Dr. Barış Çakır Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hayirli olsun ve gecmis olsun. Acaba fiyata hastane ve doktor fiyatlari hepsi dahil mi? Bir de ameliyat olan hastalarin sonraki yillarda kontrolu rutin gerceklesiyor degil mi baris beyde?

Fiyata herşey dahildi arkadaşlar. Kontroller rutin gerçekleşiyor evet ama hastası arttıkça biraz eski ilgisi yok gibi sanki. Yani görüşmeye gittiğim zaman hemen hızlıca sorularımı sorup çıkmam gerekiyor.

kızlar ben eylülde aradım 8 bin dediler bidahaki ay 9 bin dediler şimdide 12-13 bin diyolar bir de ben önceden ameliyat oldum beğenmedim revizyon ameliyatı 16 bin diyor bu kadar sürede bu ne ya

Çok yüksek işinde iyi olabilir ancak şunu söylemek istiyorum iyi bir cerrah hem maddi hem manevi donanımlı olmalıdır tabi varsa çok fiyat verene tek bir şey sorarım ozaman eger begenmezsem doğacak bütün zararları karsılarmısınız sorasım geliyor

sanırım instagramda ünlendiği için arttırdı fiyatlarını. Bencede çok abartılı bir rakam. Hele hele eylül ayından bu yana böyle bir artış gösterdiyse durup düşünüyor insan haliyle

Ne diyosunuz arkadaşlar, bu fiyatları okudukça şok oluyorum bu ne yaa nasıl bir ticaret oldu şu burun estetiği.

Bence acilen devlet fiyat sınırlandırması getirmeli!!!!!!!

Ne diyosunuz arkadaşlar, bu fiyatları okudukça şok oluyorum bu ne yaa nasıl bir ticaret oldu şu burun estetiği.

Bence acilen devlet fiyat sınırlandırması getirmeli!!!!!!!

14.000 bile cok para.. güya hastaneyi degistirmis diye bukadar zam gelmis... ilhanda gelecek sene 14 bin yapcakmis fiyatlari.. anlasilan git gide zam geliyor... -.- cok para ya vallah... buyüzden tedirginim ...yapsami yapmazimi birazda parayi düsünmek lazim ... ilhanda keske yaptirsaydim 10.000le kendimi kurtarirdim ama burun hosuma gidermiydi oda ayri konu...

Bence bu kadar yüksek fiyatlara gerek yok, talep arttıkça bu adamlar çıtayı yükseltiyo bence, 2 röportaj veriyolar tv lere çıkıyolar...
Ya da onlara olcakların durumu çok çok iyi olması gerek ünlüler gibi mesela...
Ben 4 bine oldum gayette memnunum.

Bakış açısıyla alakalı memnuniyet dediğiniz olay, size güzel gelen bir başkasına güzel gelmeyebilir.Güzellik göreceli bir kavramdır çünkü..
Barış bey kendini kanıtlamış bi insan, herkese de aynı burnu yapmıyor ve kendini sürekli geliştiriyor. Sanatını da beğenen demek ki çok fazla insan var ki, talep doğrultusunda fiyatı yüksek
Estetik dediğiniz olay bir sanattır

Elbette bakış acısıyla ilgilidir aksini kim iddia eder ki.. İşte demek istediğin şey de kendi kanıtlamış diye insanlara kazık sokmaya gerek yok... Ben karşıyım 3 e yapan doktorda var 15 yapan da neye göre yani bu isim yapmak fiyat arttıcı etki olmamalı!!!!!!

O Zaman atıyorum van gogh un tablosunu yapan tonla insan var aynı boya aynı renk, ne farkı var ki aynı tablo
Hepsi aynı fiyat olsun
Sanatı sorgulamak böyle bişy..
Hem Barış Bey sadece yüksek fiyata ameliyat yapan biri değil ki, kongrelerde sunduğu tüm insanlığa faydalı olabilecek buluşları var..
Sizin bahsettiğiniz sanırım aynı burun ameliyatı ne farkı var diyosunuz, ama inanın bana öyle değil

Şöyle Bi örnek vereyim, Deniz Akkaya Onur Erol'a değil de başka bir cerraha ameliyat olsaydı muhtemelen planlayacağı tek bir burun olacaktı ve Deniz Akkaya bu görüntüsünü yakalayamayacaktı
Onu Deniz Akkaya yapan Onur Erol'un estetik dokunuşudur

Canım arkadaşım her doktorun elinden çıkan iş/işçilik tabii ki farklı olucaktır bu konuda hemfikirdir herkes.
İnsanlara faydalı olan bilgiden kastın geliştirdikleri tekniklerdir büyük ihtimal zaten çoğu doktor doktora vs eğitime devam ediyorsa hepsinin kendi geliştirdiği teknik oluyor.
Benim amacım sana muhalefet olmakta değil söylediğin şey e karşıyım o zaman 20bin tl ye çıkarsın bu adamlar sende git ve ol "sanat" destek adına ....
İnsanlar aman güzel olsun diye o paraları bulup veriyolar bi şekilde o isimlere işte sırf isimleri duyuldu diye kendilerimi ağırdan satıyolar diye.

Tabi haklısın, Bi grup da sırf ben ona ameliyat oldum demek için, onun havası için gidip ameliyat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…