Dr. Barış Çakır Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

OTE="outofordbst: 26176409, member: 150500"]ben barış çakıra yaptırmıştım burnumu. Bu konunun boş olmasına şaşırdım ama heralde ayrı açılmış bi konu olduğundandır çünkü hatırladığım kadarıyla onu hakkında yazılanlarla bende burdan bulmuştum.
Kendisinden çok çok memnun kaldım. Ondan önce birkaç estetik cerrahlada tanıştık, onur erol ve naci çelik. Fiyatlar çok daha uçuk olduğu gibi görüşmelerimizde hiç içime sinmemişti. Barış beyle taşır tanışmaz farklılığını hissedebilirsiniz, kendisi kesinlikle bir güven uyandırıyor. Onla görüşmemin sebebi sanat eğitimi sebebiylede estetiğe daha oması gerektiği gibi bir yaklaşım içinde olduğunu düşünmemdi. Haklı olduğumuda kanıtladı.
Annemle gitmiştim görüşmeye. Yıllarca tekstille uğraştığından çok dikkatlidir ve estetik anlayışı gelişmiştir kendisinin. Kendi burnuda yapılıdır ve yapılı burnu daima tanır. Burna ışık düştüğünde oluşan çizginin kırılmasından bahsediyodu, böyle burunların özellikle estetikli durduğunu söylüyodu. Bende, diğer gittiğimiz doktorlarada ne dediğini tam anlayamıyoduk. Barış beye anlattığındaysa barış bey gülümseyip annemin mesleğini sordu ve dikkatini tebrik etti. Sanırım bitek o bunun farkındaydı gittiklerimizden..
Herneyse sonuç olarak Barış bey güvenimizi kazandı ve kesinlikle hak ediyorda. 2009 yazında yaptırmıştım burnumu, 3 sene olmuş yani. 3 senede yalnızca 3 kişi burnumun yapılı olduğunu farketti, onlarda bunun ayırdına şaşmaz şekilde varabilen kişilerdi. Asla gizlemedim burnumu yaptırdığımı ama ilk duyduğunda kimse inanamaz şaka yapıyorum sanar çok doğal durduğunu söylerler. Çokta memnunum, kesinlikle yüzüme çok yakışan çok güzel bir burnum var. Eskisindende büsbütün farklı bir karakterde sayılmaz, yani yüzümün karakteri çok değişmeden çok daha güzel bir burna sahip oldum Barış bey e tekrardan budan teşekkür ediyorum olurda okursa.
Ayrıca kendiside o zaman benim burnumun yaptığı en zor burun olduğunu hatta rüyasına bile girdiğini söylemişti:) Bu sene bi televizyon programına çıkmış duyduğuma göre. Tüm hastalarını tek tek yolda görse tanıyacağını söylemiş. Hatta hep heycanla el sallarmışta hastaları kendisini tanımaya tanımaya bunu yapmaya son vermiş.. Çok ilgili ve sempatik biridir kendisi, birkaç doktor arasındaysanız mutlaka gidip tanışmanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]
Cnm mrb bnde burnumdaki kemeri aldirmak istiyorumda sadece burun ucuna dokunulmadan kemer alinabilirmi normal estetikteki gibi agri olurmu sn estetik sonrasi surecini nasil gecirdin yani agri morluk sislik nasildi burnumu onden begeniyorum ama yandan sorun iste aslinda kemer cok buyuk degil hatta uzaktan az farkediliyor ama taktim iste snce bu estetigi olmalimiyim baris beye bide baris bey kulak estetigide yapiyomu acaba biliyomusun

Ben Barış Çakır'a 3 gün önce ameliyat oldum. Şuana kadar her şeyden oldukça memnunum. Bakalım bandajlar açılınca beğenecekmiyim :) Barış bey çok kibar ve hastasını dinleyen biri. Ameliyat sürecimde iyi geçti ancak ağrım var biraz ve yüzüm şiş. Üst dudağımı oynatamıyorum. Pazartesi günü tamponlarım çıkacak ondan biraz korkuyorum. Sorusu olan varsa yardımcı olurum.

Herkesin gönlündeki burna kavuşması dileğiyle...

Slm canm burnun ne durumda nasl hissediosun, memnun musun??

Slm canm burnun ne durumda nasl hissediosun, memnun musun??
Merhaba, şuan şeklinden memnunum ama çok şiş hala. Tek sıkıntım burun deliklerime müdahale etmemiş doktor, önceden de yamuktu zaten çok az burun deliklerim simetrik değil. Ama şimdiden kavisim ortaya çıktı. En yakın sürede resim eklerim :)

Ozlem hanım, bende fotoğrafınıza baktım şimdi ve gerçekten estetik gibi durmuyor. Bu çok önemli, doğal durması harika bir şey. Bende daha evvel 2 kez başarısız burun ameliyatı geçirdim. Tekrar ameliyat olmak istiyorum. Barış beyin ameliyat fiyatları nasıl acaba? Siz ne kadar ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…