Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

selamlar :) bende eskişehirdenim Bekir beyin namını çok duyduğum gerçek. fakat Mehmet Sezgin hocamda karar kıldım 2 ay oluyor ameliyat olalı :)

Bekir Oksay kepçe kulak ameliyatı olan varmı ben kulak memesinde küçültmede yaptıracagım her doktor yapmıyor yapanlarda bazısı iz kalır bazısıda kalmaz diyor kafam cok karıstı bu arada bekir beyin iletişim bilgileri nedir?

Merhaba kızlar; bir hafta önce bekir beye muayene oldum benim burnumda da kemer ve olası gerekenden uzun bir yapısı vardı genel olarak mutlu değildim...eskişehir de gezmediğim hastane ve doktor kalmamıştı fakat bekir bey ilk aşamada güven verdi ve ameliyat tarihini nisanın 10 kararlaştırdık bugünse henüz martın 6 sı günler geçmek bilyor her gece rüyama giriyor umarım başarılı olur.......................

**bekir bey ameliyat tarihini kendisimi belirledi yoksa sizmi öyle olmasını istediniz? bende bekir beye ameliyat olmak istiyorum ama zaman kısıtlı mart ayında bitsin istiyorum işe biran önce iyileşip dönmek için birde havalar ısınmadan olmak daha iyiymiş sanırım öyle duymuştum

*bu arada size şimdiden geçmiş olsun umarım dediğiniz gibi başarılı geçer ve zatende bekir beyden çoğu kişi çok memnun bende böyle araştırma yaparak ve bir doktor tanıdığımız sayesinde bekir beyde karar kıldım diyebilirim heyecanla bekliyorum sıradayım :) :/

Açıkçası ben belirledim çünkü nisanın ilk haftası sınavlarım var ve mart ayını ful ders çalışmam lazım ....s ınavlarımn hemen ertesi haftası tahlil verip bir gün sonrası yatıcam.......bu operasyon yazın yapılmaz diye bir şey yok fakat ödem ve morluklar ciddi oranda iyileşmesi geç oluyormuş oyüzden bahar ı tercih ettim sizede şimdiden geçiş olsun .....................................................

Elbetteki koyarım yanlız sadece burada yazanjlarla gitme derim eskişehir de nekadar doktor varsa gez bence içine sinsin sonra keşkeyle yaşamaktan iyidir:)

**bekir bey acaba yapılacak olan işleme göremi tampon kullanmıyor yoksa her ameliyatında mı tamponsuz teknik kullanıyor merak ettim

Bekir beye tampon kullanıp kullanmadığını soruduğumda kullanmadığını söyledi peki kanama olursa dediğimde ince sızıntılar şeklinde akıntıların olacak onlarıda peçeteyle siliceksin dedi eskişihir de kimii doktor tamponu onaylayıp kullanırken kimi ise tam tersi...her yiğidin yoğurt yiyişi misali...............

Ben dün ameliyat oldum ve bu sabah taburcu edildim. Şimdiye kadar gayet iyiydi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..

**arkadaşlar bekir bende bekir beye ameliyat olmak istiyorum başarılı bir doktor olduğunu biliyorum ama hiç yaptığı burunların resimlerini görmedim bekir beye ameliyat olanlar resimlerini paylaşabilirlermi acaba çok merak ediyorum ve ameliyatla ilgili süreçlerini merak ediyorum açıkçası birazda korkuyorum

bugün bekir beyle görüşmeye gittim resimlerimi çekti tasarımı yaptı daha doğrusu beraber inceledik neler ve ne gibi müdahaleler yapılabilir bekir bey her kbbcinin ve her estetisyenin dediği gibi fazla kavis vermenin pek sağlıklı birdurum olmayacağını söyledi veaslındada haksız değil birkaç sene sonra ya burun çökme yaparsa garantisi olmaz dedi tasarımı biraz düz ve ucunu kaldırıp yaptı birde burun ucunu daralttı önden görünüşte aslında ben razı oldum sayılır ama böyle yapmamıştık biz tasarımımı eşimle birlikte.eşimde böyle olucaksa dümdüz yaptırdığına o acıyı çektiğine değmez diyo çok moralim bozuldu yaa

diğer doktorlar nasıl yapıyor ozaman ne kadar güzel burunlar var kavisli tam istediğim dediğim napıcam ya bu hafta içi karar vermem lazım zamanımda kısıtlı birkere daha çalışalım mı diyeyim yoksa tasarımı

bekir beyin yaptıgı ameliyatlardan 2 kişinin resimlerini gördüm burada.burunları çok düz durmuyo doğal bi kavisleri var.ben begenmiştim

slm edda26.sen bekir beye söyledin mi nasıl istedigini

**evet söyledim canım ve daha önce kendi yaptığımız tasarımı gösterdim bence kavis vermeyelim bu pek bizim yapmak istediğimiz birşey değil dedi çökerse ozamanda tekrar gelirsin dolgu yapmak zorunda kalırız dedi aslında öyle abartı bir kavisde istemedim çok hafif istedim bekir bey tam düz yaptı burun sırtını birde burun ucunu daralttı.birde merak ediyorum yaptığı burunları hiç görmedim

Bekir Bey Kbbci olduğu için biraz daha fonksiyonel yaklaşıyor canım. Ama sen estetiki mükemmelik arıyorsun. Estetikçilerle görüşmen daha mantıklı olur gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…