Dr. Barış Çakır Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Hepsi aynı bence

Ben memnun kalmadım

Kendisine yeni muayene oldum o yüzden merak edenler için güncel bilgileri paylaşmak istedim. Şu an aralık 2016 dan önce ameliyat için gün veremediklerini söylediler. Ameliyat Amerikan Hastanesi'nde yapılıyor ve her şey dahil 18.000 TL.

18.000 saka gibi gercekten bukadar da olmaz artik. Bende ilk basta arastirma asamasinda baris beyi düsünüyordum.. güzel burunlar yapiyor evet ama daha burda taninmamis nice iyi doktorlar var. Iyi arastirin hemen burda ismi gecti diye kiymayin bukadar paraya yazik gercekten

merhaba siz nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz ve ilk ameliyat mıydı? ben revizyon düşünüyorum ama fiyatlar çok yüksek. her doktora da güvenemiyor insan malum...

ekonomi okuyan bilir tüm bunlar arz talep meseleesi artık burundan başka bir şey yapmıyor gibi geliyor bana. 18bin nedir gerçekten. fulya terracenin kiraları yüksek doğrudur ama bildiğim 9 tane plastik cerrah var orda.
kapalı teknik için mi tüm bunlar vayy beeee dudağım uçukladı gerçekten

merhaba siz nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz ve ilk ameliyat mıydı? ben revizyon düşünüyorum ama fiyatlar çok yüksek. her doktora da güvenemiyor insan malum...

Ben antalya da medstar hastanesinde 4000tlye oldum geçen yıl kasımda.
İlk ameliyatımdı canım. Revizyon çok önemli iyi araştırmak gerek tabi parası yüksek

Ben antalya da medstar hastanesinde 4000tlye oldum geçen yıl kasımda.
İlk ameliyatımdı canım. Revizyon çok önemli iyi araştırmak gerek tabi parası yüksek
Evet revizyon sıkıntılı gercekten. Olmuşken bir kere olup kurtulmak varken doktor kurbani oldum. Parasi cok yuksek hem de

Ama 12bindi hani, daha mı erken 18 bine yükseldi yani. Ben anlamıyorum 12binden 18bine yükselmesi hiç mantıklı değil arada 6bin tl var. Hadi 14bin tl olsun anlarım ki o da falza 12 bin de fazla 10 bin de fazla 18 bin? Napiyon abi evi arabayı mı satalım

Sanırım Barış beyin fiyatını artıran taksim Acıbadem'le anlaşmayı bozup Amerikan hastanesine geçmesi oldu. Yine de artış çok fazla. Bu fiyat nerede duracak merak ediyorum bende 40-50bine yolu var

Ben de cok begeniyorum Baris Beyin yaptigi burunlari. Ama yeni sordum, en erkken 2 ay sonraya muayene randevusu verebiliriz dedi ve muayene ucreti 500 tl. Ameliyat ise ondan sonra 2 ay icinde olur dedi, ameliyat ucreti de 30000 tl. Ya burun mu yapiyorsunuz tum bedeni yeniden mi insa ediyorsunuz, bu nedir ya

:)))) evet Barış beyin burunları cidden güzel ama katılıyorum size fiyat yüksek:) ben birde canlı yayınlarını izlerim ders anlatıyor falan hoşuma gidiyor gerçi eskiden meme büyütme yapardı o işinde de beğenirdim, estetik fiyatları tavan yaptı cidden

burunda mı oldun merak ettim bana özelden foto atabilir misin burnunu

18 bin ne demek ya ben araba alırım o paraya

ahahhahhaha al benim gibi düşünen bir daha :)))) araba yok amme 18 bine iyi bişey alaman diyim :))))) buruna en fazla hadi oda en güzel burunu yapana 10 bin verim daha fazlası çıkmaz burun için benden:))) revizyon burnu için demiyorum o yüksek oluyor

nereye ne zaman yazmışım hatırlamıyorum bile ama şu aralar 25 30 Bn arası fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…