Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :)
Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor...
Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :)
Şimdiden çok teşekkürler :)
ameliyat oldunuz mu Ahmet hocaya[/TE]
Cnm ben oldum sen biliyorsun. Daha önce bende sordum aynı sorulari fotograf görmeye çalıştım fln burda rastlayamadım. Çok iyi oldugunu duymuştum daha önce muayene için gittim orda o kadar çok fotograf gördüm ki burda iki kişinin etrafında dönmenin yersiz oldugunu anladım. Eger ki muayene için giderde resimleri görürsen ne demek istedigimi daha iyi anlarsın sevgiler.
Cnm ben oldum sen biliyorsun. Daha önce bende sordum aynı sorulari fotograf görmeye çalıştım fln burda rastlayamadım. Çok iyi oldugunu duymuştum daha önce muayene için gittim orda o kadar çok fotograf gördüm ki burda iki kişinin etrafında dönmenin yersiz oldugunu anladım. Eger ki muayene için giderde resimleri görürsen ne demek istedigimi daha iyi anlarsın sevgiler.
Teşekkür ederim canım ya senin burnun gibiyse diğerleride güzeldir eminim
Teşekkür ederim canım ya senin burnun gibiyse diğerleride güzeldir eminim
Ben teşekkür ederim canim umarım daha iyileri senin olur. Tekrar söylemek istiyorum gittiginiz doktorların yaptıgı fotografları görün eger tek tarz burun yapıyorsa sonuç hayal kırıklıgı olabilir.
Ben teşekkür ederim canim umarım daha iyileri senin olur. Tekrar söylemek istiyorum gittiginiz doktorların yaptıgı fotografları görün eger tek tarz burun yapıyorsa sonuç hayal kırıklıgı olabilir.
Anladım canım doğru soyluyorsun.
canım sen ahmet hocaya mı ameliyat oldun ?
canim doktor ameliyati ne kadara yapiyor ?
teşekkur ederim canim resimlerini gorebilir miyim ?Meme büyütme için 4500 verdim burnum için 2500 verdim muayene olursanız size daha net anlatır
teşekkur ederim canim resimlerini gorebilir miyim ?
Ekledim sizi bakabilirsiniz
canim bide sen sadece seklini begenmediqin icin mi oldun yoksa nefesle ilgili problemlerin var miydi ? doktor plastik cerrah mi kbb ci mi ?
cok tesekkur ederim canimDr plastik cerrah. Benim kemik egriligim vardı ayrıca sol tarafım tamamen kapalıydı içi baya problemliydi onlar çözüldü allaha şükür. Yatmışken begenmedigim yerleride yaptı doktorum. Şimdi nefes alan hafif kavisli tatli bi burnusum oldu. Bu sitede adını duydugum dr ları gezdim en saon Dr Ahmet Işıkdemir e karar verdim. Burun kanatlarım genişti bazı doktorlar istemedigim yerlere dokunmaya çekindi ve kendilerince şekil vermeye çalıştılar bu durumda uyandıgımda hiç istemiycem türden şeylerdi yani nasıl anlatsam hiçbirini begenmedim diyebilirim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Ne istedigini kesin bi dille anlatabilirsin hiç çekinmeden onun fikrini alabilirsin. Umarım yardımcı olabilmisimdir
cok tesekkur ederim canim
Rica ederim elimden geldigince sorularınızı yanıtlarım.
canim bir de ahmet hoca tasarim yapiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?