- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Hamile olabilir misiniz?Merhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorumne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyorherşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim
Yok test yaptırdım sprail var zaten de ona rağmen test yaptımHamile olabilir misiniz?
Farkındayım zaten ama çok garip ya iştah kapatıcı şeyler nedirkiBoyunuza gore kilonuz fazla gorunuyor dikkat etmelisiniz
Şaka mı bu ?Boyunuza gore kilonuz fazla gorunuyor dikkat etmelisiniz
Test yaptım hamilelik yok canım Ama iştahın sırrı nedir bilmiyorum çözüm arıyorum iştah kapansın diyeEvli misin ?
Hamile olabilir misin ? bende senin gibiydim, müthiş yiyordum sürekli yiyesim geliyordu
eşime diyordum dolapta durmasın, midemde dursun diye. Dünyayı yesem doymak bilmiyordum.. Meğersem hamileymişim
ben de böyleyimMerhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorumne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyorherşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim
Napcazben de böyleyim
Sağlığı bilmem ama aynada hiç hoş değilŞaka mı bu ?
Hangi sağlık kriterinde fazla görünüyor
Özellikle tatlı değil yemek, çorba, falan. Öyle abur cubur sevmiyorum da yemek yesem de doymuyor nazar deyesice iştahımAhanda açmak istediğim konubende doymuyorum şimdi bi çaya başladım ağız kuruluğu yapıyor çok su içiyorum biraz azaldı sanki ama aklımdan tatlılar eksik olmuyor
Ben abur cubur tatlı kebab lahmacun felanÖzellikle tatlı değil yemek, çorba, falan. Öyle abur cubur sevmiyorum da yemek yesem de doymuyor nazar deyesice iştahım
Abartıyorsunuz bence .Sağlığı bilmem ama aynada hiç hoş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?