selamlar :) bende eskişehirdenim Bekir beyin namını çok duyduğum gerçek. fakat Mehmet Sezgin hocamda karar kıldım 2 ay oluyor ameliyat olalı :)
Merhaba kızlar; bir hafta önce bekir beye muayene oldum benim burnumda da kemer ve olası gerekenden uzun bir yapısı vardı genel olarak mutlu değildim...eskişehir de gezmediğim hastane ve doktor kalmamıştı fakat bekir bey ilk aşamada güven verdi ve ameliyat tarihini nisanın 10 kararlaştırdık bugünse henüz martın 6 sı günler geçmek bilyor her gece rüyama giriyor umarım başarılı olur.......................
**bekir bey ameliyat tarihini kendisimi belirledi yoksa sizmi öyle olmasını istediniz? bende bekir beye ameliyat olmak istiyorum ama zaman kısıtlı mart ayında bitsin istiyorum işe biran önce iyileşip dönmek için birde havalar ısınmadan olmak daha iyiymiş sanırım öyle duymuştum
Çok daha iyi olur inşaallah. Bekir beyin burun operasyonlarında başarılı bir doktor olduğunu duyuyorum olumsuz birşey duymadım hiç ama yaptığı burunları görmediğim için kararsızım. alçı ve tampon kullanmıyormuş ve açık ameliyat yapıyor bildiğim kadarıyla.Süreç ve bundan sonrası hakkında memnun olup olmadığınızı yazarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.
Ben dün ameliyat oldum ve bu sabah taburcu edildim. Şimdiye kadar gayet iyiydi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..
slm edda26.sen bekir beye söyledin mi nasıl istedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?