merhaba, ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ve açıkçası çok uzun zamandır araştırma yapıyorum ama barış bey i malesef geç keşfettim..herkes çok memnun anladıgım kadarıyla,şuan en yüksek ihtimal o kafamdaki..ama ameliyat olan arkadaşlara özellikle bi soru sormak istiyorum sizce ameliyattan sonra işe/okula kaç gün içinde dönebilirim okulda hocaların gözüne bandajla dolaşıp pek batmak istemiyorum da
çokkkk sağol resmen kk nın iyilik meleğisin sen :) gene yatıştırdın beni.. kolay olcak dedin ya ameliyat artık randevuya daha bi neşeli giderim hep korku var içimde ya barış bey çok zor bi ameliyat seni beklio derse.. bi de memeyle ikisini aynı ameliyatta olmaz derse diye korkuyorum çünkü ben ikisinden de aynı anda kurtulmak istiyorum.. böylece işten sadece burun için izin almış olup kimseye çaktırmadan diğerini de olabilcem.. barış bey bu arada 10 günlük ya da 20 günlük raporlar yazabiliyor değil mi? iş yerinden izin deil de rapor götürsem daha ii olcak bnm için.. bu şekilde rapor alan var mı? randevuda ne oldu ne bitti ilk burda anlatcaaam..
merhaba, ben de burun ameliyatı olmak istiyorum ve açıkçası çok uzun zamandır araştırma yapıyorum ama barış bey i malesef geç keşfettim..herkes çok memnun anladıgım kadarıyla,şuan en yüksek ihtimal o kafamdaki..ama ameliyat olan arkadaşlara özellikle bi soru sormak istiyorum sizce ameliyattan sonra işe/okula kaç gün içinde dönebilirim okulda hocaların gözüne bandajla dolaşıp pek batmak istemiyorum da
slm arkadşlar ben çok mutsuzum ve bana bi tek sizler yani barış çakırın hastaları yardım edebilir. yaklaşık 6 aydır doktor araştırıyorum çok fazla doktorla görüştüm, onur erol, nazım çerkeş, emre ilhan... ve bir sürü ama en içime sinen barış çakır oldu. Ama benim ameliyat revizyon olduğu için çok korkuyorum. çünkü bu doktorlardan biri bana barış çakır revizyondan anlamaz dedi. ilk ameliyatı iyidir ama ikincileri yapamaz dedi. ama ben yine de onu istiyorum. aranızda revizyon olan varsa anca onlar bana yardım edebilir. lütfen bana yardım edin..çünkü kıkırdak ve kaburga eklenmeliymiş öyle diyolar
Kızlar barış beyle görüştüm. Revizyon için. Mart sonunda ameliyat olacağım. Bir aksilk olmazsa tabii...Başta pek yanaşmak istemedi. Ama ben makul konuşunca rahatladı.Açıkça söyledim revizyon olduğu için mükemmeli beklemiyorum diye. Çünkü ikinci ameliyatların asla ilkler gibi olmadığını biliyorum. Buna rağmen en iyisini yapacağını biliyorum. Gördüğüm revizyon fotoğraflarıda güzeldi. Birde burun ameliyatı olmuş bir bayan vardı. Ama kızkardeşimle biz ne ameliyatı olduğunu anlamamıştık. Çok doğaldı çünkü. Barış beye sorduk burun dedi. Çok şaşırdık. Çünkü o kadar doğaldı ki. Sonra önceki halinede baktık. Çok güzeldi yaaaaa... Oraletciğim sendende konuştuk missarelenin burnunuda gördüm çok güzeldi. Ama baya hastası vardı yarım saatten az sürdü görüşme. Aklımda olanların pek çoğunu soramadım. Uçtu gitti. Olsun güveniyorum ben ona.
