Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Benim de Ahmet Beyle görüşmem var bu hafta. Revizyon konusunda iyi olup olmadığını biliyor musunuz?

Benim de Ahmet Beyle görüşmem var bu hafta. Revizyon konusunda iyi olup olmadığını biliyor musunuz?

benim ilk kararı vermemde gördügüm resimlerden biriydi onu görünce tamam dedim çünki bayan o kadar güzel fakat burnuna ne olmuş bilmiyorum resmen dagılmış bir haldeydi ameliyattan sonra sanki evrim geçirmiş çok güzel olmuştu bayan dogal burun istemiş ve gercektende öyleydi demek ki ahmet beyin revizyonuda başarılı benim ilk ameliyatımdı siz gidince daha detaylı ögrenirsiz ben şuan sorununuzu bilemiyorum

Canım yeni ameliyat olmuştun memnun kalmadinmi revizyon düşünüyorsun sanırım. Bence acele etme burnuna biraz zaman ver:)

Canım evet yeni ameliyat oldum ama burnumu çok yadırgıyorum, sorun şiş olması değil, çok küçük ve sırtının çok kavisli olması. şiş inince daha da küçülcek nasıl alışcam bilmiyorum, keşke eğri kalsaydı da ama bu bunalımı yaşamasaydım tek tesellim eğikliğin düzeltilerek nefesimin açılması ama doğal bulmuyorum şekil olarak. Daha çok erken biliyorum ama içimi rahatlatmam lazım ne yapılabilir diye, o yüzden fikir almak istedim sadece, durumumu anlattım Ahmet Hocaya, yeni ameliyat olduğumu biliyor ama sağolsun beni mutsuz görünce gel bakayım dedi.

Gerçekten miii, bu gibi hikayeler duymak beni rahatlatıyor. Burnum çok şükür dağılmış bir halde değil hatta çoğu kişi beğeniyor, önceki 2 doktorun da düzeltemediği aks eğriliğimi düzelterek nefes almamı sağladı doktorum. Burnumun simetrisi de gayet iyi çöküntü vs yok ama sorun şu ki kavis verildiği için gözlerimin ortası çok tuhaf geliyor, sanki bakışlarım değişti kedi gibi hissediyorum. Delikler de daraltıldığı için aşırı minik kaldı, eski doğal halim yüzüme daha çok yakışıyordu. Burun sırtım yükseltilip delikler biraz büyür mü bunu sorcam kendisine, anladığım kadarıya çok ilgili bir doktor, sağolsun mailime de cevap verdi hemen. Yeni ameliyat geçirdiğimden de bahsettim ama mutsuz olduğum için en azından fikir almak istiyorum bu bekleme süresini umutla geçireyim diye dedim. Yarını iple çekiyorum. Bana da revizyon hastalarının fotoğraflarını gösterir herhalde.

Canim bende kavis istedim ama hafif ve kendimide iyi ifade ettigimi düşünüyorum ve ahmet beyin de beni net anlayıp ona göre ameliyatımı yapması beni çok mutlu etti. Belkide oraya dolgu yapılır yada yeniden olman gerekir bilemiyorum görüsmenin sonrasında ne yapılabilir tekrar yaz canim. Ahmet bey ilgili sevecen biri herseyi anlat net bi sekilde nasıl olmasını istediginide anlat bakalim ne diycek

Tatlım resim ekleyebilirmisin?Merak ettim burnunu belki yeni ameliyat oldugun icin yadirgiyorsundur.

Son düzenleme:
Tatlım resim ekleyebilirmisin?Merak ettim burnunu belki yeni ameliyat oldugun icin yadirgiyorsundur.

Canım fotoğraflarımı mailne gönderebilirim yazarsan. Bambaşka bir simam oldu, böyle olsun istemiyordum, 1.5 ay oldu, her gün ağlıyorum ya, insanın gözü güzel bişeye hemen alışırdı, ben eski güzelliğimi göremiyorum artık, çok pişmanım (((((((((((

mystery02 canım ne gibi sorun var burnunda

canım ne gibi bir problem var burnunda

Canim muayene oldun mu ?

Evet canım oldum, şu an erken olduğunu biliyorum ama içimi rahatlatmam lazımdı. Bundan sonra agresif bi işlem yapılmamalı ama sırt yükseltilir kıkırdakla, ucu da uzatılabilir kısa kalmış dedi. 1 yıl beklicem, 1 yıldan sonra da tekrar bu işlere kalkışır mıyım bilmiyorum, sanırım alışmam lazım bu duruma, daha iyi olacağının garantisi yok ki ( ilk ameliyatta eğikliği düzeltseydi doktor hiç bunlar yaşanmıcaktı (

Ne kadara yapıyor bu ameliyatı
fiyatı ile ilgili bilgi verin

En azından bilgi aldın cnm için biraz rahatlamıştır bir yıla kadar belki alışirsın ve gerek kalmaz. Hiçbirimiz defalarca ameliyat olmak istemeyiz ama bazen sonuç bizi tatmin etmeyebiliyor. Sanırım bu senin 3cü bence boşver artık bazen insanın başına ne iş gelecegi belli olmuyor. Düşenler var cam kapıya çarpanlar var kaza geçirenler var tekrar olmak zorunda kalabiliyorlar ne olur ne olmaz en azından burun sinirlenirin iyice mahfolmasın. En önemlisi dogru doktoru bulmak. Hersey gönlünce olsun.

1.ve2. Ameliyat sonucun iyi degilmiş ama 3. Gercekten çok güzelmiş boşu boşuna dr arayışına girmişsin. Güle güle kullan canim

ahmet ışıkdemıre amelıyat olmak ısteyenler son durumunuz ne acaba

şimdi görebildim fotoları gerçekten cok güselll olmusssun yaaa.simdi gerçekten gitmeye karar verdimmm görüşücem bakalım ne diyeccekk

görüşmeye gıttınızmı bılgı verırsenız bızlerede yardımcı olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…