ben de Ahmet beye burnumu yaptırmak istiyorum arkadaşlar ama herşey o kadar aceleye geldi ki çok iyi araştıramadım lütfen yardımcı olun :)
Aslında bakarsan benimde öyle oldu.. Ahmet bey'e muayene olmaya gittim ve yapmış olduğu burunların fotoğraflarını gördüm, bana uygun geldi.. Ne istediğini güzel güzel anlatmalısın ayrıntılarıyla ayrıca kendisi de her soruma güzel güzel cevap verdi sağolsun :) bol şans diliyorum sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok teşekkür ederim canım :) telefonla arayıp randevu alıyorum öyleyse :) sizin burnunuzun resimlerini görme şansım var mı acaba ?
Bence de al canım bi an önce :) Eki Görüntüle 1181042 Eki Görüntüle 1181043
gerçekten çok beğendimbenim eylüle kadar ameliyat olmam gerekiyor şehir dışında okuyorum da olabilir miyim sence canım ?
Sağol canım :) daha yeni tabi 18.ci günüm git gide güzelleşiyor. Tabi olabilirsin Hemde çok iyi olur bence şimdi olursan yeni döneme yeni burnunla başlamış olursun :) hem Ozamana şişlerin azalmış burnun oturur hafif sende kurtulmuş olursun
canım ya seninle konuşmak çok iyi geldi :) :) sen randevu aldıktan kaç gün sonra ameliyat oldun ve randevuyu kaç gün sonraya alabildin canım ? bir de Ahmet bey ön muayene ücreti alıyor mu acaba ?
bana o kadar yardımcı oldun ki anlatamam ne kadar teşekkür etsem azdır herşey için çok teşekkür ederim :) :)
Ekledim sizi bakabilirsiniz
ameliyat oldunuz mu Ahmet hocaya[/TE]
Cnm ben oldum sen biliyorsun. Daha önce bende sordum aynı sorulari fotograf görmeye çalıştım fln burda rastlayamadım. Çok iyi oldugunu duymuştum daha önce muayene için gittim orda o kadar çok fotograf gördüm ki burda iki kişinin etrafında dönmenin yersiz oldugunu anladım. Eger ki muayene için giderde resimleri görürsen ne demek istedigimi daha iyi anlarsın sevgiler.
Cnm merhaba bende ahmet beyle gorusmeye gidicem ins.
Ama senin burnunu cok begendim beni eklermisin rica etsem
Meme büyütme için 4500 verdim burnum için 2500 verdim muayene olursanız size daha net anlatır
Kesinlikle haklisin uyandiktan sonra amen hemen sonra alcimi yapmislardi yani uyandiginda burnun alcilimiydi?
]Canım inan biliyorum o hissi oyüzden istediğini sorabilirsin bana :) Benim herşey bi hafta bile olmadı 4-5 gün içerisinde oldum ameliyatı muayeneden sonra oda yurtdışına çıkıcağım için. Ben sadece ameliyat ücretini ödedim oda dediğim gibi 4500 dü.. Ama sen yine de git bi görüş öğrenci olduğunu kesinlikle belirt fiyatta mutlaka oynama olacaktır :) muayene parası da yok doktoru direk kendi cebinden ara o sana hemen muayene günü versin hem Ozaman sıradada beklemezsin bana öyle yapmıştı.. :)
resimler çok güzel görünüyo.bilgi için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?