DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

Hic sorma bende ilk amaliyatin acisini yasiyorum ve birdaha ayni hatayi yapmak istemiyorum onun icin elimden geldigi kadar arastirmaya calisiyorum. Cok zor. Ya arpaslan bey yada emre uregen diye dusunuyorum ama baya kararsizim keske basta hic yaptirmasaydim burnumu

Arkadaşlar bende 30 ocak için ameliyat tarihi aldım Alpaslan beye kafam hala karışık ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi? Ben gittiğimde pek ilgilenmedi ameliyata gidecekti belki bu yüzdendir diye düşünüyorum ama yinede kafam karıştı

Ben 16 kasımda oldum amelayata gittiği için ilgilenemistir çok yoğun bir doktor çünkü

Ben 16 kasımda oldum amelayata gittiği için ilgilenemistir çok yoğun bir doktor çünkü
Ameliyattan sonra ilgileniyor mu? Bir sıkıntı yaşadınız mı? Bide tampon alırken vs ağrı oluyor mu? Yemek,uyku durumu nasıl oluyor? Çok soru sordum kusura bakmayın zor bi süreç karar verme süreci bilirsiniz

Amelayatdan sonra bir kere görüştük tamponlar ve dikiş alınacağı zaman ben ağrı sızı anlamında hiç bir sıkıntı yaşamadım işinin ehli bir doktor bu benim 3. Ameliyatim yemek yemek tabiki ilk günlerde biraz zor oluyor uykuda öyle ama sonuçta değer asıl zor süreç ameliyatdan sonra başlıyor sonuçta şişliklerin geçmesi zaman alıyor beklemekten başka şansımız yok sonuçta

Merhaba 5-7 bin arası demişlerdi 5bine anlaştım ben 2hafta önce
Slm canim.. bende 1hafta önce Muhammet Dilber ile görüstüm..
Simdi Alpaslan beylede randevu aldim .. ama bana direk 7bin yazmislar .. 6.5 anlastik.. 5bin.. cok .. arada fark 1.5 az degil niye böyle acaba

Simdi Alpaslan beylede randevu aldim .. ama bana direk 7bin yazmislar .. 6.5 anlastik.. 5bin.. cok .. arada fark 1.5 az degil niye böyle acaba
Merhaba Bana burnunuzu gördükten sonra fiyat verebiliriz demişlerdi onunla alakası olabilir :)

Bide ben fiyat konusunu 3-4 ay önce konuştum sonra gittiğimde böyle böyle demiştiniz dedim.

ya bende alparslan beyle görüşmeye gitmek istiyorum ama yaptığı bütün burunları beğenmedim aklımda güncel öztürk var fakat oda pahalı Güncel bey olmazsa alparslan beyi istiyorum
Benimde beğenmediklerim var ama genel olarak beğeniyorum Alpaslan beyin burunlarını ve isteğe göre yapılıyor sonuçta belki o insanlar o şekilde istemiştir diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…