iyiym tatlım ben de :)) alçım ve ben mutluyuz :)) yüzümde nerdeyse şişlik kalmadı ama tabi burnum dha şiş çok hafif dokunabiliyorum sadece...bakıorum sanki güzelliğini de görmeye başldm şimdi tek dert ettiğim sanki çok hafif sağa doğru eğik gbi :S yani bunu bi tek ben farkedebiliorum..şey diye düşünüorm ödem acaba sağ tarafmda dha mı çok olduğu için çnkü sağ tarafımla dha çok oynamış we sağ tarafm dha çok şişti..ya da önceden burnmda ola eğrilik wardı acaba bu yzden alçıyla baskı olayını sola braz dha çok mu werdi ?ayyy ne biliym düşündkçe birsürü şey işte..barış bey demişti zaten herzamnknden dha çok inceliceksnz burnunuzu o yzden önceden görmedğnz kusurları dahi görüceksnz :)) hakikatn öyleymiş..bi de son bişi senin burun kanatlarını küçültmşmü? ben küçülttğü içn daha dikişler tam olark iyileşmedi umarım cumartesiye kadar dha iyi olur :)
ayy ne çok yazmışım yahu...
ya ben ameliyat olmadan önceki zamanlarımda da bya bi inceliyodum kemerli ve uzun burnumu:)))
yaa vala bnmde hala yanaklarımın alt kısmında şişliklerim var ve hala tam olarak gülemiyorum çok kötü bi durum yaa..çok komik bi olay oluyo ve ben gülmeye çalışınca felaket bi gerginlik hafif bi sızı fln burnumda:)) neyse geçicek geçicekk zamanlaaa..
o eğrilik diye düşündğünü alçını çıkartmaya gittiğinde sro mutlaka barış beye..en kesin cevabı vericek olan o çünkü:))
benmde burun ucum top gibi kıyamam çok şeker duruoo ama çok merak ediyorum şeklinii nasıl diye..alçı baya kalın çünkü burun sırtında ve belli olmuo haliyle:))
burun kanatlarımı küçültmedi sanırm ay bilmiyorum ki hiç konuşmadık burun kanadı hakkında..??
hatta bende dikiş var mı bilmiyorum..görünüyomu senn dikişler??
ay sorayım barii ctesi günü :))) merak ettim şmdii
benm kemer düzeltildi ve kıkırdak sola doğruydu o düzeldi ve gülme kaslarımla oynadı bu kadarını biliyorummm sadeceee:))
bende meselaa burnumun ucunu hafif hissediyorum ama şey kısmı varya,2 deliğin ortada birleştiği yer,orayı mesela çok çok az hissediyorum..hepsi zamanla geçicek diye umuyorumm:)) zamanla işte bekliyces..
şmdiden,acaba burnumu ne zaman tamamen hiç ameliyat olmamş gibi oynayabilicem die düşünmeye başladım :))))))