Kızlar çok heyecanlıyım ne uyuyabiliyorum ne yerimde durabiliyorum yarın sabah tahlil vermeye gidicem ameliyat saatmde belli olacak salı gününe yatıyorum geçmez dediğim günler ne çabuk geçti:)umarım sizlerde en yakınn zamanda bu heyecaı yaşarsınız.................................................................
önceki sayfaları okudumda yinede aklıma takılanlar oldu, bi yerde alçısız tamponsuz ameliyat yapıyo denilmiş bua çok şaşırdım şayet öyleyse ben kendisine revizyon olucam, bilgi verin lütfen, bide istiyenlere kapalı ameliyat yapıyomu
kızlar ben gidiyorum saat 12 de yatışım yapılacak 13.30gibi de doktorum beni alıcak umarım herşey yolunda gider sizlerde şans dileyin .....................
merhaba bende bugün kan verdim anestezi uzmanıyla görüstüm ve nasipse yarın 11 30 da caırdılar aynı aşamaları banada yapacaklar sanırım cananın anlattıklarını okuyunca korkulacak bişe yok demekkki zaten korkmuyorum sadce acele etmek istiyorm ::)
Kızlar merhaba bugün iikinci günüm çok şükür herşey yolunda hiç ağrım olmadı her işimi kendm yapabiliyorum dün anestezietkisiyle uyudum ssssürekli ama daha iyyim resim koyamıyorum henüz çok yeni üyeyim oyüzden fkat mail adresi verirsenz göndermeye çlışşırım......korkulacak bir şey yok her şey gönlünüzce olsun........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?