Dr Alpaslan yildirima sakin gitmeyin!!

Ben iki sene önce Alpaslan Yildirim a ameliyat oldum. Ondan dogal bir burun istedim ama sonuca bakarsak eski burnumla Aradaki tek fark yan profilim. Ön tarafta hic bir fark yok. Ve burnumda ameliyat olmadan once hafif bir egrilik vardi ve bunuda düzeltemedi! Cok sabirli bir sekilde iki sene boyunca bekledim belki daha halen ödem vardir diye. Ama durum ayni. Haftaya baska bir doktora Revizyon olacagim. Bu doktor hakkinda soyleyecegim sey kisaca su: biraz ünlendi ama Neden halen cozemedim, eli korkak, Aradaki farklar minimal vede hastayla ilgilenme konusunda cok bastan savar bir hali var. Bence ona ameliyat olup mutlu olanlar, cok ufacik farkla mutlu olanlar.

Bitek önden daraltmasini bilmeyen alpaslan yildirim degil bende sonra daha pahli doktora oldum bendede önden daha kalin sanirim önden tasarimi Apmayan doktorlar önü yapamiyolar baris cakir haric baris cakirin burunlari farkettiysen önden yayvan gibi degil ve bugüne kadar soruyom kendi kendime önden tasarm yapan doktord degilde niye yandan tasarim yapan doktora meliyat oldum aklil fikrim almiyor

Kime ameliyat olcaksın?

Önden daraltmasini bilmiyolarsa gitsinler okuluna ögrensinler. Sonucta insanlar para ödüyo, beklentileri oluyo ve Iyi bir sonuc bekliyorlar. Bir insan yaptigi iste Iyi olmayabilir. Ozaman kendisini gelistirmesi lazim Yada baska bir meslek sevmesi lazim. Peki Sen kime ameliyat oldun? Benim eski doktora son anda olamadigin icin pisman oldugunu okudum bir yerde ama bence kacirdigina uzulecek burunlar yapmiyo kesinlikle. Ve burun kanatlarina cok nadir mudahale ediyo, ki Bazi doktorlar var burun kanatlari yapilmadan burun estetigi tamamlanmamistir diyorlar ve haklilar...

Sen yine haline sükret en büyük darbeyi benim doktor bana verdi ben nerdeyse 20 bin verdim ! Evet pismanim nedenini söyliyebilirim benim doktor burnuma sekil vermedi önden daraltmadi burdaki 2 doktor open roof dedi, ondan ziyade ucum düsük en büyük sikinti ise göz kemigim ortaYa cikti ve birde burnumun sol deligi tikali! inanirmisin bana cogu ameliyat edilen kisiler demezmi bir sende o göz kemigi biliyom! Inanki kendimi ölümle avutuyom ölüm var diyom türkiyede hak hukkuk yok ama diger dünyada var diyom! Benim doktor benle kafa bile buldu düzeltim diyo baskasi neresini düzeltmis bir yanak tarafi sis dediler burnunda orayi törpülenmemis dediler ondan yamuk duruyo vallahi alpaslan yildirim yine gücüne göre para aliyo ben hatta adama mesaj yazdim hakkini helal dedim senin zamaninda 2000 tl yapiyodu kendisi ! Teyzemde tam ameliyat sirasinda bi hastasini aradi aramaz olaYdi enazindan 2 kat para vermezdim!! Göz kemikte basima bela olmazdi, birde diyo her yüz yapisi asymtrie degilmis oysaki ona kendimde dedim cenemin yapildini kemik cikintisi ondan olustunu ve icimde dedim ins burnumdada kemik cikmaz ona ragmen cikti!!

