- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.261
Evet kizlar lutfen resimlerinizi gorursek icimiz rahatliyacak canm sen bilge hocayla gorustunmu pekislm arkadasımm bende aynı konuda yardım beklıyorum ısrarla resım ıstıyorum :) kıslarrrrrrrr bıze resım yollayınn :)duyun sesımızı :)
ben mardın deyım canm malatyalıyım ama burda calısıyorum.bu nedenle gıdıp muayene olamadım amelıyat gunu aldım sadece.Eve
Evet kizlar lutfen resimlerinizi gorursek icimiz rahatliyacak canm sen bilge hocayla gorustunmu peki
ben mardın deyım canm malatyalıyım ama burda calısıyorum.bu nedenle gıdıp muayene olamadım amelıyat gunu aldım sadece.
23 ocak tatlımAmeliyat günün ne zaman peki canm
Ameliyat 815 TL olması lazım başka da masraf olmuyor zaten.Kızlar merhaba. Bende bilge beye ameliyat olma yi düşünüyorum . bana toplam maliyetin ne kadar olacagini soyleyebilecek olan var mi ? Özellikle başka şehirden gelenler bana yardimci olabilir mi ?
canım sen amelıyat oldun muuuuu ?5 ocaktaydı senın amelıyatın??????Eve
Evet kizlar lutfen resimlerinizi gorursek icimiz rahatliyacak canm sen bilge hocayla gorustunmu peki
Hayir canm olmadm farkli bi doktora olmaya karar verdim canim iki hafta sonra olucam inşallahpptolmadoost: 38872374 .!.:canım sen amelıyat oldun muuuuu ?5 ocaktaydı senın amelıyatın??????
gecmıs olsun canım oldun mu amelıyat ?Bilge bey sağolsun çok ilgili bi doktordu ama son anda bi doktorla daha görüştüm yillar önce kikirdak egriligi vardi burnumda o doktora ameliyat olmuştum tekrar onunla gorüşüp kararmi bu yönde verdi
pardon canm 2 hafta sonra yazmıssın.ınsallah saglıcakla olur kurtulursun.bende cok korkuyorum her an vazgecebılırım.yorumları okurken bazı arkadaslar bılge hocnın burun sırtı konusunda pek basarılı olmadıgını yazmıslar.şiş duruyormus sanırımgecmıs olsun canım oldun mu amelıyat ?
pardon canm 2 hafta sonra yazmıssın.ınsallah saglıcakla olur kurtulursun.bende cok korkuyorum her an vazgecebılırım.yorumları okurken bazı arkadaslar bılge hocnın burun sırtı konusunda pek basarılı olmadıgını yazmıslar.şiş duruyormus sanırımcok korkuyorummm
bı kalp amelıyatı bır de burun amelıyatı cok zor dıyolar ben ıyce korkmaya basladımcanim boyle bi tereddutun varsa bilge beyle görüş burun sırtım mümkün olduğunu kibar dursun de bütün isteklerini belirt tatlim bende ameliyata girmeden önce isteklerimi souluycm doktora insalah sonuçtan memnun kaliriZ canim.bende çok korkuyorum.Burnum da kimsenin farketmedigi hafif bi kemerden dolayı küçük bi burunla büyük bi riske giriyorum:) bilge bey burnumu gördü yaptirma dedi çok güzel bakti iknaolmuyorum tamm yapalim dedi :) ama son anda Vazgeçtim iste gerçekten olmak istiyorum iki hafta kaldi bakalım ne olacak sendegonlunu ferah tut. Canm inşallah iyi olucak hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?