- 27 Ocak 2015
- 39
- 0
- 13
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.301
sen yaptırdın mı zafer tezelı bende duydum ama kkb uzmanı hanı estetık deıl kararsızımbende yaptırmayı dusunuyorm. malatyada degilm suan ama gidince bende arastırcam. siz konustuktan sonra ki düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum
bılge hoca estetık doktorubende 18 yasımda ameliyat olmustum başka bir doktora. ıkıncı kez yenıden olmak ıstyorm , daha estetik yönden degişsn istyorm . yalnız nefes alma problemı de yasıyorm . bu yuzden kbb ci doktorları onerıyorlar. bilge bey de kbb uzmnaı mı bilen var mı
815 tlbilge beye ameliyat olanlar fiyat ne kadardı acaba ilk defa olucaklr için, emre ilhan gibi bilge beyde de hiç olumsuz yorum yok okuduğum kadarıyla
resimlerini cok merak ettim gorunmuyor malesefBen de bilge beye ameliyat olan biri olarak konuşuyorum.ameliyatımın üzerinden tam 1,5 yıl geçti.hala ilk günkü gibi çok memnunum.doğal,kibar ve hafif kalkık bir burnum var.matmazele katılıyorum doğallıktan yanaysanız bilge bey bir numara.ama yüz ifadenizin değişmesini istiyorsanız yapmacık burun yapan doktorlara gidin derim.ben bilge beyin başarısını inkar edemem.gerçekten çok başarılı.bakmak isteyenler albümüme girip fotolara bakabilirler.özel albüm.
resımlerı merak ettım ya asıstana bırakıosa of bılemedım sımdı :/merhaba kızlar bende yaklasık iki buçuk yıl önce oldum ameliyatı.bilge beyin yaptığı bütün burunlar bir birine benziyor.çirkin görünüyor demiyorum. her hastaya aynı burunu yapıyor ama kimi hastalara yakısıyor. malesef benim küçüçük yüzüme pek uymadı..söylemek istediğim asıl nokta su benim ameliyatı bilge beymi yaptı acaba.bilge beyin kendisi cok centilmen hastası ile cok ilgi. amaeliyat sonrası kontrolleri o yapıyor. ama bildiğim kadarıyla kendi adına yapılan bütün ameliyatlara o girmiyor bazı ameliyatları asistanları yapıyor kimseyede söylemiyorlar. ben asistan doktorların konusmasına tanık olmuştum ameliyat için gün almaya gittiğimde. bir bayanın kontrolünü yaptılar bayanı gönderdkten sonra asistan yanındaki arkadasına yanlız girdiğim ilk ameliyattı dedi.konusma tabii devam etti.sorun yasayan hasta yok denecek kadar az olunca pek umursamadım ameliyat hazırlıkları yaparken sureklli gittim geldim ( bu arada antepte yasıyordum )ilk ameliyata gittiğimde masadan kaldırdılar 1 ay sonraya gün verdiler bu süre içersinde tanıstığım bir bayanda aynı seyi söylemişti.özellikle ilk vaka ameliyatlarda doktorun kendisi olmuyo onun için ilk giren olmamaya özen gösterin.ben ilk vakaydımve muhtemelen o ameliyat sonrası basımdan ayrılmayan asistanı yaptı zaten davranışlarıyla kendini ele veriyordu hıyar. çok ilgiliydi benimle sürekli kontrole geliyordu baska kimse yokmuş gibi. hoca ameliyt sonrası kontrole geldiğinde hastaları şöyle göz ucuyla kontrol edip geçti bana sıra geldiğinde de aynı şeklilde baktı geçti ama o asistan hemen o ilk vakamız deyince bilge bey ha öylemi deyip tekrar bana doğrugeldi iyice kontrol etti ağrımı sızımı sordu sonra gayet basarılı dedi ve gitti.ya dedim ameliyatta bi komplikasyon gelişti ya da asistan yaptı ameliyatı ki doktor o yüzden ilgilendi.çıkmadan önce asistana sordum ikisinide kabul etmedi.... neyse canlarım cok konustum.... sonuç olarak ilk vaka olmamaya özen gösterin hatta özellikle belirtin.bana gelecek olursak herkes beğeniyor burnumu. bir kaç kişi dışında kimsede sormadı estetikmi diye. ben bir alışamadım oysa iki bucukyıldır birlikteyiz...sağlık acısından herhangi bir problem yasadım mı? evt burnumdan ck rahat nefes alamıyorum ve bunu arkadaslarımda söyluyor yine tıkandın diye. fotolarımı görmek isteyenlere face adresimi verebilirim oradan bakabilirsiniz...hoşçakalın... sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?