- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Merhaba K.K hanımları.
Ya ben son 1 aydır doymuyorum sabah yarım ekmek tost yedim, 1 saat sonra çorba içtim, yarım saat önce ana yemek yedim kahve içtim doymuyorumne yapmak lazım.
1.57 boyum 55 kiloyum ama böyle giderse 70 80 a yol görünüyorherşey seviyorum ya kapuskayı bile şirkette sadece ben yiyorum nasıl engel olacağım bu duruma 1 aydır böyleyim
Biz ölek direk o zamanBoyunuza gore kilonuz fazla gorunuyor dikkat etmelisiniz
Söyle tereyağli, sucukluTost muolsa da yesek
Insanlık edip yazıyorum. Bende doktorum .Burda arkadaşın konusunu sabote edip kimseyi inandirma cabalarina girmeyecegim. Sadece sunu soyleyeyim Dahiliye Uzmani doktor arkadaşıminin soyledigi sey bu.Engin bilgili arkadaslar kendi bildikleri gibi yasasinlar,zira doktordan daha doktorlar.
Pekâlâ...Insanlık edip yazıyorum. Bende doktorum .
Ben sizin yerinizde olsam ( ki inanmıyorum adla böyle bir şey denecegine) kilon boyundan 10 birim az olmalıdır diyen dahiliyeciye hic bir konuda inanmazdım . Çünkü tıpta böyle bir bilgi yok. Bakın tekrar yazıyorum yok.
Yok .
Tıpta bki geçerlidir , yaş ve beden sağlığına göre oda biraz esnetilir .
35 kilo falan olmasi lazim galibaŞaka mı bu ?
Hangi sağlık kriterinde fazla görünüyor
Diyetisyen 165 boyu olan arkadasima ideal kilosunun 60 oldugunu söylemiş bence de öyle bisey yok 168 boyum 60 kilo olunca gayet zayif oluyorumInsanlık edip yazıyorum. Bende doktorum .
Ben sizin yerinizde olsam ( ki inanmıyorum adla böyle bir şey denecegine) kilon boyundan 10 birim az olmalıdır diyen dahiliyeciye hic bir konuda inanmazdım . Çünkü tıpta böyle bir bilgi yok. Bakın tekrar yazıyorum yok.
Yok .
Tıpta bki geçerlidir , yaş ve beden sağlığına göre oda biraz esnetilir .
O herkese göre degişir yağ kas oranları önemli ona bakarsanız 20 kilo da aşağı olmali diyenler var ne yapacak bu kadın 35 kilo mu olacakŞaka degil,bir taraflarimizdan uydurmadik herhalde.Kilo,boy hanesindeki son iki rakamdan 10 barem asagida olmali.Bunu hic duymamis olmaniz enteresan.
169 boyum kilom 72 civarı ama zayıf duruyorum düzenli spor yapıyorum çünkü bu matıga göre 59 mu olmam lazımBurda arkadaşın konusunu sabote edip kimseyi inandirma cabalarina girmeyecegim. Sadece sunu soyleyeyim Dahiliye Uzmani doktor arkadaşıminin soyledigi sey bu.Engin bilgili arkadaslar kendi bildikleri gibi yasasinlar,zira doktordan daha doktorlar.
Aynen öyle kişiden kişiye değişir boyum 167, 61 kilo iken çevrem daha zayıflama diye yalvarıyordu.Diyetisyen 165 boyu olan arkadasima ideal kilosunun 60 oldugunu söylemiş bence de öyle bisey yok 168 boyum 60 kilo olunca gayet zayif oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?