Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

fiyat uygun die deg il arkdslr mujde hastanesinde 450 tl hayat hastanesi 400 atastirin o civar da fiyatlarda vr ama iste nsl olr diye dsnyr insn

Bugün benim tamponlar alçı falan ckarlcak diiksler alnvak ondan snra tekrar flster mi yapstryolarkizlar

Merhabalar özelden mesaj atamıyorum, bende Bilge bey e ameliyet olmak istiyorum,fotoğraflarınızı görebilmem mümkünmü?Bana yardımcı olun lütfen ameliyat olanların fotosunu hiç göremedim..teşekkürler

Merhabalar özelden mesaj atamıyorum, bende Bilge bey e ameliyet olmak istiyorum,fotoğraflarınızı görebilmem mümkünmü?Bana yardımcı olun lütfen ameliyat olanların fotosunu hiç göremedim..teşekkürler

Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Fotoğrafları görmek için beni takibe almanız gerekiyormuş. Lütfen beni takibe alııın :))

kızlar ben de tam 1 yıl önce bilge beye burun ameliyatı oldum son 1 bucuk 2 aydır burnumun ucuna dokunup hafif yukarı kaldırdıgımda ses geliyor bu nedir acaba , bu konuda bilgisi olan var mı?

Kızlar ben de doktor bilge beyden burun estetiği için ameliyat randevusu almak istiyorum. Gaziantepte yaşadığım için muayene için gel git yapmayıp direkt ameliyat randevusu alayım diyorum. Ayrıca ameliyat olduktan sonra hemen antepe dönüş yapsam buradaki bi hastaneden alçı ve tamponları çikarttirsam olur mu? Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kızlar.

kızlar ben bilge beye ameliyat oldum 2 yıl oldu neredeyse fotolarımı görmek isteyen olursa sayfamda var tamemen doğal oluyor annemde yaptırdı biz çok memnunuz içiniz rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…