• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

oraletcim ben içemiyorum maydonoz suyunu.ama annem arada o çayın içine katıyo sanırım. o zaman elma falan da koyuyoki ben içebileyim :)
geçen gün ananas hapı araştırdım. yabancı sitelerde okumuştum çok iyi geliyomuş ameliyat sonrası ödeme. ama bulamadım burda. istanbula gidince bakıcam tekrar

oraletcim ben içemiyorum maydonoz suyunu.ama annem arada o çayın içine katıyo sanırım. o zaman elma falan da koyuyoki ben içebileyim :)
geçen gün ananas hapı araştırdım. yabancı sitelerde okumuştum çok iyi geliyomuş ameliyat sonrası ödeme. ama bulamadım burda. istanbula gidince bakıcam tekrar

Canım ananası hap olarak tüketmeni istemem :)

Bulabilirsen direkt kendisini al :)

ezgiicim bu arada barış beye soledim video konusunu ay tamam dio izletcem sana .) bidaki görüşmemizde izlicem bakalım ama başka bi hastasınınkini bizimkileri çekmemiş istek üzerine çekio heralde ben de anlamadım ama bakalım görcez :)

tüh yaaa keşke söleseydik bizimkini de çekseydi benm aklıma gelmişti ama unuttum tabi ameliyathaneye gelince:)) barış bey geldi sarıldı elimi fln tutunca,dolayısıyla kamera fln unuttum ehehehh:)) izlemek istyrm ben yaa nerdenbaşlıo nasıl yapıoo neler düşünerek yapıo falan:))

canım ben özel mesaj atamıyorum.Sorularına buradan cevap vereyim.

Yakup beyle görüşmedim,sadece mail üzerinden tasarım aldım.Fiyatı benim için çok fazla.
Barış beyle görüştüm ve tasarım yaptırdım.Ameliyattan önce de son kez görüşeceğim.
Barış bey 5500 tl ye yapıyor,bana daha uygun geldi.Ameliyatlarını acıbadem fulya veya memorial hastanesinde yapıyor.Benim burnumda eğrilik veya nefes sorunu yok.Büyük de değil.Barış beyi sanırım çok uğraştırmaz diye düşünüyorum.Hatta görüşmede yüzüme bakarak kaç kıkırdak yukarıya kaldıracağını bile söyledi :))

Benim için doktorun kapalı ameliyat yapması önemliydi,iz kalsın istemiyordum çünkü.
Sen de iyi düşün açık mı kapalı mı olsun.Senin görüştüğün 2 doktorda iyi.

isimlerini yazdığım arkadaşların fotolarına bak istersen.
dilemgiz , kaçakgirl , nanikatak , zzynp , mariposa , bulbeni , paprica ,oralet

umarım içine sinen doktora olursun .

tüh yaaa keşke söleseydik bizimkini de çekseydi benm aklıma gelmişti ama unuttum tabi ameliyathaneye gelince:)) barış bey geldi sarıldı elimi fln tutunca,dolayısıyla kamera fln unuttum ehehehh:)) izlemek istyrm ben yaa nerdenbaşlıo nasıl yapıoo neler düşünerek yapıo falan:))

ama siz c tesi gidiyosunuz ben pazartesi .s çok geç benimki pfff bide alçıyı çıkarırken herkese masj yapıyomu ve çok acıyomu başka neler yapıo .( ve ben nefes alamıyorum dolayısıyla kokuda sen nasılsın bu konularda bu arada bnmde gülücük kaslarımla oynamış

ama siz c tesi gidiyosunuz ben pazartesi .s çok geç benimki pfff bide alçıyı çıkarırken herkese masj yapıyomu ve çok acıyomu başka neler yapıo .( ve ben nefes alamıyorum dolayısıyla kokuda sen nasılsın bu konularda bu arada bnmde gülücük kaslarımla oynamış

Barış Bey'in eli hafif çok acımaz :)

ya alçının yapıştığını zannetmiyorum tamponlar bombaydı yaa)) benmkiin çıkarrken ben bacağımla farkında olmadan itmişim barış beyii:)) güldük ordaa birass:)))

bana ameliyattan önce masaj verebilirim sana demişti benm eğrilik vardı çnkü sola doğru basketbolculuk zamanımdan kalma sağolsun:)) çok darbe almştımm kıkırdak bağlarımıda tamir etti sağolsun baya bi oynadı yani benmlee:))

evet benmde gülme kaslarımı ayırdğı için hala gülemiyorum çok garip bi duygu yaa betülcüm sormaa:)) kasıo halaa zamana ihtiyacımız var biras daha..

