- 27 Ocak 2015
- 39
- 0
- 13
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.341
cnm ya nsl oldun ilesebildin mi resim ckdgnde yollarsan cok sevinirimBilge hocayi bendd ck arastirarak gittm saolsn iyi bir dr
fiyat uygun die deg il arkdslr mujde hastanesinde 450 tl hayat hastanesi 400 atastirin o civar da fiyatlarda vr ama iste nsl olr diye dsnyr insnoncelikle merhabalar herkese uzun bir aradan sonra..Matmezel arkadasimin sozune katiliyorum..olumlu ve olumsuz hersey aslinda burda tum tecrubeler paylasiliyor....kisi eger sorun yasamadiysa da sorun yasadim diye anlatamaz.. ayrica bu ameliyata karar vermis bireyler olarak her arkadasimda yasamistir birileri doktor hakkinda olumsuz yazsa da ya 1 kisi de boyle olmus cogunluk olumlu olcam ya ben olcam diye hep bilinc altimizi yonlendiririz...ama bunu biz kendimiz yapiyoruz A ya da B sahsinin olumlu ya da olumsuz yazdigi cumlelere bakarak degil....Ben de 7. ayim bitti.. surecte cok olumsuz seyler yasadim...bunyem cok zayifti cunku benim ilk hafta kalkamadim bile yataktan...her seyi paylastikk burda olumlusunu da olumsuzunu da...ama eminim yazdiklarimizdan sonra burdaki yorumlari okuyan arkadsalarda olmustur...sonucta bu bi kararliliktir arkadaslar...insan bir kere kafaya koydumu fiyatta diger yerlere gore uygun olunca olumsuz yorumlari yolun basindayken beyin kafa ardina atiyor.... Matmazel arkadasimin yorumlarini da hemen hemen ilk mesajlarindan itibaren okudum... tanimam etmem kendisini ama herkese iletileri ile yardimci olmaya calisan iyi niyetli bir arkadasimiz....ama elestireceksek bence ilk basta kendimizi elestirelim... bu karari bizler verdik...olumsuz yazilarda vardi olumlularda...biz olumlularini kabul ettik ve sonucta da kimimiz daha cok memnun kaldi kimimiz de malesef sorunlar yasadi....once kendimizle yuzleselim derim ben....ameliyat karari alacak arkadaslarima da tavsiyem bu bir sans isi...doktor ne kadar iyi de olsa kotude olsa sonuc her zaman 4-4luk olmayabilir...
Bn oldm cnm gayet memnunum tamponsuz gayet hos bir brnm oldu ellerine saglik hocamizin :)ACABA malatyada dr zafer tezel e ameliyat olan var mı
ya da iyi bir doktormu bilgisi olan var mı....
yazarsanız çok sevinirim.....
ayyyy çok korkuoyrummm allahımmmmm :) ya mlt44 saolsun amelıyat olanlardan bı o destekçim oldu ya neden daha once amelıyat ollanlar yardımcı olmuyokıneredesınızzz kıslarrrrrrr :)
Merhabalar özelden mesaj atamıyorum, bende Bilge bey e ameliyet olmak istiyorum,fotoğraflarınızı görebilmem mümkünmü?Bana yardımcı olun lütfen ameliyat olanların fotosunu hiç göremedim..teşekkürlersana katılıyorum canımm benim burnum inanılmaz doğal oldu hiç estetik gibi durmyor ve şuana kadar hiç olumsuz bir tepki almadım Bilge Beyin ellerine sağlıkbuaradaa canımcığım şişliklerim biraz daha indii
merhabalar bende Bilge beye ameliyat olmak istiyorum,nasıl memnunmusunuz burnunuzdan?Fotonuzu nasıl görebilirim lütfen yardımcı olun,uzun zamandır araştırıyorum ve bir karar vermem lazım..Oldum cNim ben bugun 17 gunum ama sanki kafamda agir bsy tasiyorm
Merhabalar özelden mesaj atamıyorum, bende Bilge bey e ameliyet olmak istiyorum,fotoğraflarınızı görebilmem mümkünmü?Bana yardımcı olun lütfen ameliyat olanların fotosunu hiç göremedim..teşekkürlerOldum cNim ben bugun 17 gunum ama sanki kafamda agir bsy tasiyorm
Merhabalar özelden mesaj atamıyorum, bende Bilge bey e ameliyet olmak istiyorum,fotoğraflarınızı görebilmem mümkünmü?Bana yardımcı olun lütfen ameliyat olanların fotosunu hiç göremedim..teşekkürlerCanım benim bugun son bantlar çıktı gören herkes begendi yüzüm benim aşırı şiş aynı sekilde burnumda benimde kemerli diye oldum bilge hocaya sadece kemeri almasını istedim oda öyle yapmış biraz ucuda toparlamış güzel gibi dedigim gibi şişlik geçerse belli olacak. Rast gitmesi önemli bu herşeyde böyle ben çok ehvamlı biriyim elimin kesigine bile bakamazken bıçak altına yattım. Bende senin gibi düşünüyordum ya güzel olmasa yakın bi arkadasım dedi ki ne kadar kötü olursa olsun şuan ki halinden iyi olacak kesinlikle dogru söylemişti bunun üzerine kesin karar verdim. Sende gercekten istiyorsan ol derim. Şuan kaş miniklerim yok üst dudagim sert bunların sebebi şişlik sanırım inşallah en kısa zamanda geçer diye umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?