Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Bu arada kizlar sisliklerin inmesi ne kadar sureyi buluyor yani ortalama bir ayda disari cikabilecek şekilde iyileşme oluyor mu

Kızlar merhaba. Bende bilge beye ameliyat olma yi düşünüyorum . bana toplam maliyetin ne kadar olacagini soyleyebilecek olan var mi ? Özellikle başka şehirden gelenler bana yardimci olabilir mi ?

allah ımm gun yaklastıkca heyecanım artıyoorrrr sen yardım ettt allah ım :) bu sayfa neden bu kadar ölüüüüü :)

sadece 13 msj ım varr 25 msj olmalıkı resımlerı gorebıleyım kımsenın resımlerının goremıyorummmmmm

Bilge bey sağolsun çok ilgili bi doktordu ama son anda bi doktorla daha görüştüm yillar önce kikirdak egriligi vardi burnumda o doktora ameliyat olmuştum tekrar onunla gorüşüp kararmi bu yönde verdi

gecmıs olsun canım oldun mu amelıyat ?
pardon canm 2 hafta sonra yazmıssın.ınsallah saglıcakla olur kurtulursun.bende cok korkuyorum her an vazgecebılırım.yorumları okurken bazı arkadaslar bılge hocnın burun sırtı konusunda pek basarılı olmadıgını yazmıslar.şiş duruyormus sanırım cok korkuyorummm

Bilge bey sağolsun çok ilgili bi doktordu ama son anda bi doktorla daha görüştüm yillar önce kikirdak egriligi vardi burnumda o doktora ameliyat olmuştum tekrar onunla :)görüşüp kararmi bu yönde verdi

canim boyle bi tereddutun varsa bilge beyle görüş burun sırtım mümkün olduğunu kibar dursun de bütün isteklerini belirt tatlim bende ameliyata girmeden önce isteklerimi souluycm doktora insalah sonuçtan memnun kaliriZ canim.bende çok korkuyorum.Burnum da kimsenin farketmedigi hafif bi kemerden dolayı küçük bi burunla büyük bi riske giriyorum:) bilge bey burnumu gördü yaptirma dedi çok güzel bakti iknaolmuyorum tamm yapalim dedi :) ama son anda Vazgeçtim iste gerçekten olmak istiyorum iki hafta kaldi bakalım ne olacak sendegonlunu ferah tut. Canm inşallah iyi olucak hersey

ayyyy çok korkuoyrummm allahımmmmm :) ya mlt44 saolsun amelıyat olanlardan bı o destekçim oldu ya neden daha once amelıyat ollanlar yardımcı olmuyokı neredesınızzz kıslarrrrrrr :)

bı kalp amelıyatı bır de burun amelıyatı cok zor dıyolar ben ıyce korkmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…