Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Teşekkür ederim peki bi iz kaldimi cok farkediliyormu ameliyatiniza ahmet bey haricinde kbb ci girdimi

Dikiş izlerinde ahmet beye kesinlikle güvenebilirsin zaten kendi kendine eriyen ipler kullanılıyor aldırma derdi de yok. Zamanla kesi yeri silikleşiyor benim şuan ikinci aya yaklaştı rengide baya açıldı biraya artık hiç belli olmaz. Ameliyathane kalabalıktı cnm kbb ci girdimi girmedi mi bilmiyorum aslında hiç sormadım gittigimde sorarım bende merak ettim, sana şunu söyleyebilirim güzel iş çıkardı beni rahatsız eden ne varsa burun içi olsun estetik yönden olsun güzel oldu. İze çok takılmayın bence zamanla kaybolup gidiyor minnacık bi yer zaten incecik çizgi başkasının anlaması zor.

Teşekkürler peki ameliyattan uyandiktan sonra kendini nasil hissettin agrin oldumu alciyi kac gun sonra cikardilar ve morluklsrda tamamen ksc gun icinde gecti ben calisiyotum

Calistigim icin kac gun rapor almam gerekir tamamen kac gun icinde iyileşir iyilesme surecinde en cok cektigin sikinti neydi nefes almakta zorluk yasadinmi

Calistigim icin kac gun rapor almam gerekir tamamen kac gun icinde iyileşir iyilesme surecinde en cok cektigin sikinti neydi nefes almakta zorluk yasadinmi

Bu süreç kişiden kişiye degişiyor bazılarında çok morarma oluyor, bazılarında fazlasıyla ödem tıpkı benim gibi, bazılarında ikiside çok az oluyor. İlk uyandıgımda rahattım güldüm sohbet muhabbet falan iyiydim zaten agrı kesici ve buz uygulanıyor hastanede. Benim vücudumda tuz oranım fazla oldugundan gece yüzüm şişmeye başladı ve 3 gün boyunca şiştimde şiştim, ödem beni rahatsız etti çok bunaldım sanki hiç uykum yokmuş gibi 3 gün hiç uyumadım ödem yavaş yavaş inmeye başlayınca rahatladım 9gün alçıda kaldı burnum sonra çıktı hızla iyilesiyor insan korkulacak bisey degil. Benim sadece göz çevremde biraz morluk oluştu şöyle söyleyim 10-15gün yeterli yani alçıdan kurtulunca rahatlarsın dışarı çıkabilirsin eger alçı seni rahatsız etmezse 5 gün iş başı yaparsın canim. Alçıdan kurtulana kadar morluk falan geçiyo zaten. Alçıdan kurtulana kadar burnundan nefes alamiyosun ne yazık ki silikon tampon bile olsa o da tıkanıyor kan fln oluyo içi sürekli okyanus suyu sıkıyorsun açılıyor sonra yine tıkanıyor ama hepsi geçici güzellik kalıcı. Ben nerdeyse ameliyat oldugumu bile unuttum sanki burnum hep böyleydi umarım seninkide istedigin gibi olur. Sormak istedigin şeyleri sorabilirsin cevaplarım yalnız alıntılar bana bildirilmiyir begen butonuna tıklarsan görebilirim

Teşekkür ederim canim cok korkuyorum ya 10 gun alcida kalack diosun nefes almakta zorlanicam ben bu konularda cok hassasim beni kan tutuyor nasil olucak bilmiyorum doktor konusunda ahmet beye karar verdim ama cesaret edemiyorum alcilarla ise baslayamam tamamen butun morluklarin falan gecip tamamen disari cikabilecek hale geldigim zaman ise baslamak istiyorum ilk ameliyattaon sonra resminiz varmi alci ciktiktan sonra bana gosterirmsiniz

Albümümde alçımın çıktıgı 9.gün fotom var canim bakabilirsin

Hastanede çalıştığı için size rapor verir ben çalışmadıgım için almamıştım. Alçıda kalması çok iyi ama zaten alçı çıkana kadar dışarı çıkmazsın sonra hayata kaldıgın yerden devam günler çabuk geçiyor zaten o sıkıntılar bile güzel sonucu görünce unutuyor insan herseyi

Destege ihtiyacim var korkuyorum yarin doktor beyi arayip ameliyat gunu kararlastiricam bakalim hayirlisi sen hastanede bir gun yattin mi sa kacta amaliyat oldun

Sanırım senin ameliyat olali 2 ayi gecti sana ilk ameliyt ucreti nekadar soylendi indirim oldumu

Cnm ben kombin ameliyat oldum meme büyütme ve burun ikisine 7bin ödedim dr umsagolsun burun icin ikibuçuk aldı ilk üçikiyüzdü. Korkacak bisey yok sabah gidecesin üzerini degistirip seni asagı indirecekler oradakilerde ahmet bey gibi sıca kanlılar eger heyecanliysan seni sakinlestiriyorlar uyuyorsun bi bakmışsın odadasın bir gece kaldım ben oda tek kişilik tv,wc,duş falan var zaten film izlersin.

Aslında albüme fotograf eklesen iyi olurdu burnunu merak ettim ayrıca nerelere müdahale ettireceksin.

Anladim canim banada 3 bin dedi iyi ozamn fiyati gorusmeye gittigimde resimleri gordum orada belki senin resimlerinide gormus olabilirim peki yaninda biri kaldimi ailenden biri refakatçi olarak

Saat 09:10 da bayılttılar saat 13 de odadaydım meme +burun saat kaçta bittiyse bilmiyorum odada uyandırmaya çalışıyorlardı sesleniyor fln bende rüya görüyordum

Anladim canim banada 3 bin dedi iyi ozamn fiyati gorusmeye gittigimde resimleri gordum orada belki senin resimlerinide gormus olabilirim peki yaninda biri kaldimi ailenden biri refakatçi olarak

Tabiyki yanımda biri vardı cnm refakatçin olsun muhakkak yanında sonuçta narkoz alıyorsun ayaga kalkinca başın fln dönebilir bende olmadı kusma bulantı baş dönmesi buz için gitgel yapcak refakatçin

Benim aslinda burnumla ilgili bir sikayetim yok gorunus olarakta cok dikkat cekici bi kusur yok sadece cok az bi kemerim var ve cok hafifte burnumunbucu dusuk cevremdeki arkadaslarinda burun estetiği yaotirdigini ogrendim arastirdim aslinda hic korktugum gibi bisey olmadigi ogrendim daha iyi bir burnum olucaksa neden olmasin dedim

Benim aslinda burnumla ilgili bir sikayetim yok gorunus olarakta cok dikkat cekici bi kusur yok sadece cok az bi kemerim var ve cok hafifte burnumunbucu dusuk cevremdeki arkadaslarinda burun estetiği yaotirdigini ogrendim arastirdim aslinda hic korktugum gibi bisey olmadigi ogrendim daha iyi bir burnum olucaksa neden olmasin dedim

Tabiyki yanımda biri vardı cnm refakatçin olsun muhakkak yanında sonuçta narkoz alıyorsun ayaga kalkinca başın fln dönebilir bende olmadı kusma bulantı baş dönmesi buz için gitgel yapcak refakatçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…