- Konu Sahibi bebek_bebek
-
yazınızı yeni okudum. Umarım tereddütsüz Ali Beye gitmişsinizdir. Ben bütün yakın çevreme kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Okadar çok yere gittimki inanamazsınız. Ne memorıal kaldı ne madical park.. hiç birinde hasta doktor ilişkisi kuramıyorsunuz.. Bana inanın pazar günü dahi ufacık birşeyde cep telefonundan ulaşıp soru sorabiliyorsunuz ve hasta doktor ilişkisini çok güzel yakalıyorsunuz.
Ben çok memnunum . Ben bir dostum sayesinde buldum... Herkese ALİ OSMAN KOYUNCUOĞLU VE EKİBİNİ şiddetle tavsiye ediyorum.. Benim hamile olup olmadığım yarın belli olacak.. ALLAH HERKESE HAYIRLISIN VERSİN...
Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu daha önce Şafak Hastanesindeymiş, şuan JFK Hospitalda başlamış.
Doktor arayışındayım ve bir arkadaşım kendisini önerdi..
Ama hakkında fazla bir bilgi bulamadım malesef.
Daha önce kendisinin takibinde olanlar ve doğumunu Ali Osman bey'e yaptıran arkadaşlar nasıl bir doktordur bilgi verirseniz çok sevinirim.
ben 06.10.2011 de doğum yaptım çok memnun kaldım.Ali osman bey çok ilgili ve bilgili.diğer hastanelerin ekstra ücret alıp baktıkları na her ultrasona girişinizde bakıyor.bilgilendiriyor.istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.cep numarasını veriyor.nisa hastanesine gittim muamele berbat.medikal e gittim ilgi alaka bilgilendirme sıfır.muayne ücreti 78 tl ydi en son.sezeryan doğum 1400 ssk lıya.ekstra doktor parası falan vermiyorsunuz.ağrılardan dolayı iğne isterseniz onlar ekstra.ama rutinde yine iğne yapıyorlar doğum sonrası.bebek hemşireleri mükemmel anne gibiler.bebekle çok ilgililer anneyle çok ilgililer hatta eşim koltukta uyurken üstü açık üşümesin diye üstünü bile örttüler :) tek tavsiyem 40 gün kontrolüne çağırıyor doğum sonrası o çok gereksiz.sadece doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgi veriyor muayne ücreti alıyorlar.Ali osman bey i tek geçiyorum.şimdiden hayırlı olsun.
bende ona gitmeyi düşünüyodun hastane degiştirdi dediler şuan jfk mı birde benim düşüklerim var onun için gidicem ne dersin hamile yakınım daha önce ona gitmişti mennun kaldı ama tedavi amaçlı gitmek istiyorum bebeşin hayırlı olsun
merhaba ;
ben Ali bey de doğum yaptım . kesinlikle tavsiye ederim . şafak hastanesindeydi doğum yaptığımda . temmuz 2010 . hem rutin kontrollerinizde hemde doğumda gerçekten memnun kalacaksınız .
2008 kasım ve 2010 Ekim doğumlu iki oğlum her ikisinide Ali Osman Kouuncuoğlu'nda yaptırdım.Ayrıca kendisi yeni geçtiği hastanenin Tüp Bebek Bölüm Başkanı.Bir arkadaşımda tedaviye ona gidiyor.Evet Ali Bey normal doğumu destekliyor.Hastaya soruyor normal mi sezeryan mı istiyorsun diye.Son haftada doğum başlamamışsa sana seçenek sunuyor istersen suni sancı ile normal yada sezeryan.Her ikisinin artı ve eksilerini söylüyor tabi .
Ben Ağustos 2012'de aile hastanesinde doğum yaptım. Doktorum Ali Osman Koyuncuoğlu'ydu. Tüm hamileliğim boyunca da Ali bey takip etti. Çok pimpirikli ve evhamlı biri olmama rağmen onun sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim. İşini çok iyi yapıyor bence. Gereksiz test yaptırmıyor, ilaç vermiyor. Ayrıntılı ultrasonu vs. ekstra para almadan kendîsi yapıyor. Gebelikte şekerim çıktı, son haftalarda bebeğim hiç kilo almadı ama Ali beyin rahat ve pozitif tavırları nedeniyle hiç stres yapmadım ve sonuçta bebeğim sağlıklı doğdu.
Doğum şekline gelince; herşey normal doğum için uygun görünüyordu, Ali bey benim de normal doğum îstediğimi bildiği için hep normal doğuma yönlendirdi sezeryanın lafını bile etmedik. (Sezeryan yapmak için bahane arasaydı aslında bahaneler hazırdı gebelik şekerim vardı, bebek 3 hafta kilo almadı).
39+2 de suyum geldi ve normal doğum için hastaneye gittik. 10 saat sancı çektim ama açılmam olmadı. Bu saatler boyunca da çok pozitifti Ali bey, doğumun olabileceği konusunda hep benî cesaretlendîrdi. Ancak 10 saat sonunda benim ateşim yükselmeye başladı. Ali bey hala bebeğin ve benim tehlikeye girmediğimi normal doğum için biraz daha bekleyebileceğimizi söyledi ki o zaman mesai saatleri çoktan bitmişti ve benim doğumumu bekliyordu. Ama ben dayanamadım ve daha fazla beklemeden sezeryan olmasını istedim. Sezeryanım da çok rahattı hemen ayağa kalktım, hiçbir sıkıntım olmadı.
Benimle aynı anda hastaneye gelen Ali beyin başka bîr hastası da normal doğum yaptı.
Doğum sonrası konuşmalarımızdan Ali beyin sezeryanı daha garantî ve kolay olduğunu düşündüğünü anladım ama yukarıda anlattığım gibi herşey yolundaysa ve siz de normal istiyorsanız normal doğum yaptırmaya çalışıyor.
Aile hastanesinden de çok memnun kaldım. Hem Ali beyim hem de Aile hastanesini kesinlikle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?