Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

3life ve kelebek_1 diye arkadaşlar var.bekir beye olmuşlar fotoğraflarını gördüm

Bekir Bey Kbbci olduğu için biraz daha fonksiyonel yaklaşıyor canım. Ama sen estetiki mükemmelik arıyorsun. Estetikçilerle görüşmen daha mantıklı olur gibi.

**evet canım haklısın bekir beyde zaten istediğin şey yapılır ama daha sonra düşmeme yada deformasyon garantisi veremeyiz dedi bazı doktorlar yapar ama bu durumu biz pek yapmak istemeyiz dedi bizde hak verdik aslında.birde burnunda nefes alma sorunu yok estetikten sonra burun ucuda daraltılacağı için eskisinden biraz daha az nefes alabileceksin burnundan dedi.ama çok istiyorum yaa

gladthat merhaba..ya ben senden bi kaç bilgi almak istiyorum.sen bekir beye tavsiye üzerine mi gitmiştin,yoksa tesadüfen mi?

Merhaba;
benimde haftaya salı ameliyatım ama sizler bukadar tereddütlüyken açıkçası soru işaretlerim oluştu ya sorun oluşursa diye ...eskişihir de gezmediğim hastane doktor kalmadı zaten heyecanlıyım bide sizler böle yaparsanız yandımmmmmmmmmmmmm...................................................

arkadaslar bu ay içinde bekir oksaya ameliyat oluyorum son zamnda olanlar varsa resim ve bilgilerini paylasabilirmi beraber foto üzerinde calıstık güzel bir sekil yaptı ama nasıl olur bilmiyorum göreceğiz artık

sanırım haftaya oluosnn bende senden sonraki gün ameliyat olacağım acaba nasıl olacakkkkkk

Arkadaşlar Bekir Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?

bnde merak ediyorum aslında ve yakın zamanda ameliyat oluyorum bu kadar çok öven olunca ona olayım dedim acıbademe gittim öncelikle 5700 tl fiyat çekti +150 refakatçi + doktor tek başına yapamaz eğer yardımcı alırsa yanına 1500 tlde onn için alıyormuş ayrıca uygulanan diğer tahlil tedavi ücretleride ayrı fatura kesliyormus. BEkir oksay cazip geldi 2000 tl korkuyorum biraz hastane ortamları tedirgin eder beni ama olsn katlanacağız güzel bir profil için:)

arkadaslar bu ay içinde bekir oksaya ameliyat oluyorum son zamnda olanlar varsa resim ve bilgilerini paylasabilirmi beraber foto üzerinde calıstık güzel bir sekil yaptı ama nasıl olur bilmiyorum göreceğiz artık

Foto koyamıyorum ama şunu söyleyebilirim. Ne istiyorsanız onu yapıyor. Ben kemerini alıp ucunu toplayın dedim aynen öyle yaptı. Ama daha sonra ben küçücük, kalkık burunları görünce acaba biraz daha küçültürseymişim demedim değil :) O yüzden öncelikle siz iyice karar verin şekline ve doktorunuza bildirin.

Doğallık konusunda tereddütünüz olmasın. Doğallıktan yana bir doktor zaten. Tabi sizin istediğiniz şekil doğal değilse zaten doğal olmayacaktır.

Ama şunu da söyleyeyim. En iyi doktorda burnunuzu kötü yapabilir; sıradan bir doktor size en yakısan burnu yapabilir. Bu biraz da şans işi. İnşallah şansınız yaver gider ve istediğiniz burna kavuşursunuz...

Son düzenleme:

Bu ne be. Coşmuşlar. Sanırım hastaneden kaynaklanıyor. Bu kadar parayı gözden çıkarsam zaten İstanbuldaki tanınmış doktorlara giderdim...

Acı bademle bende görüştüm tamer şakrak estetik doktoru fakat bana verdiği rakam 3500 dü eskişihhir de aldığım en yüksek rakamdı açıkçası benim orayı tercih etmeme nedenim biraz doktorun kişilik bozukluğuydu doktora ısınamadım ayrıca bana bir ön çalışma da yapmadı neye göre eline teslim edicektim kendiimi bide eskişihir deki, tüm doktorları karalı etik değildi yaptığı oyüzden istemedm parasalolark sıkıntım yok bana garanti veremedi bekir bey e ısındım buda önemli istediğiim sadece kemeriin alınması ve ucunun 110derece kalkması oldu okadar umarım bir sıkıntı olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…