Merhaba kizlar bende 8 yildir ameliyat olmak istiyorum ama evlilik cocuk ve tasinma gibi nedenlerden dolayi bor turlu olamadim gecen yil istanbulda zekeriya kul hocaya ameliyat olacaktim olacagim gun doktor hastalandi 15 gun sonra bana tekrar gun verdiler ancak 10 gun si ra tayinimiz cikinca ameliyattan vazgectim koruyamam burnumu diye daha onceki ameliyat tesebbuslerimde tam olmaya niyetlenmisken hamile kaldigimi ogrendim :) anlayacaginiz bir turlu nasip olmadi ameliyat simdi ise bir arkadasim malatyada Ahmet aslana ameliyat olmus ve memnun ameliyattan gecen hafta gorundum doktora cumartesi ne gun verdiler adam normalde cok yogun ama internette onun hastalariyla alakali pek yorum bulamadim sorum su Ahmet aslani duydunuzmu cevrenizden birde bilge beyi tesaduf gordum bu doktora erken ameliyat olma gibi bir sansimiz oluyormu yani cumartesi icin bana gun verebilirlermi acaba ben 30000 tl yi gozden cikardim zaten ahmet aslan icin bilge beyin ozel bir hastaneyle anlasmasi varmi biliyormusunuz ozelde olsam erken gun verirlermi acaba