Dr. Barış Çakır Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhabalar,

Uzun suredir burun estetigi olmak istiyorum fakar Muhammed Dilber ve Baris Cakir arasinda gidip geliyordum.
Bugun randevu icin aradim, ve soka girdim. 2018 muayene (500tl) olmak icin tek bos yer bile yoktu. Malesef 2019 anca olur dedi, ve 2018 fiyati ise 30.000TL'den basliyor(!). Bu fiyat sadece sorunsuz burun icin gecerliymis, yani buyuk yada nefes probleminiz varsa fiyat 50.000 kadar cika bilirde. Ustelik, ameliyat oldugunuz gun taburcu oluyorsunuz!!
Hem 30.000tl veriyorsun hemde konaklama sureci 1 gun bile degil . 2019 senesi icin fiyatlar her yil oldugu gibi artiyorda, artik 2019 40.000 tl gibi bir fiyat bekleye bilirsiniz........

Bu durumda Baris Cakiri en iyisi unfollowlamam isabet olur. Sonucta burun nakli yapmiyoruz, herkes bir kendine gelsin bence. Bilgiler bunlar kizlar

Son düzenleme:
Yuh diyorum. O kadar para verecek olsam Kore’ye gider yeni yüz yaptırırım.
Bir yıl randevu bekleyen hastası olan doktor hiç duymamıştım. Barış bey guinnese müracat etsin, rekor kırmış olabilir.

Barış beyin canlı yayınındaydım bugün 2018 de artık muayene bile almayacağını 2019 da alacağını söyledi şimdiden bile 2019 a randevu alamıyorsunuz. Aşırı yoğunluk varmış.bi hastam geldi 7 aylık hamile karnı büyümüş mahçup oldum dedi. O derece bekletilmiş. Barış çakır ulaşılmaz oldu artık. Geçmiş olsun :)

Keske bende bu adamda tercih kilsaydim 2016 ocakta 14 bindi belki ne iz kalirdi burnumun ettafinda nede her gece kabuslar görürdüm öyle kendimden nefret ediyomki anlatamam !! Adam bana dedi hem önden inceltcem hemde azda kaldircam tasarimlari hala var ya

kim mesela düzgün yapan doğal yapan önerebileceğiniz birileri var mı?
Ben mesela Engin Erkal'ı düşünüyorum. Yaptığı burunları güzel buluyorum.
Doğaldan kastınız nedir? Kimi doktor doğal yapıyorum deyip yamuk yumuk bir burun çıkarıyor benim ilk ameliyatımda olduğu gibi. Kavisli olmayan, burun ucu fazla kalkık olmayan burun diyorsanız bunu yapan bir sürü doktorun hastalarının fotoğrafları var forumda.

ben antalyadayım zaten evet engin erkalı duydum hatta muayene de oldum. o zamandan beri de instagramdan takip ediyorum yaptığı ameliyatları burunları. açıkçası engin erkalın yaptığı hiçbir burnu güzel bulmuyorum. hatta aynı şehirde olduğum iin kendimi beğenmeye zorladım bile ama hayır hepsi aşırı kalkık fındık burun oluyor. hiçbir doğallığı kalmıyor hepsi de aynı bana göre. erkeklere yaptıkları bile öyle.

Mesela barış çakırı takip edip anlattığı şeyleri dinlediyseniz ışıklar gölgeler filan o zaman bir estetikli burunda sizi nelerin rahatsız ettiğini niye size güzel gelmediğini daha net görebiliyorsunuz. ve maalesef engin beyin yaptığı burunları hiç mi hiç beğenemiyorum

Tamam o zaman Barış Çakır'a ameliyat olun.

arkadaşlar revizyon ameliyatı için dr Barış Çakır’ın asistani ile görüştüm artık revizyon ameliyatlarını yapmıyormuş.İlerde tekrar yapma ihtimalini sordum,yapacağını sanmıyorum dedi.Üzüldüm,umarım fikri değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…