canımm ben ilk görüşmeye gittğim zaman,bakmıştım zaten göğüs büyütme ameliyatı resimlerine:)) en son ameliyat öncesi görüşmede bilee burnu bıraktım göğüs resimlerine baktım ehehhe:))az biraz fikrim var konuşmuştuk barış beyle zaten..geriye cc belirlemek kalıo ve daha detayşarı konuşmak..
en geç seneye bu zmnlara yaptırmış olmamlıyım ki önümüzdeki yazz istediğim bikiniyi giyeyimm:))
Herkese merhaba kızlar uzun süredir doktor araştırıyorum ve Barış bey bayağı aklıma yattı ama şu alçılar tamponlar yani kısacası ameliyattan sonra burnunuzun üzerinde hiç bir şey olmadan hayata dönüş kaç gün içerisinde olabiliyor?
:) Göğüs için görüşmeye gideceğin zaman haber ver sana hem biraz teknik destek hemde tüyo vereyim :)
Seneye bu zamanlarda yaptırırsan yazı bomba gibi geçirirsin :) Bende Şubat sonu gibi olmuştum geçen sene yani kendimden biliyorum
kızlar barış bey genellikle burun ameliyatlarını acıbadem'de meme büyütmeyi ise memorial'da yapıomuş.ama eğer diyelimki aynı gün meme büyütmenin ardından bi de burun ameliyatı var o zamn onu da memorial'da yapıomuş..
risecım çokkkk geçmiş olsunnn... ya barış beyin hastaya yaklaşımına bayıldım bayıldım.. böyle espriler yapması süper bişey hastada rahatlık ve yakınlık sağlaması.. benimd e önümüzdeki cumartesi randevum var bakalıum kendisiyle elektriğimiz tutacak mı :)) risecımmm burnunun tasarım değil de gerçek halini çok merak ediorum hangi tasarımı yaptı barış bey? foto koyarsan süper olurrr..
Herkese merhaba kızlar uzun süredir doktor araştırıyorum ve Barış bey bayağı aklıma yattı ama şu alçılar tamponlar yani kısacası ameliyattan sonra burnunuzun üzerinde hiç bir şey olmadan hayata dönüş kaç gün içerisinde olabiliyor?
canım özetle şöyle diyim kendimden örnek vererek,benm 5.gün tamponlarım çıktı.(4.gün pazar denk geldiği için ptesiye kaydı oyüzden) 10.gün de alçım çıktı yani bugünnn:))
şimdide bandaj var burnumun üstünde,5 gün sonra çıkarabilirsin dedi barış bey. yani sennde sürecin bnm gibi olursa 15 gün snra tamamen herşeyden kurtulmuş olursun :))
canım benm be bugn çıktı alçılarım :) bandajlandım bi 5 gün de bunlar kalıcak..nası hissettn kendni ? ya ben braz yadırgadım haliyle çok acayip geldi şimdi bandajlı haliyle alışmaya çalışıorum..bişi dicem daha küçülücek dimi yaa :)) yani oturdukça we şişlikleri indkçe...çektiği fotoğrafta çnkü tam olark kawisi belli diil
canım benm be bugn çıktı alçılarım :) bandajlandım bi 5 gün de bunlar kalıcak..nası hissettn kendni ? ya ben braz yadırgadım haliyle çok acayip geldi şimdi bandajlı haliyle alışmaya çalışıorum..bişi dicem daha küçülücek dimi yaa :)) yani oturdukça we şişlikleri indkçe...çektiği fotoğrafta çnkü tam olark kawisi belli diil
Mabelcim ve riseoftheangelcim geçmiş olsun her ikinize de! Bende bandaj uygulaması olmamıştı 10. gün alçım çıktı, bitti gitti... Demek artık farklı uygulama yapıyoo.. Kızlar şunu kesinlikle söyleyebilirim bnm 3. ayım doldu, hiç merak etmeyin ilk, burun çok şiş oluo biraz sabrediceksiniz, bn de ilk alçım çıktıında çok beenmemiştim ama şişler inmeye başlayınca yaklaşık 2.aydan sonra daha çok beğenmeye ve hayran kalmaya başladım :) sizin burunlar çok körpe daha merak etmeyin çok güzel olacaklar! bn bile hala burnumun uç kısmında sertlik hissediorum.. Zaten ameliyatlı burun tam olarak 6. ayda oturuomuş! Barış Bey'e burdan tekrar teşekkür ediyorum, iyiki ameliyatımı ona olmuşum..
biliyorum canım bgn çıktığını :)) ya hatta keşke aynı saate alsaydık seninlee randevuyu neyse artkk..
bende yadırgadım tabi haliyle 25 sene boyunca o burunla yaşadıktan snra:))
ama alışmaya başladım yavaş yavaş işte...yaa tabiki küçülcek çünkü şuan şişliği ben dokununca bile hissediyorum..
ya sanırım benm kavisi fln belli yaa daha da kavislenmez dimiiiiii:))))
dur foto koyucam ya dayanamadım bakarsın ordan fıstık:))
mabelcim peki hem meme hem burnu aynı ameliyatta oluyorsak napıomuş? kafam karıştı??
nası yani sen hem meme büyütme hem burun aynı anda mı diosun :S ??öle bişi oluo mu bilmiorum..
Kızlaaaaaaaarr alçımm çıktııı:))) alçıyı çıkarırken acı falan yok merak etmeyin..
alçıyı çıkardı barış bey sonra bak bakalım dedi önce bakamadım heyecandan önce:))
yanımda arkadaşım vrdıı çok güzelll dedii..sonra yüzümü sildi barış bey alkolle
hala ameliyattan önce çizdiği keçeli kalem izleri vardı çünkü:)
sonra gittim aynanın yanına güzel olmuş yahuu dedim:)) barış beyde,bişi diil dedi:) eheheheh
ayy teşekkür ederim size sarılmalıyım dediim gittim sarıldımm kocaman:))
barış beyde,bayıldım yaa dedi..çok mutluydu zaten her zamanki gibi.
şiş hali bile güzel dedii..ilk başta bi garipsedim snra yavaş yavaş yeni burnuma
fotoğraf çektikk..sonra oturdum tekrar eğrilik vardı ya benim,ona baktı biraz oynadı bişiler yptı,çıtır çıtır sesler gelio fln ehehhh
şmdi git nişantaşında dolaşın bakalım gezin tozun dedi..bu halinle bile gelip sorucaklar sana deedii:))
sonraa nefesinin tut dedii bandajımı yapıştırdı.5 gün sonra çıkarıcaksın bandajını dedi.
erkekleri süründürmenin tam zamanıdır şmdi diyoo bide:) çok tatlı bi doktor yaa:)))))))))
kalkıklığı flnda güzel beğendim kızlar şmdide şişliklerin inmesini bekleme zamanıdır artık.
o elmas tekniğini ile 2 ışığı gösterdi arkadaşıma bak görüomusun fln die:))
akşam dışarıya mı çıksam diyorum şmdi ehhee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?