Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Burnunuz gayet hoş ama daha kalkık istiyorsunuz herkes kendinde olmayanı istiyor :) tabiki istemekte de haklısın ucu aşağıda duruyor bence güzel olur. iki ameliyat birden olmak daha iyi hangisine odaklanacağını bilemeden toparlanırsın. bol şanss diliyorum

fotoğraflarınızı görmek istiyorum kabul edermisniz

merhaba burnunuzu görebilir miyim ?

Bende Ahmet beye ameliyat olacağımda resimlerinizi göremiyorum beni de ekler mısınız acaba? :)

Sadece burnuna dikkat ediceksin sadece söyledigi seyleri yapman yeterli fazlasına gerek yok, burnuna çarpmamaya dikkat ediceksin o kadar
Resimleriniz varsa ekleyebilir mısınız yeni üye oldum bulamadım. Bende Ahmet beye ameliyat olacağım ama çok az fotograf gördüm

Ahmet bey medical park da silikon yaptırmak istiyorum ortalama ücretini bilen var mı? özel hastanelerde taksit seçeneği var mısır?

Slmm herkeze bende sizlerden acilen fiyat rica ediyorumm nisan ayında olmak zorundayım başka zamanım yok lütfenn yardımlarınıxı esirgemeyinn Dr olarak ozan bitik, haldun kamburoplu ve ahmet ışıkdemir arasındayım nolur yazın bildiklerinizi eğer makul bir fiyat olursa burun ve meme slikon aynı anda istiyorumm. Çok az zamanım kaldı karar vermek için lğtfen yrdm edermisinizz

Yakın zamanda kendisine ameliyat olan var mı? Fiyat bilgisi hakkında da yardımcı olabilir misiniz?

Ben Ahmet beye burun ameliyatı oldum. Fiyatlar duruma göre değişiyor. Muayene olmanızı tavsiye ederim fiyat belirleniyor o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…