Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan?

malesef gdemedim hala işlerim yogun bu aralar zaten elimde kalan suan bir tek ahmet bey var inş.beklentilerime cevap bulurum

cevap verdıgınız ıcın tesekkur edrım.benımde aklımda selcuk ısık ve ahmet ısıkdemır var ama ne hasta yrumu ne bır resım gremedım.görüşmeye gıttıkten sonra gelişmelerı bıldırısenız cok sevınırım

flz isimli kullanıc ahmet beye olmus ve gayet de güzel ben zaten gördüm fotolarını ondan sonra ona gitmeye karar verdim tabi kısmet olursa diyelim çünkü fırsat bulamadım henüz.bir de benim revizyon ameliyatı olacagı ıcın daha incelemek zorundayım ama içimden bir his ahmet bey olacak gibi diyorr:))gidince mutlaka size de bilgi veririm..

cevap verdıgınız ıcın tesekkur edrım.benımde aklımda selcuk ısık ve ahmet ısıkdemır var ama ne hasta yrumu ne bır resım gremedım.görüşmeye gıttıkten sonra gelişmelerı bıldırısenız cok sevınırım

flz isimli kullanıc ahmet beye olmus ve gayet de güzel ben zaten gördüm fotolarını ondan sonra ona gitmeye karar verdim tabi kısmet olursa diyelim çünkü fırsat bulamadım henüz.bir de benim revizyon ameliyatı olacagı ıcın daha incelemek zorundayım ama içimden bir his ahmet bey olacak gibi diyorr:))gidince mutlaka size de bilgi veririm..

cok teskkur edrım canım haberınızı beklıyecegım.

bende ameliyattan önce burda kimseyi bulamadım malesef en son gidip görüştügüm dr oldu kararımı verincede baska hicbir dr ile ilgilenmedim kafamı karıştırmamak için. Dr arayışındayken forumu hatmettim sabahlara kadar oku oku git fln enteresan işte hiç yorumsuz birine oldum. Kısmet buymuş. Memnunum allaha şukür. Dr arayışı kadar zor bisey yok birine güvenmek çok zor inanın. Ameliyattan sonra sorun çıkmıyorsa en büyük mutluluk bu. Bence doktorları yüzyüze görüserek degerlendirin.

Bugün ahmet beye ameliyat oluyorum ama icimde korku var ins. Bi an once atlatirim bu arada ameliyattan sonra olusan morluklar icin kapatıcı olarak ne kullandiniz ben 15 gun sonra ise baslicam.morluklarim gecmezse kapatici kullanmam lazım

Bugün ahmet beye ameliyat oluyorum ama icimde korku var ins. Bi an once atlatirim bu arada ameliyattan sonra olusan morluklar icin kapatıcı olarak ne kullandiniz ben 15 gun sonra ise baslicam.morluklarim gecmezse kapatici kullanmam lazım
Geçmiş olsun nezaketcim. İlk birkaç gün morluklar olur ben arnica krem kullandım faydası oldu. 15 güne kadar baya toparlarsın canim. Umarım sonucu paylaşırsın şimdiden merak ediyorum iyi dinlenmeler.

Suan hastanede yatiyorum 5 te girip 7 de odaya cikarmislar 9 saat gecti sislik ve morluk olmadi sürekli buz uygulandi bundn sonra olurmu

Suan hastanede yatiyorum 5 te girip 7 de odaya cikarmislar 9 saat gecti sislik ve morluk olmadi sürekli buz uygulandi bundn sonra olurmu

Genellikle 2.gün şişmeye başlıyor insan cnm 4.5.gün inmeye başlıyor. Eger morluk olursada alçın çikana kadar geçiyor merak etme. Ben ilk gün buz uygulanırken bile şiştim sen daha sanslısın tuzlu yememeye çalış. İyi dinlenmeler.

Saol canim peki ameliyattan sonra ne zaman banyo yaptin

Saçlarımı kuaförde yıkatıp fönlettim cnm evde yıkamadım ben. Ama vücudunu yıkayabilirsin sadece duş buharlı olmasın alçını terlersen gevşetebilir. Duşun kapısı açık olsun.burnuna bol bol deniz suyu spreyi sık kan fln kuruyup tıkamasın kabuk tutmasın cnm

Geçmiş olsun inşallah başarılı bır ameliyat olur güzel bur buruna kavusursunuz

sırtı çok törpülenmiş canım ya tamam ben kavis istedim de bu kadar mı yapmacık durur, çok üzgünüm yaa inanın kendimi tanıyamıyorum aynada, fotoğraf makinalarından bi süre daha uzak yaşayacağım :(((

canım bende de aynı sorun var ne zaman ameliyat oldun

Back
X