Dr.Ali Osman Koyuncuoğlu'nun hastaları var mı?

Merhaba mutlusu, ali bey de dogum yaptigini yazmissin..oncelikle cok tebrik ediyorum...ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum..bende hamileyim. Onceler nisa hst. Bayan bir dr a gidiyordum ama o kalabalik ilgisizlik nedeni ile simdi dr arayisindayim...ali beyin methini cok duyuyorum ama epidural normal istedigim icin erkek dr dan da cekiniyorum..ali bey nasil, normal dogum yanlisimi...bilgilerini aktarirsan cook sevinirim...selamlar

Ben 2 Ağustos'ta doğum yaptım. Sormak istediğin şeyler varsa cevaplayabîlirim. Çok memnun kalmıştım ben.

Merhaba mutlusu, ali bey de dogum yaptigini yazmissin..oncelikle cok tebrik ediyorum...ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum..bende hamileyim. Onceler nisa hst. Bayan bir dr a gidiyordum ama o kalabalik ilgisizlik nedeni ile simdi dr arayisindayim...ali beyin methini cok duyuyorum ama epidural normal istedigim icin erkek dr dan da cekiniyorum..ali bey nasil, normal dogum yanlisimi...bilgilerini aktarirsan cook sevinirim...selamlar

Ben Ali beyden çok memnunum, tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Çok ilgili ve rahat biri. Ben çok pimpirîkli bir insanım ama onun sayesinde çook rahat bir hamilelik süreci yaşadım. Daha önce ben de bir tanesî prof. olmak üzere 4 farklı doktora gitmiştim ama memnun kalmamıştım. Ali beye gitiğim günden beri bir kere bile doktor değiştirmeyi düşünmedim.
Normal istersen normal yaptırmaya çalışıyor. Sezeryana yönlendirmiyor. Epidural öneriyor. Ben de epidural normal yapmak istiyordum, ama suyum geldi ve 12 saat beklememize rağmen açılma olmayınca sezeryan oldum. Ali bey daha bekleyecekti ama ben yorulmuştum artık malesef..
Hastane de çok iyi. Nisa ile karşılaştırılamaz bile.. Fiyatlar nisaya göre yüksek biraz ama Ali bey gereksiz hiç bir tahlil yaptırmıyor, ayrıntılı ultrasona ve nstye ekstra para alınmıyor. Bu sebeple toplamda aynı fiyata gelir diye düşünüyorum.
Umarım yardımcı olmuşudur. Hamileyen doktora güvenmek çok önemli. Mutlaka güvenebileceğin birine git.

mutlusu yanıt için çok teşekkür ediyorum...bebeğinizle sağlık mutluluk dolu bir ömür diliyorum

Arkadaşlar Alı bey ile ilgili olumlu ya da olumsuz yaşadıklarınızı anlatırsanız çok sevinirim. acil cevap bekliyorum.. kendisine gitmek istiyorum 20.02.2013 ilk kan testi sonuç 80 22.02.2013 ikinci kan testi sonuç 178 işinin ehli ve normal doğuma yönlendiren bir doktora ihtiyacımız var...

Yaklaşık 13. Haftamdan beri Ali Osman bey e gidiyorum. Şimdiye kadar hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Fazla tahlil isteyen gereksiz ilaç kullandıran bi Dr değil. Hatta hemoglabinim düşük değil diye kan hapı bile başlamadı bana. Sıkıntım olup her gittiğimde de elinden gelen her açıklamayı yapıyor içinizi rahatlatmadan göndermiyor pek. Ayrıntılı ultrasonu kendisi yapıyor.
Hala doğum için birşey konuşmadık beni herhangi birşeye yönlendirmedi hiç şimdilik herşeyimiz normal gidiyor tek söylediği bu kendisinin :)
Kar yağdığı gün bile arayıp geliyorum dediğim için erken çıkmadı kendisi :)))) sağolsun . Bnm şimdilik kendisi ile ilgili tecrübelerim bunlar :) sempatik bir Dr dur özellikle eşler onu pek bi seviyorlar :)

Bir yıldır çocuk istiyoruz, şimdiye kadar 3 doktora gittim, tüm tetkiklerim yapıldı, rahim filmi, hormon testleri, yumurtlık rezervi. Eşimde tüm testleri yaptı, 3 doktorda hiçbirşeyimizin olmadığı çok sağlıklı olduğumuzu söyledi. Daha fazla beklemek istemediğimizden dolayı sürecide hızlandırmak için en iyi doktorlara görünelim dedik belki gözden kaçan bir şey vardır diye, dr. Ali beyi araştırdım buldum tüm yorumlarda övgülerle bahsediliyordu, muayene oldum (200)yumurtalık rezervimin yetersiz olduğunu söyledi, tehlike çanların çaldığını, doğal yollarla hamile kalmamın %10 dan az olduğunu tüp bebek düşündüğünü söyledi ama emin olmak için AMH (200tl) testi istedi, bu testide kendi yerinde yaptırmamızı dışarda yapılanlara güvenmediğini belirtti bizde güvendik yaptırdık, sonuçlar için arandığımda, tekrar gelip kan vermemi istediler, karışıklık olmuş beklendiğinden yüksek çıktığını söylediler sonucum (2,3 ng/ml) olduğunu söylediler, başka yerde de tekrar testi yaptırmamı söylediler ısrarla ve ellerindeki sonucumu vermek istemediler. Ben açıkçası bunu tamamen tüp bebek (7000tl)yaptırmam için yapıldığına inanıyorum. Beylikdüzü medicana tekrar doktora göründüm ve diğer 3 doktorum gibi çok sağlıklı olduğumu söylediler. Siz siz olun burdaki yazılan yorumlara, tüm doktorlara inanmayın araştırın, okuyun yapılan tüm teslerin ne olduğunu okuyun, her söylenenede inanmayın ben 4 doktorun söylediğine inanıyorum, sada dr. Ali beye inanmıyorum bunların tüp bebeğin ülkemizde ticarete döndüğüne inanıyorum.
Medicanadaki doktorumdan çok memnun kaldım isteyen olursa önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki tüp bebek Ali Osmn Bey de Olmadınız...Orada olsaydınız %kaç tüp bebek tutma şansı veriyordu...
Dün gittim Ali Osman Bey e Benim hormonlarım çok yüksek erken menopoz olmuşum..Zaten devlet hastanesi hormon sonuçlarımı gösterdim demişlerdi bana erken menopoza girmişsin diye...Ali Osman Bey muayene etti 2 yumurtamı gördüm bende...Dedi yumurta olduğu sürece tüp bebek yapma şansınız vardır.... Rahim duvarım da ince... Bana 5 gün kullanacağım ilaç yazdı 5. Gün göbekten iğne olun 18- 20 saatler arası... Pazartesi iğne olacağım salı günü de gel dedi... bu ilaç yumurtayı büyütüyormuş bakacak büyümüş diye...
Tüp bebek ücreti 7bin ile 11bin arası dedi...
Çok heveslendim ama doktora daha ayrıntılı soracağım... Acele etmeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…