canım ben de yaptırmadım ki
kızlar ahmet hocanın hastaları veya ahmet hocayı düşünenler
gelecek hafta ahmet beye ameliyat oluyorum inşallah güzel geçer sağ salim çıkarım.korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum.kemik eğriliği ve nefes problemim var şekil açısından çok değişiklik istemediğimin altını hep çizdim.kendi yapısında doğal kalmalı.ayrıca resim isteyen arkadaşlara bir önerim var randevuya gittiğinizde öyle resimler görüyorsunuz ki burdaki bir kaç resime takılıp kalırsınız ve karar vermek güç olur.
mrb.öncelikle geçmiş olsun.. ben de yaza ameliyat olmayı düşünüyorum da.. biraz korkuyorum bana bu süreci biraz anlatabilir misiniz?
Hiç korkma korkulacak bir ameliyat değil.ağrı sızı ameliyat olduğum andan itibaren yoktu.hastaneye girişte çok sakindim.zaten ameliyata dair asansöre bindiğimi sonra da odama geri getirildiğimi hatırlıyorum :)
bitti geçmiş olsun dediklerinde "aa ne çabuk" falan diyordumnarkozun etkisi kişiden kişiye değişiyor ben normal sabah uyanır gibi uyandım şükür.
ilk gün şişim ve morluğum hiç olmadı ikinci gün olmaya başladı oda gayet normal yani.benim burnumda kırık ve nefes problemi vardı.kemik kırılıp düzeltildi et varmış onuda almışlar.Ahmet Hocanın kemik eğriligi dışında hiç birşeye dokunmasını istemedim.
ucuna ve burun deliklerine bi müdahele yapmadı.şimdiya kadar bi sıkıntım olmadı.tabi halen alçım var inşallah hayal kırıklığı olmaz.çünkü geri dönüşü yok.haa ben burnum kırık olmasaydı sırf estetik kaygılarla bu ameliyatı asla olmazdım.
umarım sonrası da iyi olur doktoruma güveniyorum umarım bu fikrim değişmez.
bende hafif kemik eğriliği var daha ilerlemeden bu sorunu çözmek istiyorum.. hazır bunun için başvurmuşken estetik olmayı da düşünüyorum.. estetik olanlarda genel olarak sonradan burun kanatlarının baya açıldığını duydum ona da çekiniyorum ben..bu arada çok güzel bahsetmişsiniz bu beni cok sevindirdi.. umarım hep böyle istediğiniz gibi kalır.. alçı varken cok problem oluyor mu.. ne kadar duruyor alçı.. bu arada randevu almak için kaç gün önceden başvurmak lazım ben sehir dışından geleceğim de.. Ahmet hoca cok yoğun oluyor mu? bi de ilerleyen zamanlarda durumunuz hakkından tekrar bizi bilgilendirirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler :))
Kalın deriliysen şişliklerin inmesi biraz daha uzun sürer ama şekil vermede sıkıntı oluyor mu bilmiyorum. Ekledim sizi bakabilirsiniz. Geniş burnunuz varsa göz pınarı hizasında daraltılıyor çokda güzel oluyor dr zaten diger sorunlarıda başarıyla yapıp en son şekil veriyor endişe etmene gerek yok dogru doktordan randevu almışsın umarım çok güzel olur. Msj hakkın dolusa fotograflarımı görebilirsin ve sende albüme foto eklersen bende senin sorununu görüp elimden geldigince yorum yapabilirim.
ameliyat oldunuz mu Ahmet hocaya[/TE]
Cnm ben oldum sen biliyorsun. Daha önce bende sordum aynı sorulari fotograf görmeye çalıştım fln burda rastlayamadım. Çok iyi oldugunu duymuştum daha önce muayene için gittim orda o kadar çok fotograf gördüm ki burda iki kişinin etrafında dönmenin yersiz oldugunu anladım. Eger ki muayene için giderde resimleri görürsen ne demek istedigimi daha iyi anlarsın sevgiler.
merhaba flzflz, ben senin yorumlarını okuduktan sonra Ahmet Beyle görüşmeye gittim. gösterdiği bir kaç fotoyu beğendim ancak çok az foto görme şansım oldu-hastalarından izin almadığı için bazı fotoları gösteremeyeceğini söyledi- karar verme sürecimde bana yardımcı olması açısından senin fotolarını da görebilirmiyim? arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim...
