Ben oldum
Merhaba tesadüf okudum msınızı görüştünüz mü Alpaslan beyle?Merhaba, Alpaslan Bey ile 15 Ekim de randevum var. Sonuctan memnun musunuz?
SLM ARKADAŞLAR BENİ BİLEN BİLİR BU FORMDA 5 YIL KADAR ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTUM ŞİMDİ REVİZYON İÇİN DR ARAŞTIRIYORUM ARANIZDA BAGCILARDA ALPASLAN YILDIRIMA AMELİYAT OLAN VARMI FACEDE GRUBU VAR YAPTIGI BURUNLAR COK HOŞUMA GİTTİ REVİZYONDA DA BASARILI GÖRÜNÜYOR BURDAN ONU TANIYAN OLAN VARMI
Alpaslan beye mi oldun, bir yıla kadar çok değişir, benim kalın derili burun yapım hala şişlerim var ama ben anlıyorum. dısardan bakanlar cok begeniyor. umarım her şey gönlünce olurcok sevindim senin adina burun isi hic sandigim kadar kolay birsey degilmis. Benim bir yil dolmasi lazim bu demek oluyor 6ay daha beklemeliyim
ben de alparslan beyi düşünüyorumAlpaslan beye mi oldun, bir yıla kadar çok değişir, benim kalın derili burun yapım hala şişlerim var ama ben anlıyorum. dısardan bakanlar cok begeniyor. umarım her şey gönlünce olur
Nasil memnunmusun.??? Benimde aklimda iki isim var ikisindende randevu aldim ama kararsizim, biri muhammet dilber digeri alpaslan yildirimarkadaşlar ben geçen aralık ayında alpaslan beye ameliyat oldum gerçekten çok memnunum. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığı ile ameliyat olabilir. bol şanş hepinize
Merhaba nasil memnunmusun yeni burnundan?? Bana özelden yazabilirmisin lütfenÇarşamba gunu alpaslan yıldırıma revizyon oldum şimdilik herşey yolunda beklediğim den çok daha kolay geçti ağrı olur diye düşünüyordum ama hiç ağrım olmadı keşke daha önce olsaydım
Alpaslan beye mi oldun, bir yıla kadar çok değişir, benim kalın derili burun yapım hala şişlerim var ama ben anlıyorum. dısardan bakanlar cok begeniyor. umarım her şey gönlünce olur
Kime ameliyat oldun acaba burdan yasaksa bana özelden söylermisinHayir cnm baska bir doktora oldum ama hayelimdeki burun degil asiri dogal burunun istedigkm gibi kucuk ve kalkik degil. Aynen baskalari fark etmiyor senin fark etdiklerini ama iste birseye insan kafayi takinca takiyor onun icin icim hic rahat degil ve revizyon olmayi dusunuyorum
Kime ameliyat oldun acaba burdan yasaksa bana özelden söylermisin
Mrb
Mrb, halen burnundan memnun musun? Sizin yazilarinizi gordum arastirdim cok begendim yaptigi burunlari. Baya da revizyon yapiyor. Bende revizyon olmayi dusunuyorum. Ama herkes icin kulaktan kikirdak aliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?