DR ALPASLAN YILDIRIM A AMELİYAT OLAN VARMI

Canım şaban çelebi tanıdığımızmış dün öğrendim .. bilmiyorum ya sizin neden 6.ayda ne oldu çok gecmiş olsun inan her ay gitsen bile olacak olurdu şimdi ne yapacaksın? Kalın derin mi vardı ? Ya kalın ince nasıl anlarız sanırım Bnm orta

Ben alpaslan beyden vazgeçtim piezzo yöntemi kullanmıyor Muş yani kemiği kırmadan yapılan teknik piezo şaban çelebi veya Volkan kahya

Kimde burnunu yaptinki memnun kalmadın benimde bildigime göre acık teknıkte ilerde cökme rizki varmis dediler

Ilk ameliyat niye alpaslan beyde olsun?? Bekir sivride niye degil??

Saban çeken iyi beğeniyorum çok.benim kalinnda değil normal cilt.aslında bozulmamış zaten böyleyim odemler inince kusurlar tamamen çıkmış Alpaslan bey öyle söylemişti

Kirmiyor eski teknik kullanıyor pizzi yeni çıktı lazerle yapıyor

Şaban çelebi ile görüşsene Cnm revizyonu hem doçent uzmanın üstü deneyim vs. Ya bende sepetim deviasyonu yanimkemşk eğrilik tel taraflı gitmişken düzeltme isteyeceğim ama öyle ucu kalkık minnak değil

Maddi durumdanndilayi ona giremuyirumnsu an daha sonra dusunduklerimnarasinda saban bey ama ben havalı burun ıstiyorum endişem bu yuzden istediğim gibi diye.

Burun ucu düşmesi çökme gibi şeyleri söylemek için kaç gün geçmesi lazım acaba?

14. günümdeyim bugün ve sag kanat sol kanat farklılıgı var biri yukarda biri aşagıda delik demiyorum ama kanat farklılığı. Bunu sadece burunun dibine kadar girip bakınca veya telefonun arka kamerasindan çekim yapınca net belli oluyor.

Cnm ameliyat oldun mu sen bende yurt dışındanım banada 2000 euro dedi ılk ameliyat 5 6 bin tl leri görünce burda bende şaşırdım

Birde saban celebiye bakin
Ben alpaslan beyden vazgeçtim piezzo yöntemi kullanmıyor Muş yani kemiği kırmadan yapılan teknik piezo şaban çelebi veya Volkan kahya
merhaba bende baştan alpaslan yıldırımı düşündüm fakata yurt dışından oldumu söyleyınce normal fiyatın üstünü verdi bana tabı buda canımı sıktı ve dediğiniz gibi piezo kullanmıyor uzun araştırmalar sonu şaban çelebide karar kıldım ve gün aldım 7 temmuz kısmetse

banada hahaha 7800 tl 2000€ istemisti.. benim ameliyati iptal etmeminin nedenlerden biri bana yüksek fiyat diger hastalarina 6500 tl istemis.. ameliyata girmeden önce bi hastasi 6500 tl demisti.. sonrada kendini kurtarmak icin en yakin arkadasmin arkadasi dedi hahahahaha hic inandirici gelmemisti.. hahahahahaa.. ameliyat olmadim yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…