Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

önceki sayfaları okudumda yinede aklıma takılanlar oldu, bi yerde alçısız tamponsuz ameliyat yapıyo denilmiş bua çok şaşırdım şayet öyleyse ben kendisine revizyon olucam, bilgi verin lütfen, bide istiyenlere kapalı ameliyat yapıyomu

Kızlar çok heyecanlıyım ne uyuyabiliyorum ne yerimde durabiliyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem ameliyat saatmde belli olacak salı gününe yatıyorum geçmez dediğim günler ne çabuk geçti:)umarım sizlerde en yakınn zamanda bu heyecaı yaşarsınız.................................................................

bnde bu hafta ameliyat olacağımmm msn verebilirmisn yada nasıl ulasabilirm merak ediyorum aşamaları

Kapalı ameliyat yapmıyor. Evet tampon yok. Bir de silikon alçı diyorlar sanırım incecik bir alçı kullanılıyor burnun üstüne.

liberta54 msn versemde tek taraflı olduğu için göremiyorum ve ekleyemesn istersen ssen ver ben ekliyim yda tel istersen vere bilirim....

kızlar ben gidiyorum saat 12 de yatışım yapılacak 13.30gibi de doktorum beni alıcak umarım herşey yolunda gider sizlerde şans dileyin .....................

merhaba kızlar;pazartesi kan taahlili verdm ordanda anestezi uzmanıyla görüştüm.salı saat 12 de yatışım oldu saat 13 00 da doktorum ameliyata aldı damar yolumdan ilaç verdiler sonrasını hatırlamıyrm..gözlerimi açtığımda odamdaydım...doktorum geldi 1 saat içinde genel bir muayene etti o ara ince sızıntı şeklinde kanamm vardı sorduğumda korkulacak bir şey yok tampon kullanmadığımz için akıntınn olmsı normal dedi....bir kaç güne kesilirmiş sabah çıkışımma kdar her saat başı şişmeyi ve morarmayı önelemk için buz kompresi uygulandı sabahta doktorumn kontrlnde çıkışm oldu....şimdi evdeym ağrım yok her işimi kendm yapabiliyorum morarm a ve şişlkler 3.gün en tavan yaptığı günmş yaşayıp görücez eşimi tembihledm günlk resmlerimi çekiyor fakat kızlr bende burda yeni olduğum için albüm oluşturamıyrm.........dikişlerim cumatesi alınıyor plstik altel ise bir sonraki hafta cumaya kısmetse alınmadn bile güzel olduğu belli bide çıknca görücez...başka merk ettiğinz bir şey olursa sorun yrdımcı olmaya çlışırım

cok gecmıs olsun umarım ıstedıgın gıbı olur acıkcası yazın amelıyat olmayı dusunuyorum bekır beye ama bırılerının fotograflarını gorursem ıcım rahat edecek en yakın zamanda fotograflarını paylaşırsan cok sevınırım coookk :)

merhaba bende bugün kan verdim anestezi uzmanıyla görüstüm ve nasipse yarın 11 30 da caırdılar aynı aşamaları banada yapacaklar sanırım cananın anlattıklarını okuyunca korkulacak bişe yok demekkki zaten korkmuyorum sadce acele etmek istiyorm ::)

Kızlar merhaba bugün iikinci günüm çok şükür herşey yolunda hiç ağrım olmadı her işimi kendm yapabiliyorum dün anestezietkisiyle uyudum ssssürekli ama daha iyyim resim koyamıyorum henüz çok yeni üyeyim oyüzden fkat mail adresi verirsenz göndermeye çlışşırım......korkulacak bir şey yok her şey gönlünüzce olsun........

merhaab liberta54..yarın ameliyat oluyorsun herhalde bekir beye sende.bende düşünüyorumda,tasarımın falan nasıl oldu.begendin mi sen canım doktorun yaptığı tasarımı?

zeygoknepsel@hotmail.com
çok geçmiş olsun canangün...bana da fotoları mesaj atar mısın.bende çok merak ediyorum bekir beyi düşünen biri olarak :)

teşekkür ederim canangün fotoğraflar için.ilk önce maşallah ben baya bi morluk bekliyodum çok fazla morluğun yok,morluklar beni bayaa bi düşündürüyo açıkçası.senin önceki yazılarında okumuştum kemerli ve uzun bi burnum var diye.ama şimdi küçük bi burnun var :) uzunluk gitmiş..

evet kemerli uzun ve düşük bir burun yapım vrdı kimine göre çok sorun değildi belki ama benm için son derece rhtsız ediciydi ben sana önceye dair de resim atıyım farkı görnce aanlrsın.doktorumdan sadece üst kemeri almasını ve birazda burun ucuunu kaldırmsını istedm ameliyat öncesi yapmş olduğumz tasrımda gayet güzel oldu resmde gördüğn gibi henz ikinci günüm ameliyt sonrası herşey yolunda sende korkma sakın oldudaa bitti maşallah diyor herkes:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…