Bir yıldır çocuk istiyoruz, şimdiye kadar 3 doktora gittim, tüm tetkiklerim yapıldı, rahim filmi, hormon testleri, yumurtlık rezervi. Eşimde tüm testleri yaptı, 3 doktorda hiçbirşeyimizin olmadığı çok sağlıklı olduğumuzu söyledi. Daha fazla beklemek istemediğimizden dolayı sürecide hızlandırmak için en iyi doktorlara görünelim dedik belki gözden kaçan bir şey vardır diye, dr. Ali beyi araştırdım buldum tüm yorumlarda övgülerle bahsediliyordu, muayene oldum (200)yumurtalık rezervimin yetersiz olduğunu söyledi, tehlike çanların çaldığını, doğal yollarla hamile kalmamın %10 dan az olduğunu tüp bebek düşündüğünü söyledi ama emin olmak için AMH (200tl) testi istedi, bu testide kendi yerinde yaptırmamızı dışarda yapılanlara güvenmediğini belirtti bizde güvendik yaptırdık, sonuçlar için arandığımda, tekrar gelip kan vermemi istediler, karışıklık olmuş beklendiğinden yüksek çıktığını söylediler sonucum (2,3 ng/ml) olduğunu söylediler, başka yerde de tekrar testi yaptırmamı söylediler ısrarla ve ellerindeki sonucumu vermek istemediler. Ben açıkçası bunu tamamen tüp bebek (7000tl)yaptırmam için yapıldığına inanıyorum. Beylikdüzü medicana tekrar doktora göründüm ve diğer 3 doktorum gibi çok sağlıklı olduğumu söylediler. Siz siz olun burdaki yazılan yorumlara, tüm doktorlara inanmayın araştırın, okuyun yapılan tüm teslerin ne olduğunu okuyun, her söylenenede inanmayın ben 4 doktorun söylediğine inanıyorum, sada dr. Ali beye inanmıyorum bunların tüp bebeğin ülkemizde ticarete döndüğüne inanıyorum.
Medicanadaki doktorumdan çok memnun kaldım isteyen olursa önerebilirim.