Mirabelcim öncelikle görüşmenin güzel geçmesine ve tarihini belirlemene yürekten sevindim :))
Barış Bey burun konusunda iyi ve uzman bir doktor kendisi zaten kanatsız melek :)
Her şey güzel geçmiş bende mutlu oldum benden ne konuştunuz merak ettim :))
Bir de pinkgirl16 Barış Bey hakkında bilgi araştırıyor o da senin gibi revizyon ameliyatı olmayı düşünüyor. Sen bu aşamada Barış Bey'e revizyon olan kimlerle görüşmüştün ? Bilgilerini paylaşırsan çok yararlı bir takım çalışması olacak :))
slm arkadşlar ben çok mutsuzum ve bana bi tek sizler yani barış çakırın hastaları yardım edebilir. yaklaşık 6 aydır doktor araştırıyorum çok fazla doktorla görüştüm, onur erol, nazım çerkeş, emre ilhan... ve bir sürü ama en içime sinen barış çakır oldu. Ama benim ameliyat revizyon olduğu için çok korkuyorum. çünkü bu doktorlardan biri bana barış çakır revizyondan anlamaz dedi. ilk ameliyatı iyidir ama ikincileri yapamaz dedi. ama ben yine de onu istiyorum. aranızda revizyon olan varsa anca onlar bana yardım edebilir. lütfen bana yardım edin..çünkü kıkırdak ve kaburga eklenmeliymiş öyle diyolar
:)) Bütün kadınlar melektir :)) Burasıda Melekler Kulübü :))
Barış Bey ile görüş sen bakalım esas doktorumuz ne diyecek. Sonrasında tasarım üzerinden rahat rahat konuşuruz zatenAmeliyat esasında sana değil ona zor olur hiç takılma benim 5 saat sürmüştü. :) Ama derimin kalınlığı uğraştırmıştı onu. O yüzden zorluğunu düşünme sen mışıl mışıl uyuyacaksın :)
İki ameliyatı olursan zaten ikisi için toplu bir rapor yazabilir iş yerine ibraz edebilirsin. Randevun ne zamandı senin gitmeden göğüs için tüyo vereyim aman önce bana yaz :))
Oraletciğim teşekkür ederim canım... Ben barış beyin hiç bir revizyon hastasıyla görüşmedim. sadece ilk ameliyat ve ikinci ameliyat fotoğraflarını gördüm. Benm için yeterli oldu zaten. Orda bir kaç arkadaşıda gördüm çok doğaldı burunları. benim kriterlerim için yeterliydi. Barış bey istersen hastalarımla tanış konuş dedi ama ben nedense gerek duymadım. Çünkü ona güveniyorum. Bana yakışmayacak bir burun yapmayacağını biliyorum. Ben istesemde yapmaz... Barış beyn kimseyi ameliyat olmaya ikna etmek gibi bir derdi yok zaten. Kendiside açıkça söyledi zaten Ben sizi olun yada olmayın diye ikna etmem. Ama elimden gelenin en iyisini yaparım dedi. Boş umut vermiyor. Olabilecekleri söylüyor. bende makul isteklerde bulunduğum için bir sorun çıkmadı. İnanılmaz güven veren bir yüzü var. Hadi şimdi ameliyat edeyim dese seve seve olurdumUmarım hislerimde yanılmam... Ya acaba ben mi çok rahatım..Nedense revizyon hastası filan bulmaya veya konuşmaya uğraşmadım )) Açık mı kapalı mı onu bile sormadım. Tasarım yapmıştı onu göndermesi için mail attım bugün...Pinkgirl eğer kafan çok karışıksa revizyon konusunda benim ameliyatımın sonucunu bekle istersen Hangi dr o revizyondan anlamaz dedi onuda merak ettim doğrusu. Açıkçası meslektaşını bu şekilde eleştirmesi bana pek etik gelmedi. Bence sen git kendin görüş. Fotoğrafları gör, detaylı bie şekilde konuş. Sonuçta herkes herkes için bir şeyler söyleyebilir. Önemli olan senin içine sinmesi. Benim içime sindi. Umarım herşey gönlümüzce olur.
sanki burdada revizyon olmus bi kişi vardı yanlıs hatırlamıosam eger, pinkgirl onun resmine bakabilirsin ama kimdi hatırlamıorm, oralete sormak lazım bi =)
kızlarrrrr ... yeni fotoğraflar attım bakabilirsinizz :):)
kızlarrrrr ... yeni fotoğraflar attım bakabilirsinizz :):)
:)) İyi günlerde sağlıkla kullan burnunu canım bu halinle liseli kızlar gibisin yoksa sahiden öyle misin ?? :)) Bandajları çıkardığında tekrar görüşelim :)) Daha ne kadar çıtır bir kız çıkacak meraktayım :))
Canım ben çok beğendim.Tasarımlarda burun uzun görünüyordu fakat gerçeği daha kısa olmuş.
Bende böyle kısa istiyorum burun boyunu.Başka biri olmuşsun, çok yakışmış.
Darısı benim başıma :)))
not : annemde çok beğendi :))
oralet meme estetiğnde barış beyı bukadar başarılı olduğunu bılmıyorum bence derhal victoria secret modellerıne katıl harıka olmus
kızlar geri saymaya kac günden itibaren baslıorz her ne kdar bn bir aydır safak saysamda =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?