Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Ahmet bey tavsiye mi ettiler sizeee.bir de sadece 2500 lira dışında para verdiniz mi burun için merak etttimm

Ahmet beyi ben de istiyorum görüşmek ama her görüşülen doktora parta verince ameliyatı gecicek nerdeyseee yine Ahmet beyin azzz

Hastanelerde doç ve prof ücretleri böyle cnm yapacak bisey yok malesef muayenesi olup ücret alanlarda var. Ahmet bey için 60tl vermeye deger

İlk muayene icin 60tl verdim. Ameliyat sabahı vezneye parayı yatırıp taburcu oldum. Dr a gittiginizde kendisine de sorabilirsiniz aklınıza takılan sorulara en net o cevap verebilir ben sadece kendisine oldugum için memnuniyetimi göstermek icin tavsiye edebilirim. Ahmet bey ilk muayenede size herseyi baya detaylı anlatacaktır hemde siz sormadan. Muhakkak ki içinize sinecek bir dr.

teşekkürler eklediğiniz için :) gerçekten çok güzel olmuş burnunuz. Ahmet bey tasarım yaptı mı peki size

Hayır tasarım yapmiyor canim. Tasarım yan profilden kemerli yerin düzeltilip göze hos gözüküp hastayı etkilemek icin yapılan gereksiz birsey. Ben begendigim burun resimlerini götürdüm hafif kavisli burun kanatları daraltılmış vs vs seyler istedim benim istegim dogrultusunda yaptı sagolsun

şimdi görebildim fotoları gerçekten cok güselll olmusssun yaaa.simdi gerçekten gitmeye karar verdimmm görüşücem bakalım ne diyeccekk

Yüzyüze görüsmekte gercekten fayda var orda daha deteylı anlatacaktır size. Sadece burnunuzun nasıl olmasını istediginizi anlatın, dogal mı havalı burun mu seçim sizin benimki kavisli oldugundan havalı sınıfina giriyo

Canım kimin fotograflarini götürdün Ahmet hocaya beğendiğin.

İnternetten bulmustum cnm nasıl olmasını istedigimi ifade etmek için götürmüstüm. Ama onlarla aynı olmuyor zaten herkesin kendine özgü yüz yapısı kendi malzememle yapıldı tabiyki fotografa bakınca siz havalı burun istiyosunuz demişti. Zaten düz burun sırtı istemiyordum. Kendimi bu şekilde daha net anlatmış oldum

Canim sinavlarim var oyuzden sinavdan sonra düşünüyorum ins hayirlisi olur sen ameliyati beşevlerdemi oldun cankayadaki hsstanedemi

Anladim canim guzel ameliyattan once tahlil filan yapilacskmis onlarin ücretleri dahil 2 bucuk odedin degilmi

Tahliller ameliyattan önce yapılıyo 18 lira verdim sanırım. Şöyle söyleyim ilk muayene icin 60tl, tahlil için 18 falan, ameliyattan taburcu olacagıniz zaman doktor size ne kadar demisse faturalı bir sekilde hastane veznesine ödüyosunuz başka yok. Ahmet bey kendi için para almıyor hersey hastanenin veznesine faturası verilerek ödeniyor. Hastanede zaten özel odadasın tv,wc,duş fln var refakatçi için ayrı ücret ödenmiyor baska yerlerde alabiliyorlar.

yaa çok korkuyorum ya ahmet beyin başka hastaları var mı acaba burnum kötü olucak diye çok tereddütlüyüm

yaa çok korkuyorum ya ahmet beyin başka hastaları var mı acaba burnum kötü olucak diye çok tereddütlüyüm

Ameliyat olana kadar hangi dr olursa olsun insan hep tereddütte kalıyor bu da karar aşamasınin en zor kısmı bence gidip görüş orda daha cok foto görebilirsin buraya bağlı kalmak biraz yanlış olur ben herzaman söylüyorum aklınızdaki tüm doktorlarla yüzyüze görüşün. Eger ahmet beye olursa kötü olacagını sanmıyorum cnm senin isin zor

bende ahmet beye ameliyat olmaya karar verdim bnm 2. ameliyatım olacak ahmet eyle görüştüm gösterdiği resimler çok güzel inş öle de olur:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…