Ameliyatını kapalı teknikle yaptılar bence iyi bir teknik değil tabi doktora da bağlı olabiliriyi bir doktor bulursanız korkmaniza gerek tık burun. 6 ayda sonra bozuldu benim ayda iyi bir doktirsa böyle şeyle yaşanmaz niza yok iyi araştırın eger ilk ameliyat ise aloaslan neyi saban celebi ve onerriim
Nasıl yani kırıyomu?? Peki bekir sivrinasıl yapıyo??Ben alpaslan beyden vazgeçtim piezzo yöntemi kullanmıyor Muş yani kemiği kırmadan yapılan teknik piezo şaban çelebi veya Volkan kahya
Ameliyatını kapalı teknikle yaptılar bence iyi bir teknik değil tabi doktora da bağlı olabiliriyi bir doktor bulursanız korkmaniza gerek tık burun. 6 ayda sonra bozuldu benim ayda iyi bir doktirsa böyle şeyle yaşanmaz niza yok iyi araştırın eger ilk ameliyat ise aloaslan neyi saban celebi ve onerriim
Arkadaşlar eğer ilk kez ameliyat olacaksınız A lapsalan beye güvenin ne istediğinizi anların iyice ona göre burunnyapiyor ama revizyon dusunuyorsaniz o zaman iyi araştırın alpaslan beyin bazı revizyonlar iyi bazısı begenmedim.revizyon da emre ilahnnmuahhmmet dilber selçuk imanlı var fakat bayağı fiyatları yüksek.bunun dışında volkan kahya betul cengiz saban celebi bunlardan araştırmayı unutmayin
Alpaslan bey fiyat olarak daha uygun diye sedimntabi durumunuz mysaitse bekir sivri de de olabilirsiniZIlk ameliyat niye alpaslan beyde olsun?? Bekir sivride niye degil??
Öyle birşey yok iyi ameliyat olmazsa iki teknikten çöker benim kapalı teknik üst oyuk iste.fazla kıkırdak çıkarılmasından kaynaklanirKimde burnunu yaptinki memnun kalmadın benimde bildigime göre acık teknıkte ilerde cökme rizki varmis dediler
Saban çeken iyi beğeniyorum çok.benim kalinnda değil normal cilt.aslında bozulmamış zaten böyleyim odemler inince kusurlar tamamen çıkmış Alpaslan bey öyle söylemiştiCanım şaban çelebi tanıdığımızmış dün öğrendim .. bilmiyorum ya sizin neden 6.ayda ne oldu çok gecmiş olsun inan her ay gitsen bile olacak olurdu şimdi ne yapacaksın? Kalın derin mi vardı ? Ya kalın ince nasıl anlarız sanırım Bnm orta
Su a bazı işleri var biraz zaman sonra revizyon isinebakacagimSaban çeken iyi beğeniyorum çok.benim kalinnda değil normal cilt.aslında bozulmamış zaten böyleyim odemler inince kusurlar tamamen çıkmış Alpaslan bey öyle söylemişti
Kirmiyor eski teknik kullanıyor pizzi yeni çıktı lazerle yapıyorNasıl yani kırıyomu?? Peki bekir sivrinasıl yapıyo??
Kirmiyor eski teknik kullanıyor pizzi yeni çıktı lazerle yapıyor
Kirmiyor eski teknik kullanıyor pizzi yeni çıktı lazerle yapıyor
O pizziyi bekir sivride kullaniyor burunlari cöküyo egri büyrü oluyo?? Emre ürgen kullaniyor piezzo
Maddi durumdanndilayi ona giremuyirumnsu an daha sonra dusunduklerimnarasinda saban bey ama ben havalı burun ıstiyorum endişem bu yuzden istediğim gibi diye.Şaban çelebi ile görüşsene Cnm revizyonu hem doçent uzmanın üstü deneyim vs. Ya bende sepetim deviasyonu yanimkemşk eğrilik tel taraflı gitmişken düzeltme isteyeceğim ama öyle ucu kalkık minnak değil
Pizzi yazmışım.piezzo yszacagina telnaziziligi .piezzo diyecekken pizzi ben bilmiyorum zaten.piezzo iyidir herhalde tirpulemeddnHAngisi iyi ya? Piezzo, pizzi??
oldum, kalın derili olmama rağmen çok memnunum. 45 gün oldu daha ve inanın herkes mesajla telefonla doktorumun adını soruyor.
Cnm ameliyat oldun mu sen bende yurt dışındanım banada 2000 euro dedi ılk ameliyat 5 6 bin tl leri görünce burda bende şaşırdımMerhaba kizlar bende alpaslan beye ameliyat olmayi düsünüyorum. Yanliz fiyat konusunda tereddüt ettim simdi. Benim revizyon olucak ve 10000 tl dendi yurt disindanim. Acaba ben mi yanlis okudum. 5-7000 arasi diyen arkadaslar sizin ilk Ameliyatinizmiydi??
Birde saban celebiye bakin
merhaba bende baştan alpaslan yıldırımı düşündüm fakata yurt dışından oldumu söyleyınce normal fiyatın üstünü verdi bana tabı buda canımı sıktı ve dediğiniz gibi piezo kullanmıyor uzun araştırmalar sonu şaban çelebide karar kıldım ve gün aldım 7 temmuz kısmetseBen alpaslan beyden vazgeçtim piezzo yöntemi kullanmıyor Muş yani kemiği kırmadan yapılan teknik piezo şaban çelebi veya Volkan kahya
merhaba bende baştan alpaslan yıldırımı düşündüm fakata yurt dışından oldumu söyleyınce normal fiyatın üstünü verdi bana tabı buda canımı sıktı ve dediğiniz gibi piezo kullanmıyor uzun araştırmalar sonu şaban çelebide karar kıldım ve gün aldım 7 temmuz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?