Son düzenleme:
Merabalar Ceren. Öncelikle çok geçmiş olsun. Birçok yerde rastladım sana. Hep göz kısmında çıkan kemikten bahsetmişsin. Nasıl bir kemik bu. Doktorun kimdi. Çözümü yokmuymuş bu işin. İnan çok üzülüyorum senin bu kendini yiyip bitirdiğin hallerine. Hayatta herşeyin bir çaresi vardır inşallah. Buarada çok merak ettim burnunun ve şu malum kemiğin şeklini. Bir fotonu gördüm ama net değildi. Sorunun anlaşılmıyordu yani. Güncel bir foton varsa ekleyebilirmisin?
Herşey gönlünce olur umarım arkadaşım. Hayat burunlarımızdan ibaret değil. Bunu unutma emi :)
Sevgiler...

Her insanda göz kemik varya bende belirgin degildi belirgin oldu simdi

Baska doktora burun ameliyatı olmuştum plastik cerrahti nefes problemi ve burun yamuklulugum vardi hem estetik acidan hem nefes almam icin kulak burun boğaz uzamani olduğu icin alparaslan beyi tercih ettim ve ameliyatimi yapti hem harika nefes aliyorum hem burnum cok güzel oldu bence guvenerek alparaslan hocaya ameliyat olun burnun sadece goruntusu değil içi nefes almakta önemli kesinlikle kulak burun bogaz uzmani olan birine burun ameliyatı olun

Benden 2000 tl aldı diye sinirlendim ama simdide diyom keske ona olsayım ilhan burnumu önden daraltmadi birde önden burnumun ucu düsük okadarda para yatırdım burnum önden sis duruyo 2 yıl gecmesine ragmen ah kafam ah

Kime oldunuz ve memnun kaldıniz mi revizyondan

arkadaşlar ben de alparslan yıldırım mağduruyum.buradaki yorumları okumama rağmen basiretim bağlanmış gibi,tecrübeli doktor diyerekten kendisine revizyon oldum ama sonuç içler acısı malesef okadar acı çektım o kadar para verdim bunları neyse geçtim diyelim ama yaşadığım hayalkırıklığının tarifi yok.

Ameliyat olalı kaç gün oldu? Ben doktor hakkında olumlu ya da olumsuz yorum okumadan önce sosyal medyada tanıdım kendisini. Neden olduğunu bilmiyorum ama bana hep tüm insanlara aynı burnu yapıyormuş gibi geliyor. Kadına erkeğe yakışıp yakışmayan herkese aynı model burnu yapıyor. Küçük kalkık kavisli

aynen dediğin gibi canım,herkes dik burun doktor bey sayesinde.Dik burun iddialıdır herkes taşıyamaz.mankene yaparsın oyuncuya yaparsın fenomenler var göz önünde olup dikkat çekmek isteyen ,ya da estetik olduğunu özellikle belli etmek isteyen insanlar var.onlara yaparsın dik burun da ,ben bu kocaman ve dik burunla sıradan hayatımı nasıl yaşıcam bilemiyorum.kısacası üzgünüm

O adamı tüketici haklarına şikayet eder değil 2 bin, 20 TL bile ib...lik degil mi yedirmezdim

Sakin gitmeyin demenizin sebebi 2000 tl iptal etme ucreti almis olmasi mi? Sonucta ameliyat olmamissiniz. Hastane ucretini mi aldi acaba doktor son anda vazgectiginiz icin?

Neden hayal kirikligi olfunuz, sonuc nasildi acaba?

Neden hayal kirikligi olfunuz, sonuc nasildi acaba?
ameliyat öncesi kesinlikle dik burun istemiyorum ,düz ince nazik bir burun istiyorum dedim hatta kendisine örnek bir kaç resim gösterdim.ama bunu diyen ben değilmişim gibi okadar dik kaba bir burun yapmış ki..inme payını kabul etsem bile yine dik bir burun olarak kalacak.en sevmediğim ve yapay bulduğum bişeydi dik burun resmen beni cezalandırırcasına bana böyle bişey yaptı.şoklardayım yerlere göklere sığamıyorum mutsuzluktan tabi

Hic inmez mi acaba canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…