Merak ettim burnunyzu insgramda vrmiinizÇarşamba gunu alpaslan yıldırıma revizyon oldum şimdilik herşey yolunda beklediğim den çok daha kolay geçti ağrı olur diye düşünüyordum ama hiç ağrım olmadı keşke daha önce olsaydım
Merhaba ameliyat olmadım ben alpaslan beye daha son zamanlarda bazı burunlar hoşuma gitmedi doğrusu ben kötünün iyisi burun istemiyorum ama revizyon da bir yılı geçirmek çok önemli öyle bir hastasını da bulamadım açıkçası biraz güvenim sarsıldı o yuzden uzaklaştım .biraz daha araştırma içindeyim eğer kafama yatan olmazsa ameliyat düşüncesinden v azgececegim.bir kere hataya düştüm birdahha düşmek istemiyorum
Ewet koymuş alpaslan beyMerak ettim burnunyzu insgramda vrmiiniz
Ben 16 kasımda oldum amelayata gittiği için ilgilenemistir çok yoğun bir doktor çünküArkadaşlar bende 30 ocak için ameliyat tarihi aldım Alpaslan beye kafam hala karışık ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi? Ben gittiğimde pek ilgilenmedi ameliyata gidecekti belki bu yüzdendir diye düşünüyorum ama yinede kafam karıştı
Ameliyattan sonra ilgileniyor mu? Bir sıkıntı yaşadınız mı? Bide tampon alırken vs ağrı oluyor mu? Yemek,uyku durumu nasıl oluyor? Çok soru sordum kusura bakmayın zor bi süreç karar verme süreci bilirsinizBen 16 kasımda oldum amelayata gittiği için ilgilenemistir çok yoğun bir doktor çünkü
Amelayatdan sonra bir kere görüştük tamponlar ve dikiş alınacağı zaman ben ağrı sızı anlamında hiç bir sıkıntı yaşamadım işinin ehli bir doktor bu benim 3. Ameliyatim yemek yemek tabiki ilk günlerde biraz zor oluyor uykuda öyle ama sonuçta değer asıl zor süreç ameliyatdan sonra başlıyor sonuçta şişliklerin geçmesi zaman alıyor beklemekten başka şansımız yok sonuçtaAmeliyattan sonra ilgileniyor mu? Bir sıkıntı yaşadınız mı? Bide tampon alırken vs ağrı oluyor mu? Yemek,uyku durumu nasıl oluyor? Çok soru sordum kusura bakmayın zor bi süreç karar verme süreci bilirsiniz
Merhaba 5-7 bin arası demişlerdi 5bine anlaştım ben 2hafta öncealparslan beyin güncel ücreti ne bilen var mı
Slm canim.. bende 1hafta önce Muhammet Dilber ile görüstüm..Merhaba 5-7 bin arası demişlerdi 5bine anlaştım ben 2hafta önce
Merhaba Bana burnunuzu gördükten sonra fiyat verebiliriz demişlerdi onunla alakası olabilir :)Slm canim.. bende 1hafta önce Muhammet Dilber ile görüstüm..
Simdi Alpaslan beylede randevu aldim .. ama bana direk 7bin yazmislar .. 6.5 anlastik.. 5bin.. cok .. arada fark 1.5 az degil niye böyle acaba
Bide ben fiyat konusunu 3-4 ay önce konuştum sonra gittiğimde böyle böyle demiştiniz dedim.Slm canim.. bende 1hafta önce Muhammet Dilber ile görüstüm..
Simdi Alpaslan beylede randevu aldim .. ama bana direk 7bin yazmislar .. 6.5 anlastik.. 5bin.. cok .. arada fark 1.5 az degil niye böyle acaba
profil fotonuzda burnunuz net değil porşbleminiz neBide ben fiyat konusunu 3-4 ay önce konuştum sonra gittiğimde böyle böyle demiştiniz dedim.
Kemer problemim var önden bakınca bir sıkıntı yok, profilden sıkıntılı :)profil fotonuzda burnunuz net değil porşbleminiz ne
geçmiş olsun :)Kemer problemim var önden bakınca bir sıkıntı yok, profilden sıkıntılı :)
Teşekkür ederimgeçmiş olsun :)
ya bende alparslan beyle görüşmeye gitmek istiyorum ama yaptığı bütün burunları beğenmedim aklımda güncel öztürk var fakat oda pahalıTeşekkür ederim
Benimde beğenmediklerim var ama genel olarak beğeniyorum Alpaslan beyin burunlarını ve isteğe göre yapılıyor sonuçta belki o insanlar o şekilde istemiştir diye düşündümya bende alparslan beyle görüşmeye gitmek istiyorum ama yaptığı bütün burunları beğenmedim aklımda güncel öztürk var fakat oda pahalıGüncel bey olmazsa alparslan beyi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?