**evet söyledim canım ve daha önce kendi yaptığımız tasarımı gösterdim bence kavis vermeyelim bu pek bizim yapmak istediğimiz birşey değil dedi çökerse ozamanda tekrar gelirsin dolgu yapmak zorunda kalırız dedi aslında öyle abartı bir kavisde istemedim çok hafif istedim bekir bey tam düz yaptı burun sırtını birde burun ucunu daralttı.birde merak ediyorum yaptığı burunları hiç görmedim
Bekir Bey Kbbci olduğu için biraz daha fonksiyonel yaklaşıyor canım. Ama sen estetiki mükemmelik arıyorsun. Estetikçilerle görüşmen daha mantıklı olur gibi.
3life ve kelebek_1 diye arkadaşlar var.bekir beye olmuşlar fotoğraflarını gördüm
3life ve kelebek_1 diye arkadaşlar var.bekir beye olmuşlar fotoğraflarını gördüm
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...tetik-cerrah-tavsiyeleri-16.html#post23298613
bu linkte var canım.açılacak mı bakalım.3life ın fotoları kalkmış
**açıldı canım baktım eski hali sanırım değilmi yeni halini merak ettim.benimki böyle kavisli olmuyor işte
edda26 naptın karar verdin mi ameliyata?
Merhaba;
benimde haftaya salı ameliyatım ama sizler bukadar tereddütlüyken açıkçası soru işaretlerim oluştu ya sorun oluşursa diye ...eskişihir de gezmediğim hastane doktor kalmadı zaten heyecanlıyım bide sizler böle yaparsanız yandımmmmmmmmmmmmm...................................................
Arkadaşlar Bekir Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
gladthat merhaba..ya ben senden bi kaç bilgi almak istiyorum.sen bekir beye tavsiye üzerine mi gitmiştin,yoksa tesadüfen mi?
arkadaslar bu ay içinde bekir oksaya ameliyat oluyorum son zamnda olanlar varsa resim ve bilgilerini paylasabilirmi beraber foto üzerinde calıstık güzel bir sekil yaptı ama nasıl olur bilmiyorum göreceğiz artık
bnde merak ediyorum aslında ve yakın zamanda ameliyat oluyorum bu kadar çok öven olunca ona olayım dedim acıbademe gittim öncelikle 5700 tl fiyat çekti +150 refakatçi + doktor tek başına yapamaz eğer yardımcı alırsa yanına 1500 tlde onn için alıyormuş ayrıca uygulanan diğer tahlil tedavi ücretleride ayrı fatura kesliyormus. BEkir oksay cazip geldi 2000 tl korkuyorum biraz hastane ortamları tedirgin eder beni ama olsn katlanacağız güzel bir profil için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?