Ameliyat olana kadar hangi dr olursa olsun insan hep tereddütte kalıyor bu da karar aşamasınin en zor kısmı bence gidip görüş orda daha cok foto görebilirsin buraya bağlı kalmak biraz yanlış olur ben herzaman söylüyorum aklınızdaki tüm doktorlarla yüzyüze görüşün. Eger ahmet beye olursa kötü olacagını sanmıyorum cnm senin isin zor
Benim de Ahmet Beyle görüşmem var bu hafta. Revizyon konusunda iyi olup olmadığını biliyor musunuz?
Benim de Ahmet Beyle görüşmem var bu hafta. Revizyon konusunda iyi olup olmadığını biliyor musunuz?
Canım yeni ameliyat olmuştun memnun kalmadinmi revizyon düşünüyorsun sanırım. Bence acele etme burnuna biraz zaman ver:)
benim ilk kararı vermemde gördügüm resimlerden biriydi onu görünce tamam dedim çünki bayan o kadar güzel fakat burnuna ne olmuş bilmiyorum resmen dagılmış bir haldeydi ameliyattan sonra sanki evrim geçirmiş çok güzel olmuştu bayan dogal burun istemiş ve gercektende öyleydi demek ki ahmet beyin revizyonuda başarılı benim ilk ameliyatımdı siz gidince daha detaylı ögrenirsiz ben şuan sorununuzu bilemiyorum
Gerçekten miii, bu gibi hikayeler duymak beni rahatlatıyor. Burnum çok şükür dağılmış bir halde değil hatta çoğu kişi beğeniyor, önceki 2 doktorun da düzeltemediği aks eğriliğimi düzelterek nefes almamı sağladı doktorum. Burnumun simetrisi de gayet iyi çöküntü vs yok ama sorun şu ki kavis verildiği için gözlerimin ortası çok tuhaf geliyor, sanki bakışlarım değişti kedi gibi hissediyorum. Delikler de daraltıldığı için aşırı minik kaldı, eski doğal halim yüzüme daha çok yakışıyordu. Burun sırtım yükseltilip delikler biraz büyür mü bunu sorcam kendisine, anladığım kadarıya çok ilgili bir doktor, sağolsun mailime de cevap verdi hemen. Yeni ameliyat geçirdiğimden de bahsettim ama mutsuz olduğum için en azından fikir almak istiyorum bu bekleme süresini umutla geçireyim diye dedim. Yarını iple çekiyorum. Bana da revizyon hastalarının fotoğraflarını gösterir herhalde.
Canım evet yeni ameliyat oldum ama burnumu çok yadırgıyorum, sorun şiş olması değil, çok küçük ve sırtının çok kavisli olması. şiş inince daha da küçülcek nasıl alışcam bilmiyorum, keşke eğri kalsaydı da ama bu bunalımı yaşamasaydım tek tesellim eğikliğin düzeltilerek nefesimin açılması ama doğal bulmuyorum şekil olarak. Daha çok erken biliyorum ama içimi rahatlatmam lazım ne yapılabilir diye, o yüzden fikir almak istedim sadece, durumumu anlattım Ahmet Hocaya, yeni ameliyat olduğumu biliyor ama sağolsun beni mutsuz görünce gel bakayım dedi.
Tatlım resim ekleyebilirmisin?Merak ettim burnunu belki yeni ameliyat oldugun icin yadirgiyorsundur.
Canım fotoğraflarımı mailne gönderebilirim yazarsan. Bambaşka bir simam oldu, böyle olsun istemiyordum, 1.5 ay oldu, her gün ağlıyorum ya, insanın gözü güzel bişeye hemen alışırdı, ben eski güzelliğimi göremiyorum artık, çok pişmanım(((((((((((
Canım fotoğraflarımı mailne gönderebilirim yazarsan. Bambaşka bir simam oldu, böyle olsun istemiyordum, 1.5 ay oldu, her gün ağlıyorum ya, insanın gözü güzel bişeye hemen alışırdı, ben eski güzelliğimi göremiyorum artık, çok pişmanım(((((((((((
canım ne gibi bir problem var burnunda
canım ne gibi bir problem var burnunda
sırtı çok törpülenmiş canım ya tamam ben kavis istedim de bu kadar mı yapmacık durur, çok üzgünüm yaa inanın kendimi tanıyamıyorum aynada, fotoğraf makinalarından bi süre daha uzak yaşayacağım((
Canim muayene oldun mu ?
Ne kadara yapıyor bu ameliyatı
fiyatı ile ilgili bilgi verin
Evet canım oldum, şu an erken olduğunu biliyorum ama içimi rahatlatmam lazımdı. Bundan sonra agresif bi işlem yapılmamalı ama sırt yükseltilir kıkırdakla, ucu da uzatılabilir kısa kalmış dedi. 1 yıl beklicem, 1 yıldan sonra da tekrar bu işlere kalkışır mıyım bilmiyorum, sanırım alışmam lazım bu duruma, daha iyi olacağının garantisi yok ki( ilk ameliyatta eğikliği düzeltseydi doktor hiç bunlar yaşanmıcaktı (
Evet canım oldum, şu an erken olduğunu biliyorum ama içimi rahatlatmam lazımdı. Bundan sonra agresif bi işlem yapılmamalı ama sırt yükseltilir kıkırdakla, ucu da uzatılabilir kısa kalmış dedi. 1 yıl beklicem, 1 yıldan sonra da tekrar bu işlere kalkışır mıyım bilmiyorum, sanırım alışmam lazım bu duruma, daha iyi olacağının garantisi yok ki( ilk ameliyatta eğikliği düzeltseydi doktor hiç bunlar yaşanmıcaktı (
şimdi görebildim fotoları gerçekten cok güselll olmusssun yaaa.simdi gerçekten gitmeye karar verdimmm görüşücem bakalım ne diyeccekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?