DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

Mrb

Mrb, halen burnundan memnun musun? Sizin yazilarinizi gordum arastirdim cok begendim yaptigi burunlari. Baya da revizyon yapiyor. Bende revizyon olmayi dusunuyorum. Ama herkes icin kulaktan kikirdak aliyormu?

Çarşamba gunu alpaslan yıldırıma revizyon oldum şimdilik herşey yolunda beklediğim den çok daha kolay geçti ağrı olur diye düşünüyordum ama hiç ağrım olmadı keşke daha önce olsaydım

Tsklr cevap icin. Kikirdak alindimi kulaktan? Sekil olarak nasil birsey istedin? Ben kalkik kavisli birseyler istiyorum insallah yapabilir

Kikirdak almaya kulaktan gerek kalmamış burun içindeki yetmiş bende öyle istedim bakalım Bandajlar çıkınca gorucem suan hiç birşey belli olmuyor tabiki

Umarim istedigin gibi olur. Sevindim burundaki kikirdak yetmis bilmiyorum onun acisi nasil olur. Bir ay icinde belli olur sekili. Daha sonra banjalar cikinca burnunun resmini yollaya bilirsen veya memnuniyetini haber edersen cok sevinirim :) simdiden hayirli olsun. Daha once kime amaliyat oldun?

arkadaşlar ben geçen aralık ayında alpaslan beye ameliyat oldum gerçekten çok memnunum. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığı ile ameliyat olabilir. bol şanş hepinize

cok sevindim senin adina burun isi hic sandigim kadar kolay birsey degilmis. Benim bir yil dolmasi lazim bu demek oluyor 6ay daha beklemeliyim

cok sevindim senin adina burun isi hic sandigim kadar kolay birsey degilmis. Benim bir yil dolmasi lazim bu demek oluyor 6ay daha beklemeliyim
Alpaslan beye mi oldun, bir yıla kadar çok değişir, benim kalın derili burun yapım hala şişlerim var ama ben anlıyorum. dısardan bakanlar cok begeniyor. umarım her şey gönlünce olur

Alpaslan beye mi oldun, bir yıla kadar çok değişir, benim kalın derili burun yapım hala şişlerim var ama ben anlıyorum. dısardan bakanlar cok begeniyor. umarım her şey gönlünce olur
ben de alparslan beyi düşünüyorum
benimde malesef kalın derili mümkünse öncesi sonrası görebilir miyim

arkadaşlar ben geçen aralık ayında alpaslan beye ameliyat oldum gerçekten çok memnunum. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığı ile ameliyat olabilir. bol şanş hepinize
Nasil memnunmusun.??? Benimde aklimda iki isim var ikisindende randevu aldim ama kararsizim, biri muhammet dilber digeri alpaslan yildirim

Çarşamba gunu alpaslan yıldırıma revizyon oldum şimdilik herşey yolunda beklediğim den çok daha kolay geçti ağrı olur diye düşünüyordum ama hiç ağrım olmadı keşke daha önce olsaydım
Merhaba nasil memnunmusun yeni burnundan?? Bana özelden yazabilirmisin lütfen

Hayir cnm baska bir doktora oldum ama hayelimdeki burun degil asiri dogal burunun istedigkm gibi kucuk ve kalkik degil. Aynen baskalari fark etmiyor senin fark etdiklerini ama iste birseye insan kafayi takinca takiyor onun icin icim hic rahat degil ve revizyon olmayi dusunuyorum

Kime ameliyat oldun acaba burdan yasaksa bana özelden söylermisin

Merhaba ameliyat olmadım ben alpaslan beye daha son zamanlarda bazı burunlar hoşuma gitmedi doğrusu ben kötünün iyisi burun istemiyorum ama revizyon da bir yılı geçirmek çok önemli öyle bir hastasını da bulamadım açıkçası biraz güvenim sarsıldı o yuzden uzaklaştım .biraz daha araştırma içindeyim eğer kafama yatan olmazsa ameliyat düşüncesinden v azgececegim.bir kere hataya düştüm birdahha düşmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…