- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
Teşekkür ederim begenmene sevindimHastaneden randevu alman gerekiyor kendisi Turgut Özal Üniversitesi Hastanesinde çalışıyor. Tasarım insanları yanıltıyormuş çünki sadece yan profilden yapılıyo ayrıca hiçbir dr shopdaki gibi burnu yapamıyomuş kesinlikle dogru. Ben begendigim burun resimlerini götürdüm begenmedigim burunların resimlerinide gösterdim. Sonuç olarak havalı seviyormuşum onuda ögrenmiş oldum. Hafif kavis istedim mesela kaydırak gibi olmasın dedim. Burun kanatlarım genişti daralmasını istedim. Vs vs nereyi begenmiyorsan söyle bazı dr lar hasta istemedigi için bazı yerlere müdahale etmiyor. Hatta önden yandan fotonla git anlat cnm sana tel. gönderiyorum.
canim tasarim yapmamasi cok sorun teşkil etmiyor zaten. kesinlikle gidip kendisiylede goruscem. zaten bende hafif kalkik kavisli bide burun deliklerinin kucultulmesini istiyorum. begendiqim burunlarin resimlerini de gosteririm. zaten o hastanede arkadasimin ablasi calisiyor birde ona sorayim :) sana tekrardan cok tesekkur ediyorum
Görüş cnm sonradan keşke gitseydim deme dr ları degerlendir. Yeterki kendini dogru ifade et isteklerinde kararlı ol ama dr un da fikrini al. Görüştükden sonra yine yaz merakta bırakma.
yazarim mutlaka canim. gorustukten sonra kac gun sonraya ameliyat tarihi veriyor ? birde acik teknikle mi yapiyor ?
Benimki açık teknik seninkinden biraz daha fazlaydı kemigim ama muhakkak orada sorun oldugu içindir. Açık teknik zor degil korkma iyice bi baksın sor yani. Ben bayramdan önce gittim kasımın başında olmak istiyorum dedim tarihi aldım. Şimdi ameliyat için çok beklemezsin bence bir iki hafta fln o kadar.
acik yada kapali sorun degil canim hangi teknik daha iyiyse oyle yapsin :) ben araligin baslarinda olmak istiyorum
acik yada kapali sorun degil canim hangi teknik daha iyiyse oyle yapsin :) ben araligin baslarinda olmak istiyorum
Tuzu da azalt tatlim sonra benim gibi şişme
tamam talim :) canim bide kaç senelik doktor acaba benim için tecrübeside önemli
Hiç sormadım. Şuan Yrd Doç ilerde Doç olur sonra Prof cnm bazen opr dr oluyolar profdan daha başarılılar ama o kadar çok ameliyat yamış ki bilemidim şimdi kaç yıllık oldugunu.
Dr plastik cerrah. Benim kemik egriligim vardı ayrıca sol tarafım tamamen kapalıydı içi baya problemliydi onlar çözüldü allaha şükür. Yatmışken begenmedigim yerleride yaptı doktorum. Şimdi nefes alan hafif kavisli tatli bi burnusum oldu. Bu sitede adını duydugum dr ları gezdim en saon Dr Ahmet Işıkdemir e karar verdim. Burun kanatlarım genişti bazı doktorlar istemedigim yerlere dokunmaya çekindi ve kendilerince şekil vermeye çalıştılar bu durumda uyandıgımda hiç istemiycem türden şeylerdi yani nasıl anlatsam hiçbirini begenmedim diyebilirim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Ne istedigini kesin bi dille anlatabilirsin hiç çekinmeden onun fikrini alabilirsin. Umarım yardımcı olabilmisimdir
merhabalar.. bn de ankara da dr araştırıyorum ahmet bey' in adını ilk defa görüyorum.. araştırıcam şimdi.. özel muayanesi var mı ahmet bey 'in? bir de sizin fotolarını görmem mümkün mü? çok uygun bir fiyata yaptırmışsınız..şimdiden güle güle kullanın :)
Görüş cnm sonradan keşke gitseydim deme dr ları degerlendir. Yeterki kendini dogru ifade et isteklerinde kararlı ol ama dr un da fikrini al. Görüştükden sonra yine yaz merakta bırakma.
Bu forumda adını duydugum çok dr la görüştüm neden gitmedim demek istemedim degerlendirdim. Birçogu kendi kafalarındaki modeli yapmak istedi baktıgım fotograflarda birbirinin aynısıydı benim istedigim degildi. Ben istekleri olan bi hastayım diyebilirim. Uyandıgımda şok olmak istemiyordum ahmet bey beni dinledi nasıl istedigimi anlamaya çalıştı bu sadece estetik açıdan degildi burun içi problemleriminde çözülmesi gerekiyordu onları da halletti en büyük mutluluk bu nefes alan güzel burunSize gezdigim doktorların ismini vermem etik olmaz bana uymayan size uyabilir.
canım beni eklermisin. fotolarını merak ediyorum. kendisiyle bu hafta görüşücem bende
Bende burun estetiği icin ahmet beyi düşünüyorum ameliyat olan varsa bana yardimci olurmusunuz sizce kapalı teknikmi acik teknik ameliyat daha iyi bide acik teknikte iz kaliyormu bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?