- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
Yaklasik 1 ay sonra ahmet beye ameliyat olmayi düşünüyorum
siz neye karar verdiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklasik 1 ay sonra ahmet beye ameliyat olmayi düşünüyorum
görüşmeye gıttınızmı bılgı verırsenız bızlerede yardımcı olursunuz
malesef gdemedim hala işlerim yogun bu aralar zaten elimde kalan suan bir tek ahmet bey var inş.beklentilerime cevap bulurum
cevap verdıgınız ıcın tesekkur edrım.benımde aklımda selcuk ısık ve ahmet ısıkdemır var ama ne hasta yrumu ne bır resım gremedım.görüşmeye gıttıkten sonra gelişmelerı bıldırısenız cok sevınırım
flz isimli kullanıc ahmet beye olmus ve gayet de güzel ben zaten gördüm fotolarını ondan sonra ona gitmeye karar verdim tabi kısmet olursa diyelim çünkü fırsat bulamadım henüz.bir de benim revizyon ameliyatı olacagı ıcın daha incelemek zorundayım ama içimden bir his ahmet bey olacak gibi diyorr:))gidince mutlaka size de bilgi veririm..
Geçmiş olsun nezaketcim. İlk birkaç gün morluklar olur ben arnica krem kullandım faydası oldu. 15 güne kadar baya toparlarsın canim. Umarım sonucu paylaşırsın şimdiden merak ediyorum iyi dinlenmeler.Bugün ahmet beye ameliyat oluyorum ama icimde korku var ins. Bi an once atlatirim bu arada ameliyattan sonra olusan morluklar icin kapatıcı olarak ne kullandiniz ben 15 gun sonra ise baslicam.morluklarim gecmezse kapatici kullanmam lazım
Ekledim sizi bakabilirsiniz
Suan hastanede yatiyorum 5 te girip 7 de odaya cikarmislar 9 saat gecti sislik ve morluk olmadi sürekli buz uygulandi bundn sonra olurmu
Suan hastanede yatiyorum 5 te girip 7 de odaya cikarmislar 9 saat gecti sislik ve morluk olmadi sürekli buz uygulandi bundn sonra olurmu
Saol canim peki ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptin
Bugün ahmet beye ameliyat oluyorum ama icimde korku var ins. Bi an once atlatirim bu arada ameliyattan sonra olusan morluklar icin kapatıcı olarak ne kullandiniz ben 15 gun sonra ise baslicam.morluklarim gecmezse kapatici kullanmam lazım
Saol canim peki ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptin
sırtı çok törpülenmiş canım ya tamam ben kavis istedim de bu kadar mı yapmacık durur, çok üzgünüm yaa inanın kendimi tanıyamıyorum aynada, fotoğraf makinalarından bi süre daha uzak yaşayacağım((
Meme büyütme için 4500 verdim burnum için 2500 verdim muayene olursanız size daha net anlatır