi ve boşverin birilerine kendiniz ve bebeğiniz üzerinden para kazandırmayı !!
hamileliğinizin tadını çıkarın

sevgiler..[/QUOTE]
Dediklerin de çok haklısın canım. Ayrıntılıya giricem ben de. çok sağol.

Aynen ya bosverelim gitsin Asya ne güzel demiş ďogmamis çocuğa zeka ölcmenin hiç bi mantığı yok Asya senin mesleğin nedir okadar etkileyici konusuyosunki damla hiç kötü düşünme hersey güzel olcak

teşekkür ederim tuğbacım.. çevirmen ve ingilizce öğretmeniyim ama öğretmenliği çocuklarımdan sonra bıraktım.. tabi konuşmalarımın, fikirlerimin bunlarla tam olarak ilgisi yok tecrübe diyelim biraz da karakter olarak çözüm insanıyımdır, mantık severim, düşünmeyi severim, okumayı, öğrenmeyi her şeyi bilmeyi, bildiklerimi paylaşmayı severim.. ama bilmişlik taslamaktan nefret ederim

Dediklerin de çok haklısın canım. Ayrıntılıya giricem ben de. çok sağol.

amin cnm inşallah. evet Asya çok güzel cümleler kuruyo moral veriyo insana.

sana da teşekkür ederim damlas'cım

oğullarınız sağlıkla gelsin dünyaya inşallah

Canim benim çok sevindim senin gibi bi insanla tanıştığım için tecrübe gerçekten çok önemli akşamdan beri konuştuklarınla içimi rahatlattin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…