- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
yok be 30 bin kim yahu daha o rakama çıkan dr olmadı diye biliyorum çokmu geri kaldım:)))))
Oldu nazim cerkez o fiyatlarda
Yuh diyorum. O kadar para verecek olsam Kore’ye gider yeni yüz yaptırırım.Merhabalar,
Uzun suredir burun estetigi olmak istiyorum fakar Muhammed Dilber ve Baris Cakir arasinda gidip geliyordum.
Bugun randevu icin aradim, ve soka girdim. 2018 muayene (500tl) olmak icin tek bos yer bile yoktu. Malesef 2019 anca olur dedi, ve 2018 fiyati ise 30.000TL'den basliyor(!). Bu fiyat sadece sorunsuz burun icin gecerliymis, yani buyuk yada nefes probleminiz varsa fiyat 50.000 kadar cika bilirde. Ustelik, ameliyat oldugunuz gun taburcu oluyorsunuz!!
Hem 30.000tl veriyorsun hemde konaklama sureci 1 gun bile degil. 2019 senesi icin fiyatlar her yil oldugu gibi artiyorda, artik 2019 40.000 tl gibi bir fiyat bekleye bilirsiniz........
Bu durumda Baris Cakiri en iyisi unfollowlamam isabet olur. Sonucta burun nakli yapmiyoruz, herkes bir kendine gelsin bence. Bilgiler bunlar kizlar
kim mesela düzgün yapan doğal yapan önerebileceğiniz birileri var mı?İnsanlar abartmayı çok seviyor. Tek düzgün burun yapan doktormuş gibi hücum etmişler, öyle ki fiyatları astronomik olmuş.
Düzgün burun yapan nice doktor var. Ah vah etmeye gerek yok.
Ben mesela Engin Erkal'ı düşünüyorum. Yaptığı burunları güzel buluyorum.kim mesela düzgün yapan doğal yapan önerebileceğiniz birileri var mı?
ben antalyadayım zaten evet engin erkalı duydum hatta muayene de oldum. o zamandan beri de instagramdan takip ediyorum yaptığı ameliyatları burunları. açıkçası engin erkalın yaptığı hiçbir burnu güzel bulmuyorum. hatta aynı şehirde olduğum iin kendimi beğenmeye zorladım bile ama hayır hepsi aşırı kalkık fındık burun oluyor. hiçbir doğallığı kalmıyor hepsi de aynı bana göre. erkeklere yaptıkları bile öyle.Ben mesela Engin Erkal'ı düşünüyorum. Yaptığı burunları güzel buluyorum.
Doğaldan kastınız nedir? Kimi doktor doğal yapıyorum deyip yamuk yumuk bir burun çıkarıyor benim ilk ameliyatımda olduğu gibi. Kavisli olmayan, burun ucu fazla kalkık olmayan burun diyorsanız bunu yapan bir sürü doktorun hastalarının fotoğrafları var forumda.
Tamam o zaman Barış Çakır'a ameliyat olun.ben antalyadayım zaten evet engin erkalı duydum hatta muayene de oldum. o zamandan beri de instagramdan takip ediyorum yaptığı ameliyatları burunları. açıkçası engin erkalın yaptığı hiçbir burnu güzel bulmuyorum. hatta aynı şehirde olduğum iin kendimi beğenmeye zorladım bile ama hayır hepsi aşırı kalkık fındık burun oluyor. hiçbir doğallığı kalmıyor hepsi de aynı bana göre. erkeklere yaptıkları bile öyle.
Mesela barış çakırı takip edip anlattığı şeyleri dinlediyseniz ışıklar gölgeler filan o zaman bir estetikli burunda sizi nelerin rahatsız ettiğini niye size güzel gelmediğini daha net görebiliyorsunuz. ve maalesef engin beyin yaptığı burunları hiç mi hiç beğenemiyorum
Neden memnun kalmadiniz acaba?Ben memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?