koku konusunda süper değilim ,..zaten koku ve tat bir bütün..mükemmel derecede alamıyorum koku ve tadı ama hiç yokta deil öyle söyliyim canım sana:))

bekleyip görüves artık...ctesi 3te gidiyorum ben alçıyı aldırmaya hadi bakalm az kaldı..gerçi alışmıştım yaa alçıya bütünleştim resmen benden bi parça gibi oldu eheh:)) barış bey aynaya çok bakma alçı çıkınca ozaman eksik hissedersn kendini dedi bende bıraktım elimdeki aynayı:)))

ameliyattan sonra herhangi bi cilt temizleme urunu kullandiniz mi? ben kuru sampuan ve yuz temizleme suyu getirmeyi planliyorum.

herkese tek yorumlara..bu gulucuk kası olayı nedır acaba?

canım benim kıkırdak kısmım sola doğru eğri olduğunan dolayı ordaki kasları biraz oynamış barış bey..sonrasında yine aynı tarafa doğru bi yönelme olmasın diye.çünkü insan kaslar açıısndan simetrik değildir.bi taraf diğer taraftan daha güçlü ya da zayıftır.oyüsden dudak üstündeki kasları ayırıyor sonradan bi problem olmaması için.ama ctesi daha ayrıntılı öğrenicem tekrar yazarım :))

ameliyattan sonra herhangi bi cilt temizleme urunu kullandiniz mi? ben kuru sampuan ve yuz temizleme suyu getirmeyi planliyorum.

canım benm bgn 7.günüm ve ben sadece tonik kullanıyorm hala alçı olduğu için yüzümü yıkayamıyorum sadece silebiliyorum.saçımı yıkama konusunda gelncede,kuaförde yıkatıyorum snra eve gelip vücudumu yıkıyorum :)) insann yüzüne su çarpıp yıkamayı özlüyor hehhe:)

herkese tek yorumlara..bu gulucuk kası olayı nedır acaba?

canım o şey ben konuşurken ve gülerken burun ucum oyunuyodu ve barış beyde biliosun yaptığı her burnu az da olsa kalkık yapar işte bu yüzden aeliyattan sonra burun ucun gülerken veya konusurken oynamasın die gülücük kaslarınla oynuyo bana tam tamına böle anlattı :)

kızlar sanırım burnumdaki alçıyla özdeşleştim parçam olduu çıkıp gitmesn ehehh
betül nasılsınn??? mabel34 paprica kızlar ne durumdasınzz?? nasıl geçiyo günleriniz:))

kızlar sanırım burnumdaki alçıyla özdeşleştim parçam olduu çıkıp gitmesn ehehh
betül nasılsınn??? mabel34 paprica kızlar ne durumdasınzz?? nasıl geçiyo günleriniz:))

iyiym tatlım ben de :)) alçım ve ben mutluyuz :)) yüzümde nerdeyse şişlik kalmadı ama tabi burnum dha şiş çok hafif dokunabiliyorum sadece...bakıorum sanki güzelliğini de görmeye başldm şimdi tek dert ettiğim sanki çok hafif sağa doğru eğik gbi :S yani bunu bi tek ben farkedebiliorum..şey diye düşünüorm ödem acaba sağ tarafmda dha mı çok olduğu için çnkü sağ tarafımla dha çok oynamış we sağ tarafm dha çok şişti..ya da önceden burnmda ola eğrilik wardı acaba bu yzden alçıyla baskı olayını sola braz dha çok mu werdi ?ayyy ne biliym düşündkçe birsürü şey işte..barış bey demişti zaten herzamnknden dha çok inceliceksnz burnunuzu o yzden önceden görmedğnz kusurları dahi görüceksnz :)) hakikatn öyleymiş..bi de son bişi senin burun kanatlarını küçültmşmü? ben küçülttğü içn daha dikişler tam olark iyileşmedi umarım cumartesiye kadar dha iyi olur :)
ayy ne çok yazmışım yahu...

