- Konu Sahibi EstetikEditor
-
neden mmnun degilsin gercekten?ben haziran da 9 bin e oldum ve pişmanım keşke hiç estetik olmasaydım
Slm canm burnun ne durumda nasl hissediosun, memnun musun??Ben Barış Çakır'a 3 gün önce ameliyat oldum. Şuana kadar her şeyden oldukça memnunum. Bakalım bandajlar açılınca beğenecekmiyim :) Barış bey çok kibar ve hastasını dinleyen biri. Ameliyat sürecimde iyi geçti ancak ağrım var biraz ve yüzüm şiş. Üst dudağımı oynatamıyorum. Pazartesi günü tamponlarım çıkacak ondan biraz korkuyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum.
Herkesin gönlündeki burna kavuşması dileğiyle...
Merhaba, şuan şeklinden memnunum ama çok şiş hala. Tek sıkıntım burun deliklerime müdahale etmemiş doktor, önceden de yamuktu zaten çok az burun deliklerim simetrik değil. Ama şimdiden kavisim ortaya çıktı. En yakın sürede resim eklerim :)Slm canm burnun ne durumda nasl hissediosun, memnun musun??
Öncelikle çok geçmiş olsun. Burnunuzda çok işlem yapıldıysa gözlerinizin şişmesi normal. Muhtemelen bugün yarın morarma da olur. Merak etmeyin bir haftaya hiçbiri kalmıyor.Kizlar ben dun oldum gozleeim cok sisti normal mi
Ne kadara oldunuz acaba bende olmayi dusunuyorum da?Kizlar ben dun oldum gozleeim cok sisti normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?