oraletcim ben içemiyorum maydonoz suyunu.ama annem arada o çayın içine katıyo sanırım. o zaman elma falan da koyuyoki ben içebileyim :)
geçen gün ananas hapı araştırdım. yabancı sitelerde okumuştum çok iyi geliyomuş ameliyat sonrası ödeme. ama bulamadım burda. istanbula gidince bakıcam tekrar
ezgiicim bu arada barış beye soledim video konusunu ay tamam dio izletcem sana .) bidaki görüşmemizde izlicem bakalım ama başka bi hastasınınkini bizimkileri çekmemiş istek üzerine çekio heralde ben de anlamadım ama bakalım görcez :)
tüh yaaa keşke söleseydik bizimkini de çekseydi benm aklıma gelmişti ama unuttum tabi ameliyathaneye gelince:)) barış bey geldi sarıldı elimi fln tutunca,dolayısıyla kamera fln unuttum ehehehh:)) izlemek istyrm ben yaa nerdenbaşlıo nasıl yapıoo neler düşünerek yapıo falan:))
ama siz c tesi gidiyosunuz ben pazartesi .s çok geç benimki pfff bide alçıyı çıkarırken herkese masj yapıyomu ve çok acıyomu başka neler yapıo .( ve ben nefes alamıyorum dolayısıyla kokuda sen nasılsın bu konularda bu arada bnmde gülücük kaslarımla oynamış
Barış Bey'in eli hafif çok acımaz :)
ama siz c tesi gidiyosunuz ben pazartesi .s çok geç benimki pfff bide alçıyı çıkarırken herkese masj yapıyomu ve çok acıyomu başka neler yapıo .( ve ben nefes alamıyorum dolayısıyla kokuda sen nasılsın bu konularda bu arada bnmde gülücük kaslarımla oynamış
herkese tek yorumlara..bu gulucuk kası olayı nedır acaba?
ameliyattan sonra herhangi bi cilt temizleme urunu kullandiniz mi? ben kuru sampuan ve yuz temizleme suyu getirmeyi planliyorum.
herkese tek yorumlara..bu gulucuk kası olayı nedır acaba?
kızlar sanırım burnumdaki alçıyla özdeşleştim parçam olduu çıkıp gitmesn ehehh
betül nasılsınn??? mabel34 paprica kızlar ne durumdasınzz?? nasıl geçiyo günleriniz:))
iyiym tatlım ben de :)) alçım ve ben mutluyuz :)) yüzümde nerdeyse şişlik kalmadı ama tabi burnum dha şiş çok hafif dokunabiliyorum sadece...bakıorum sanki güzelliğini de görmeye başldm şimdi tek dert ettiğim sanki çok hafif sağa doğru eğik gbi :S yani bunu bi tek ben farkedebiliorum..şey diye düşünüorm ödem acaba sağ tarafmda dha mı çok olduğu için çnkü sağ tarafımla dha çok oynamış we sağ tarafm dha çok şişti..ya da önceden burnmda ola eğrilik wardı acaba bu yzden alçıyla baskı olayını sola braz dha çok mu werdi ?ayyy ne biliym düşündkçe birsürü şey işte..barış bey demişti zaten herzamnknden dha çok inceliceksnz burnunuzu o yzden önceden görmedğnz kusurları dahi görüceksnz :)) hakikatn öyleymiş..bi de son bişi senin burun kanatlarını küçültmşmü? ben küçülttğü içn daha dikişler tam olark iyileşmedi umarım cumartesiye kadar dha iyi olur :)
ayy ne çok yazmışım yahu...
kızlar selam, görüşmeye gittim barış beyle.
nasıl albüm oluşturuluyor bulamadım, direkt tasarım linkini kopyalıyorum buraya. fikirlerinizi merak ediyorum!
tasarım:
http://img600.imageshack.us/img600/7849/brng.jpg
iyiym tatlım ben de :)) alçım ve ben mutluyuz :)) yüzümde nerdeyse şişlik kalmadı ama tabi burnum dha şiş çok hafif dokunabiliyorum sadece...bakıorum sanki güzelliğini de görmeye başldm şimdi tek dert ettiğim sanki çok hafif sağa doğru eğik gbi :S yani bunu bi tek ben farkedebiliorum..şey diye düşünüorm ödem acaba sağ tarafmda dha mı çok olduğu için çnkü sağ tarafımla dha çok oynamış we sağ tarafm dha çok şişti..ya da önceden burnmda ola eğrilik wardı acaba bu yzden alçıyla baskı olayını sola braz dha çok mu werdi ?ayyy ne biliym düşündkçe birsürü şey işte..barış bey demişti zaten herzamnknden dha çok inceliceksnz burnunuzu o yzden önceden görmedğnz kusurları dahi görüceksnz :)) hakikatn öyleymiş..bi de son bişi senin burun kanatlarını küçültmşmü? ben küçülttğü içn daha dikişler tam olark iyileşmedi umarım cumartesiye kadar dha iyi olur :)
ayy ne çok yazmışım yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?