:)) Canım hatırlıyorum seni ve resmine baktım Barış Bey ne der bilemem ama ben burnunu yapar derim :) şu açıdan söylüyorum bunu kendisi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı.
Yanılmıyorsam senin burun delik hizalarında sorun yok sadece burun ucuna müdehale edilerek duruşu sabitlenecek. Açıkçası burun kemeri veya eğriliği veyahut uzunluğu şikayetleriyle ilgili yaptığı bir çok burnu gördüm. Tümünün ameliyat öncesi resmi profilden çekilmişti. Eminim seninki gibi olanda vardır. Çok zor bir ameliyat gibi gelmedi bana. Barış Bey burun ucunda usta umarım muayene sonrası el sıkışarak ayrılmış olursunuz :)
Evet çok ahkam kesmiş gibi oldum Barış Bey ne diyecek bana da yaz mutlaka :) Gönlüne göre bir görüşme dilerim :))
berf benimde cumartesi randevum var barış beyle belki karşılaşırız :)
osslemcim ben Haziran ayında dudak dolgusu yaptırmıştım. Sonra burun ameliyatına karar verip Eylül gibi de ameliyatımı olmuştum. 6 Aylık olan dudak dolgumun sefasını kısmen sürebilmiştim. Yüzün başta üst dudak bölgen olmak üzere şişiyor çünkü. Ödemler geçene kadar dudak dolgunun süresi biter. Sana tavsiyem burnunu yaptırdıktan sonra, ödemlerinin inme durumuna göre 3 veya 6.ayda dudaklarını yaptır. Hem daha mantıklı işleyen süreçler bakımından.
İşlem basit, acısız. Sadece ilk gün aşırı sıcak yemek ve içecekten uzak durmak şart. 1-2 gün öpüşme yasağı var. Yaptırdıktan sonra dudaklarınızı uyuşturarak işlem gerçekleştiği için bir müddet konuşurken kelimeler kayıp gidiyor :) Görüntüye aldanmayın 1,5 günde abartılı şişkinliği iniyor -ki ben keşke inmese demiştim- takribi 2.haftadan itibaren oturmaya başlıyor bana Teosyal Kiss uygulamıştı. Ben yine yaptıracağım fırsat kolluyorum :)
kızlar cumartesi günü barıs beyle görüsmeye gidicem tekrardan bi hafta snrda Allah kısmet ederse ameliyat oluorm, şöle bi tasarımıma baktım da; barış bey ameliyat esnasında burun deliklerinin boyutlarıyla da oynuyo dimi? şindi aynada baktım bnm burun deliklerim kocaman eger bunlar bu boyutta kalırsa facia olur.:) Bide bişi daha sorcam yüzümden burun ucuna kadar olan mesafe de biraz kısaltılsa mı yani su resimde kırmızı çizgiyle gösterdiğim kısım, bide burun ucu kıkırdaklarının belirginliği kalkık olunca komik mi durur acaba? Yardımınız bekliorm kızlar... :) Bu arada herkezin kandili mübarek olsun..
Eki Görüntüle 141592
Canım ben 24'ünde oluyorum ameliyat.Ameliyat öncesi görüşmede senin tasarımını söyleyeceğim Barış Beye.Burun ucundaki kıkırdaklarına bayılıyorum çok güzel duruyor.Bide kaş arandan burun ucuna kadar olan mesafen tam benim istediğim,kısa yani.
Ben büyük ihtimalle 1.tasarımı yaptıracağım fakat burun uzunluğu sanki biraz fazla gibi(kaş arası-burun ucu uzunluğu) Anlatabildim mi ?
1. tasarımıma bakar mısın ? Sencede burun uzun dimi ? Kalkıklığı nasıl ?
Ben 23'ünde son görüşmeyi yapacağım çünkü istanbul dışından geliyorum.Sevin hanım bi gün öncesi yeterli olur dedi görüşme için.Son görüşme ne kadar sürer ? 1 saat filan vakit ayırır mı barış bey ?Aceleye gelsin istemiyorum.Cumartesi son görüşmenin süresini yazar mısın ? Senin hastane belli mi ?
ayyy ne çok sordum .....
cnm biliorm senin 24 ünde olucagını hatta senn refakatçin yoktu sanırsam hatta o zmn sölemiştim ertesi gün bnm ameliyat saatimden erken gelcem brz cıkmamıssan seni göriyim die :) tabi aynı hastane olursa... cumartesi günü yasananların hepsini anlatırım sana ama senn geldgn gün cok işin olur cnkü hem barıs beyle görüsceksin hemde kan fln alınıcak anestezi için gerekli tahliller yapılcak sana... barıs beye tasarımı sormam için adım berfu.. =)
bu arada bu cumartesi günkü randevumu alırken sordum sevin hanıma acıbadem de olcak ameliyatın dedi ama sonradan değişirse bilemem
valla bilmiorm o kdrını onu ameliyat olan arkadaslara sormak lazım sadece kan die biliorm.. sen hangi hastanede oluosun bu arada?
riseoftheangel beni de eklersen burnunu görmek isterim.. İki kez ameliyat geçirdim ama eğriliğim düzelmedi.. 3. ameliyat gerekli.. Burnunun eğriliği tam olarak düzeldi mi?? Bir de kapalı teknikle mi oldun??
kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..
risecım eski çekilmiş önden bi foton varsa koyabilir misin yamukluğunu benimkiyle kıyaslıcam ve şimdiki haline bakıcam burnunun :) bana bi ön deneyim olursun aynı benimki de senin gibi sola yamuk fotom var zaten.. nefes problemim şöyle ki sağ deliğim daha geniş sol daha dar..sağı kapayınca soldan nefes alamıom ama solu kapayınca sağdan alabiliorum.. nezleyken özellikle çok kötü oluo eğer sağ çok tıkanmışsa nefes ağızdan alıom mecburen.. senin ameliyatın hangi teknikle oldu peki? kapalı açık? yamukluğu gidermek için barış bey kemiği kırıp yeniden mi şekil verdi bi özetleyebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?