iyiym tatlım ben de :)) alçım ve ben mutluyuz :)) yüzümde nerdeyse şişlik kalmadı ama tabi burnum dha şiş çok hafif dokunabiliyorum sadece...bakıorum sanki güzelliğini de görmeye başldm şimdi tek dert ettiğim sanki çok hafif sağa doğru eğik gbi :S yani bunu bi tek ben farkedebiliorum..şey diye düşünüorm ödem acaba sağ tarafmda dha mı çok olduğu için çnkü sağ tarafımla dha çok oynamış we sağ tarafm dha çok şişti..ya da önceden burnmda ola eğrilik wardı acaba bu yzden alçıyla baskı olayını sola braz dha çok mu werdi ?ayyy ne biliym düşündkçe birsürü şey işte..barış bey demişti zaten herzamnknden dha çok inceliceksnz burnunuzu o yzden önceden görmedğnz kusurları dahi görüceksnz :)) hakikatn öyleymiş..bi de son bişi senin burun kanatlarını küçültmşmü? ben küçülttğü içn daha dikişler tam olark iyileşmedi umarım cumartesiye kadar dha iyi olur :)

iyiyim bendeee :) sizlerinde iyi olmanıza sevindim. açı çıktıktan sonra burnunu en az inceleyen benimdir sanıyorum :) barış bey ben ameliyattan önce çok detay şeyleri bile sorduğum için ameliyattan sonra böyle devam edip herşeyi didiklersen çok mutsuz olursun demişti. bende ona ameliyattan sonra bunu yapmamak için şimdi işi sıkı tutuyorum demiştim :))
gerçekten de öyle oldu. burnumu hiiç incelemiyorum. annem aynanın önünde fazla vakit geçirmeme izin vermiyo zaten. bişeye takılırım diye. genelde iyi yorumlar alıyorum zaten :16: ama arada kötü yorumlarda oluyo. yani henüz şiş olduğunu farketmeyen insanlar bişeyler söylüyolar ama ben biliyorumkii şuan burnumun güzelliğinin % 80 i ortaya çıkmadı. zamanla oturacak ve tam istediğim gibi olacak :66:
size tavsiyem alçı sonrası en az 1 ay kafanıza hiçbişeyi takmayın. barış beyin yamuk,orantısız , bizim yüzümüze gitmeyen bi burun yapacağına inanmıyorum. ortaya çıkan sonuç bize en çok yakışan sonuç olacaktır. ama herkes hata yapabilir. eğer bi sorun olmuşsa bu bizim farkedemeyeceğimiz ama barış beyin klüçük bi müdehalesiyle halledebileceği bişeydir.

hepimize yeni burnuşlarımızla mutlu günler diliyorumm :69:

bu arada size tavsiyem minik sivilceler ve ödeme iyi gelen bitki çayı,meyve, sebze.... ne varsa araştırın şimdiden. ben şuanda harıl harıl bitkisel kürler araştırıyorum :68:

ya ben ameliyat olmadan önceki zamanlarımda da bya bi inceliyodum kemerli ve uzun burnumu:)))
yaa vala bnmde hala yanaklarımın alt kısmında şişliklerim var ve hala tam olarak gülemiyorum çok kötü bi durum yaa..çok komik bi olay oluyo ve ben gülmeye çalışınca felaket bi gerginlik hafif bi sızı fln burnumda:)) neyse geçicek geçicekk zamanlaaa..
o eğrilik diye düşündğünü alçını çıkartmaya gittiğinde sro mutlaka barış beye..en kesin cevabı vericek olan o çünkü:))
benmde burun ucum top gibi kıyamam çok şeker duruoo ama çok merak ediyorum şeklinii nasıl diye..alçı baya kalın çünkü burun sırtında ve belli olmuo haliyle:))
burun kanatlarımı küçültmedi sanırm ay bilmiyorum ki hiç konuşmadık burun kanadı hakkında..??
hatta bende dikiş var mı bilmiyorum..görünüyomu senn dikişler??
ay sorayım barii ctesi günü :))) merak ettim şmdii
benm kemer düzeltildi ve kıkırdak sola doğruydu o düzeldi ve gülme kaslarımla oynadı bu kadarını biliyorummm sadeceee:))

bende meselaa burnumun ucunu hafif hissediyorum ama şey kısmı varya,2 deliğin ortada birleştiği yer,orayı mesela çok çok az hissediyorum..hepsi zamanla geçicek diye umuyorumm:)) zamanla işte bekliyces..
şmdiden,acaba burnumu ne zaman tamamen hiç ameliyat olmamş gibi oynayabilicem die düşünmeye başladım :))))))

Back
X