bende hafif kemik eğriliği var daha ilerlemeden bu sorunu çözmek istiyorum.. hazır bunun için başvurmuşken estetik olmayı da düşünüyorum.. estetik olanlarda genel olarak sonradan burun kanatlarının baya açıldığını duydum ona da çekiniyorum ben..bu arada çok güzel bahsetmişsiniz bu beni cok sevindirdi.. umarım hep böyle istediğiniz gibi kalır.. alçı varken cok problem oluyor mu.. ne kadar duruyor alçı.. bu arada randevu almak için kaç gün önceden başvurmak lazım ben sehir dışından geleceğim de.. Ahmet hoca cok yoğun oluyor mu? bi de ilerleyen zamanlarda durumunuz hakkından tekrar bizi bilgilendirirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler :))
kanatlar konusunda bir bilgim yok.alçı problem değil,tamponlar 5.gün alındı oda acısızdı.alçı halen duruyor iki gün sonra yani bir haftalıkken alınacak.ben aradığımın ertesi gün randevuya gittim.yani sen sana uygun bir zamanda ararsın.bir gece hastanede kaldım refakatçim ile beraber.hastane masrafları ve oda ücrete dahil oluyor.ileryen zamanlarda yazarım.
alçım çıkmadığı için altta ne var hala bilemiyorum :26:
Ekledim bakabilirsiniz
Evet güzel görünüyor tabi biraz sis burnum tam seklide belli olmuyor ama suan iyi sisler inerse daha güzel olur
Tanem suan tel.dan resim atamiyorum ama albüm yapicam buraya resimlerimi aticam bakarsin
Dr plastik cerrah. Benim kemik egriligim vardı ayrıca sol tarafım tamamen kapalıydı içi baya problemliydi onlar çözüldü allaha şükür. Yatmışken begenmedigim yerleride yaptı doktorum. Şimdi nefes alan hafif kavisli tatli bi burnusum oldu. Bu sitede adını duydugum dr ları gezdim en saon Dr Ahmet Işıkdemir e karar verdim. Burun kanatlarım genişti bazı doktorlar istemedigim yerlere dokunmaya çekindi ve kendilerince şekil vermeye çalıştılar bu durumda uyandıgımda hiç istemiycem türden şeylerdi yani nasıl anlatsam hiçbirini begenmedim diyebilirim. Doktorumu kesinlikle tavsiye ederim. Ne istedigini kesin bi dille anlatabilirsin hiç çekinmeden onun fikrini alabilirsin. Umarım yardımcı olabilmisimdir
Yok canim zor dokunuyorum zaten resimleri gonderdim geldimi bi bakarmisin
Merhaba arkadaşlar ben Ahmet Bey'e ameliyat oldum tam olarak 18 gün oluyor ve şimdilik herşeyden memnunum. Gayet doğal hafif kavisli güzel bir burun yaptı bana sağolsun. Ameliyat süresi de çok basit geçti hiç ağrım morarmam yada Şişliğim olmadı Hemde hiçç ( Allah'tan👏👏Akşam üstü ameliyat olduğum için geceyi hastanede geçirmek zorunda kaldım çok ta güzel oldu.. Alçı benim hemen 3 gün içerisinde silikon tamponlarla beraber alındı ve korkmayın hiç düşündüğümüz gibi bir acı değilmiş hissetmiyosun bile. Hatta ameliyatın en ağrılı kısmı damar yolu açılırken diyebilirim:) ameliyat sonrası boğazımda dişlerimde ve diş etlerimde ağrı oldu ama onlar 2-3 gün içerisinde geçiyor.. Alçı alındıktan sonra sabırlı olmak lazım ve kesinlikle piskolojinizi hazırda tutmanız lazım çünki ödemden şişliklerden garip bir burun ortaya çıkıyor ama bir gün sonrasında bile inanılmaz bir değişime uğruyo ve gözünüze hoş gelmeye başlıyo oyüzden sabır sabır sabır diyelim. Umarım yardımcı olmuşumdur:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Resmini koy da bakalım o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?