- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi sanane0025
-
Ne sıkıntı oldu da son anda vazgeçtiniz?Slm
Alpaslan yildirim denilen doktora sakin el atmaYin sonunda cok pisman olcaksiniz ben ameliyatdan vazgectim adam dünyabin parasini benden aldi vazgecmemin nedenide bi hastasi iki sene gectikten sonra sorun yasamaya baslamis yurtdisinda bi arkadasimda olcakti onada söyledim oda vazgecti !!!!!! Adam icin saglik önemli degil 2000 tl daha önemli eger yaptirsaydim üc katini ve üstelik burnumu kurban etmis olurdum benden demesi !! Yapiyosaniz kaliteli ve paraya önem vermeyen doktorlara yaptirin!!! Ben kapidan iceri giripte kan vermeye bile pisman oldum !!!
Ne sıkıntı oldu da son anda vazgeçtiniz?
Zaten iyi bir burun ameliyatı oldum demek için en az 1 yıl geçmiş olması gerekir. Uzun dönem sonuçlar önemlidirBi hastasiyls görüstüm iki sene aradan gecmis nefes sorunu yasamaya baslamis iptal ederken 2bin aldi kör olasica
Iptal etmek icin 2 bin lira mi? Bunu da ilk kez duydum vay be.
Zaten iyi bir burun ameliyatı oldum demek için en az 1 yıl geçmiş olması gerekir. Uzun dönem sonuçlar önemlidir
Yeni bir burun oluşturuluyor ve oluşturulan o çatının uzun vadede dayanılır olması gerekir, burda okuyorum kıkırdak alındı kemik çıkarıldı vs diye onların uzun vade sonuçları maalesef kötü olucak
Çok geçmiş olsun size de.. verilmiş sadakanız varmış üzülmeyin, çünkü bi hastasının burnu çökmüşse öyle, o adam o işi bilmiyo demektir. Hadi bitarafa doğru kayar vs kıkırdağın hafızası var çünkü- vücudun zamanla yaptığı bişy değil bu.. nefes problemi çok ciddi bi iş
Yalnız Verdiğiniz o parayı almakta haklı çünkü sizin için ameliyathaneyi kiralamış, siz de son dakika vazgeçtiğiniz için mecburen ödemek zorunda.. onu da sizden alması doğal
Kesinlikle katılıyorumBence sizin kişisel ruh sağlığı probleminiz olabilir attığınız yorumlardan bunu çıkardım
Bence sizin kişisel ruh sağlığı probleminiz olabilir attığınız yorumlardan bunu çıkardım
Zaten iyi bir burun ameliyatı oldum demek için en az 1 yıl geçmiş olması gerekir. Uzun dönem sonuçlar önemlidir
Yeni bir burun oluşturuluyor ve oluşturulan o çatının uzun vadede dayanılır olması gerekir, burda okuyorum kıkırdak alındı kemik çıkarıldı vs diye onların uzun vade sonuçları maalesef kötü olucak
Çok geçmiş olsun size de.. verilmiş sadakanız varmış üzülmeyin, çünkü bi hastasının burnu çökmüşse öyle, o adam o işi bilmiyo demektir. Hadi bitarafa doğru kayar vs kıkırdağın hafızası var çünkü- vücudun zamanla yaptığı bişy değil bu.. nefes problemi çok ciddi bi iş
Yalnız Verdiğiniz o parayı almakta haklı çünkü sizin için ameliyathaneyi kiralamış, siz de son dakika vazgeçtiğiniz için mecburen ödemek zorunda.. onu da sizden alması doğal
alparslan bey 2-3 yıllık operasyonların bile fotosunu atıyor, eski hastalarıyla görüşüyorum ilk şikayeti sizden duydum, özellikle paracı oluşunu hiç duymamıştım
Ameliyat olmadan 2000 Tl'nizin gitmesine sasirdim/uzuldum dogrusu.
Siz bir hastanin yorumuyla mi ameliyattan vazgectiniz?
O hasta belli basli onemli talimatlara uymamis olabilir miydi?
Kıkırdaklarınızın fazlalık görülüp çıkartılmasını birçok dr şekil için yapıyor..şekil vermek daha kolay oluyo, ama uzun vadede bu şekilde düzgün oluşturulmamış yani kıkırdaklarla sağlam bir destek yapılmamış burun çatısı çöküyo..zaten yapılan burun ameliyatlarına bakarsanız geneli ilk etapta düzgün ama 1 yıl sonra çoğu bitarafa yamuluyo çöküyo felan nefes problemi de ortaya çıkıyo tabiMerhabalar, kikirdak alinmasi ne gibi sorunlara yol açar? Bunu daha önce duymamistim merak ettim
Ondan ziyade ameliyat olacagım tam sira ameliyat olmus hastasıyla görüstüm 10 günlüktü fiyatı sordum 6500 tl verdim dedi benden ise 7500-8000 istedi herkeze ayrı fiyatda veriyor iyi bir insana benziyo ama para insanin görüsünü degistirir vallah muyane girerken bi asistantini gördüm oda alpaslan beyde yaptırdı burın ucu disa dogru yol almisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?