Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

Sadece burnuna dikkat ediceksin sadece söyledigi seyleri yapman yeterli fazlasına gerek yok, burnuna çarpmamaya dikkat ediceksin o kadar

Sadece burnuna dikkat ediceksin sadece söyledigi seyleri yapman yeterli fazlasına gerek yok, burnuna çarpmamaya dikkat ediceksin o kadar
daha öncede yazmıştım görmemiş olabılırsınız,eklersenız burun resımlerınıze bakabılırmıyım

kızlar ben bugün görüşmeye gittim gayet sıcak kanlı ve sevecen çokta ilgili yaklaştı kendi yapmış olduğu bi maket var ordan ayrıntılı olarak anlattı yüzümüzdeki orantılara kadar hepsini gösterdi çok ayrıntılı bi anlatımdı 3000 lira fiyat verdi bence çok iyi bi fiyat ama ameliyat olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlerse çok iyi olur memnunlarmı acaba ?

kızlar ben bugün görüşmeye gittim gayet sıcak kanlı ve sevecen çokta ilgili yaklaştı kendi yapmış olduğu bi maket var ordan ayrıntılı olarak anlattı yüzümüzdeki orantılara kadar hepsini gösterdi çok ayrıntılı bi anlatımdı 3000 lira fiyat verdi bence çok iyi bi fiyat ama ameliyat olan arkadaşlar bana bilgi verebilirlerse çok iyi olur memnunlarmı acaba ?

Evet ben memnunum canim umarım sende istedigin gibi bi buruncuga sahip olursun

Ankara'da yaşadığım için Ankara daha rahat aslında ama İstanbul'da da kalacak yerim var.Önemli olan doktorun iyi olması yani :42:

Bende bu foruma üye oldugumda emre beyden ameliyat randevusu almıştım aralık ayına gün vermislerdi ben yinede ankaradaki doktorlarlada görüştüm karar verme aşaması kadar zor birsey yok kim daha iyi gitsem mi gitmesemde burda mi olsam fln vs vs birsürü soru sonra en son ahmet beyle görüştüm kararımı verdim ve ist daki randevumu iptal edip burda oldum. Ameliyat olana kadar gitgeller çok oluyor umarım sende kendin icin secimini yapip ameliyatini olursun herseyin hayırlısı

eklesem kabul eder misiniz fotolarınızı görmek istiyorum:)
Benim aslinda burnumla ilgili bir sikayetim yok gorunus olarakta cok dikkat cekici bi kusur yok sadece cok az bi kemerim var ve cok hafifte burnumunbucu dusuk cevremdeki arkadaslarinda burun estetiği yaotirdigini ogrendim arastirdim aslinda hic korktugum gibi bisey olmadigi ogrendim daha iyi bir burnum olucaksa neden olmasin dedim

Bende bu foruma üye oldugumda emre beyden ameliyat randevusu almıştım aralık ayına gün vermislerdi ben yinede ankaradaki doktorlarlada görüştüm karar verme aşaması kadar zor birsey yok kim daha iyi gitsem mi gitmesemde burda mi olsam fln vs vs birsürü soru sonra en son ahmet beyle görüştüm kararımı verdim ve ist daki randevumu iptal edip burda oldum. Ameliyat olana kadar gitgeller çok oluyor umarım sende kendin icin secimini yapip ameliyatini olursun herseyin hayırlısı

aynen çok zor bir dönemdeyim :26: her iki doktorla da yine de bi :44:görüşmeyi planlıyorum

Ahmet beyi ben de istiyorum görüşmek ama her görüşülen doktora parta verince ameliyatı gecicek nerdeyseee yine Ahmet beyin azzz

Back
X