Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

nazelaa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
5
0
16
İstanbul
Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :)

Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor...

Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :)

Şimdiden çok teşekkürler :)

ameliyat oldunuz mu Ahmet hocaya

canim bide sen sadece seklini begenmediqin icin mi oldun yoksa nefesle ilgili problemlerin var miydi ? doktor plastik cerrah mi kbb ci mi ?

Dr plastik cerrah. Benim kemik egriligim vardı ayrıca sol tarafım tamamen kapalıydı içi baya problemliydi onlar çözüldü allaha şükür. Yatmışken begenmedigim yerleride yaptı doktorum. Şimdi nefes alan hafif kavisli tatli bi burnusum oldu. Bu sitede adını duydugum dr ları gezdim en saon Dr Ahmet Işıkdemir e karar verdim. Burun kanatlarım genişti bazı doktorlar istemedigim yerlere dokunmaya çekindi ve kendilerince şekil vermeye çalıştılar bu durumda uyandıgımda hiç istemiycem türden şeylerdi yani nasıl anlatsam hiçbirini begenmedim diyebilirim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Ne istedigini kesin bi dille anlatabilirsin hiç çekinmeden onun fikrini alabilirsin. Umarım yardımcı olabilmisimdir

cok tesekkur ederim canim

Rica ederim elimden geldigince sorularınızı yanıtlarım.

canim senin burnunu da cok begendim gercekten yeni olmasina ragmen cok guzel duruyor. sanirim bide ahmet beyle gorussem iyi olacak :) randevu almak icin bana telefon numarasini verebilir misin rica etsem ?

canim bir de ahmet hoca tasarim yapiyor mu ?

Teşekkür ederim begenmene sevindim Hastaneden randevu alman gerekiyor kendisi Turgut Özal Üniversitesi Hastanesinde çalışıyor. Tasarım insanları yanıltıyormuş çünki sadece yan profilden yapılıyo ayrıca hiçbir dr shopdaki gibi burnu yapamıyomuş kesinlikle dogru. Ben begendigim burun resimlerini götürdüm begenmedigim burunların resimlerinide gösterdim. Sonuç olarak havalı seviyormuşum onuda ögrenmiş oldum. Hafif kavis istedim mesela kaydırak gibi olmasın dedim. Burun kanatlarım genişti daralmasını istedim. Vs vs nereyi begenmiyorsan söyle bazı dr lar hasta istemedigi için bazı yerlere müdahale etmiyor. Hatta önden yandan fotonla git anlat cnm sana tel. gönderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…