Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

canim tasarim yapmamasi cok sorun teşkil etmiyor zaten. kesinlikle gidip kendisiylede goruscem. zaten bende hafif kalkik kavisli bide burun deliklerinin kucultulmesini istiyorum. begendiqim burunlarin resimlerini de gosteririm. zaten o hastanede arkadasimin ablasi calisiyor birde ona sorayim :) sana tekrardan cok tesekkur ediyorum

Görüş cnm sonradan keşke gitseydim deme dr ları degerlendir. Yeterki kendini dogru ifade et isteklerinde kararlı ol ama dr un da fikrini al. Görüştükden sonra yine yaz merakta bırakma.

Görüş cnm sonradan keşke gitseydim deme dr ları degerlendir. Yeterki kendini dogru ifade et isteklerinde kararlı ol ama dr un da fikrini al. Görüştükden sonra yine yaz merakta bırakma.

yazarim mutlaka canim. gorustukten sonra kac gun sonraya ameliyat tarihi veriyor ? birde acik teknikle mi yapiyor ?

yazarim mutlaka canim. gorustukten sonra kac gun sonraya ameliyat tarihi veriyor ? birde acik teknikle mi yapiyor ?

Benimki açık teknik seninkinden biraz daha fazlaydı kemigim ama muhakkak orada sorun oldugu içindir. Açık teknik zor degil korkma iyice bi baksın sor yani. Ben bayramdan önce gittim kasımın başında olmak istiyorum dedim tarihi aldım. Şimdi ameliyat için çok beklemezsin bence bir iki hafta fln o kadar.

acik yada kapali sorun degil canim hangi teknik daha iyiyse oyle yapsin :) ben araligin baslarinda olmak istiyorum

tamam talim :) canim bide kaç senelik doktor acaba benim için tecrübeside önemli

Hiç sormadım. Şuan Yrd Doç ilerde Doç olur sonra Prof cnm bazen opr dr oluyolar profdan daha başarılılar ama o kadar çok ameliyat yamış ki bilemidim şimdi kaç yıllık oldugunu.

Hiç sormadım. Şuan Yrd Doç ilerde Doç olur sonra Prof cnm bazen opr dr oluyolar profdan daha başarılılar ama o kadar çok ameliyat yamış ki bilemidim şimdi kaç yıllık oldugunu.

tamm canim daha onceden prof dr gorustumdeo yuzden sordum

merhabalar.. bn de ankara da dr araştırıyorum ahmet bey' in adını ilk defa görüyorum.. araştırıcam şimdi.. özel muayanesi var mı ahmet bey 'in? bir de sizin fotolarını görmem mümkün mü? çok uygun bir fiyata yaptırmışsınız..şimdiden güle güle kullanın :)

bir de bize yol göstermesi açısından başka hangi dr larla görüştünüz ankara da?

bir de bize yol göstermesi açısından başka hangi dr larla görüştünüz ankara da?

Bu forumda adını duydugum çok dr la görüştüm neden gitmedim demek istemedim degerlendirdim. Birçogu kendi kafalarındaki modeli yapmak istedi baktıgım fotograflarda birbirinin aynısıydı benim istedigim degildi. Ben istekleri olan bi hastayım diyebilirim. Uyandıgımda şok olmak istemiyordum ahmet bey beni dinledi nasıl istedigimi anlamaya çalıştı bu sadece estetik açıdan degildi burun içi problemleriminde çözülmesi gerekiyordu onları da halletti en büyük mutluluk bu nefes alan güzel burun Size gezdigim doktorların ismini vermem etik olmaz bana uymayan size uyabilir.

canım beni eklermisin. fotolarını merak ediyorum. kendisiyle bu hafta görüşücem bende

Bende burun estetiği icin ahmet beyi düşünüyorum ameliyat olan varsa bana yardimci olurmusunuz sizce kapalı teknikmi acik teknik ameliyat daha iyi bide acik teknikte iz kaliyormu bilgi verirseniz sevinirim

Bende burun estetiği icin ahmet beyi düşünüyorum ameliyat olan varsa bana yardimci olurmusunuz sizce kapalı teknikmi acik teknik ameliyat daha iyi bide acik teknikte iz kaliyormu bilgi verirseniz sevinirim

Ben kendisine ameliyat oldum tavsiye ederim. Açık teknik ile ameliyat oldum burnum problemliydi açık kapalı fark etmiyor bence sorununuza baglı hangi teknikle olacagınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…