Hahah ayy çok güldüm valla yazık böyle olmamalı diyecek söz yokbanada hahaha 7800 tl 2000€ istemisti.. benim ameliyati iptal etmeminin nedenlerden biri bana yüksek fiyat diger hastalarina 6500 tl istemis.. ameliyata girmeden önce bi hastasi 6500 tl demisti.. sonrada kendini kurtarmak icin en yakin arkadasmin arkadasi dedi hahahahaha hic inandirici gelmemisti.. hahahahahaa.. ameliyat olmadim yani..
dr timur batmaz ahmet alp betul cengiz bunlar kalkık yapıyor ıstege göre yanıBende aynen kalkik kavisli burun istiyorum. Bu konuda tavsiye edebilicegin bir doktor varmi? Benimde revizyon
gecmiş olsun nasıl oldu burnunuz menunmusnuzTeşekkür ederim geçmiş olsun size araştırmalar yapmıştım instagramdan ama burda bazı yorumlar görünce teleşlandım biraz dün ameliyat oldum şuan hiç bir sıkıntım yok ağrım da olmadı şimdilik iyiyim merakla perşembe günün bekliyorum alçım çıkıcak inş istediğim gibi olmuştur.
Doç. Dr şaban çelebi araştır derimKızlar bekir sivri bir sürü kişi mağduru tv ye çıktı hepsi inanamadım doktor ortada yok zahide yetisede çıktılar valla kimseye güven yok o kadar iyi araştırın gerçi onlarda araştırıp gitmişler ama burunları mahvolmus görünce şok oldum dava açacaklarını söylediler hiç güvenim kalmadı artik
Nasıl yani,şimdi Alparaslana ameliyat olmadıgın için mi pişmanlık duyuyosun? Bu arada neden 2000 euro.yurt dışı hastasımısınBen alpaslan yıldırımda kalmadigima okadar pisman oldumki o deli hastasi korkuttu beni keske onu hic aramasaydim simdi hafif kalkık ile hafif kavisle mutlu mesut olurdum gidip hislerime güvenerek bir baska doktora oldum simdide gece gündüz nzm bitecek diye kendimi yıpratıyom keske o 2000 euroyı verseymisim fazla istesin neyapalim enazindan her hastaya ilgi gösteren biri beni bastan sona kadar dinlemisti ! adam kiz burunlari yapiyo ucu top düsük gibi olmayan, ben nasil hislerime güvendim!!
Nasıl yani,şimdi Alparaslana ameliyat olmadıgın için mi pişmanlık duyuyosun? Bu arada neden 2000 euro.yurt dışı hastasımısın
peki sen şimdi hangi doktora oldun? ve ne kadara? ben yarın ameliyat olucam Alparaslan beye.bir sıkıntı cıkmaz umarım.birçok insan revizyon yaptırmak için geldiğinden güven duydum açıkcası biraz.birde parası ne olursa olsun doktor iyi olmalı.9000 tl ye yaptırıpta mutsuz olanda gördüm.ama çokta ucuzunu aramamak lazım.ucuz etin suyu kara olur derler sonuçta :) Haksızmıyım?Evet duydum milleti dinlemeyin bence yoksa benim gibi istemeyen bir burunla karsi karsıa kslırsınız! gidin kendiniz görün nasil bi doktor oldunu, ben hislerime güvenerek baska doktorda karar kıldım ondan ziyade ameliyata girmeden türkiyedeki hastasi 5500 tl verdim diyince benden cok istemesi biraz geriye cekti!
peki sen şimdi hangi doktor
peki sen şimdi hangi doktora oldun? ve ne kadara? ben yarın ameliyat olucam Alparaslan beye.bir sıkıntı cıkmaz umarım.birçok insan revizyon yaptırmak için geldiğinden güven duydum açıkcası biraz.birde parası ne olursa olsun doktor iyi olmalı.9000 tl ye yaptırıpta mutsuz olanda gördüm.ama çokta ucuzunu aramamak lazım.ucuz etin suyu kara olur derler sonuçta :) Haksızmıyım?
Doktorun ismini yazabilirmisin özelden gerçekten merak ettim.ben nerdeyse 20 doktorla görüştüm abartmıyorum.bazılarının fiyatı uçuktu,bazılarının yaptıkları burnu beğenmedim.bazı doktorlardan da iyi elektrik alamadım :)ben ilk kez ameliyat olucam.inanılmaz bir korku ve heyecan var.bir taraftan hala acaba olmasam mı diyorum ama olucam.kafaya koydum bikere.bazen bakıyorum ünlülerin bile aman aman süper değil.bizimkilerde mükemmel olacak diye bişey yok.bikere Allah vergisi,inanılmaz bir şekilde yaratılmışız,ama biz onu insanoğlunun daha iyi yapabilecğini düşünüyoruz.ama yanılıyoruz ne yazıkki :) sağlık olsun
senin ilk ameliayatınmıydı.birde ameliyatın üstünden ne kadar zaman geçti de bu hale geldi? yoksa başından beri mi öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?