- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Helen90 sen de ilk ameliyatını bilge bey e olmuştun sanırım.neden 2.ameliyatı oluyosun.burnuna darbe fln mı aldın yoksa başka bir sorun mu oluştu ?[/QUOTsol tatrafta çökme oldu endoskopiden dolayı o yüzden tekrar oluyorum.Fotoğraf paylaşır mısın çok faydalı oluyor
Bilge beye 2.ameliyatını olan var mı???? 4 gün sonra tekrar ameliyat oluyorum çok stresliyim
canım ya Allah acil şifalar versin inşallah bu sefer hiç bir sorun çıkmadan sağlıklı bir şekilde atlatırsın ameliyatını. stres yapma olumlu düşün her zaman dualarım senle...
kızlar fotoğraf ekledim bir bakar mısınız yorum lütfen:)
canım ben fotoğraf felan göremedim. geri kaldırdın mı yoksa albümü? ameliyat oldun mu? merak ettim seni inşallah iyi geçmiştir
canım bilge beyin kalkık burun yaptığını binde bir görürsün. yani aşırı doğal burunlar yapıyor. benim eski burnum çok büyüktü. ben özellikle hafif kavis istemiştim ve burun deliklerimin daraltılmasını istemiştim bana geçiştirici cevaplar vermişti. şuanda burnumda hiç kavisten eser yok delikleri de öyle istediğim gibi küçük değil. ama şöyle söyleyim ben bu halini de çok sevdim belki o şekilde bana yakışmayacaktı. albümde resimlerim var ordan bakabilirsin. burnumun kesinlikle estetik olduğunu kimse anlamıyor... güzel düzgün bir burnum var pek hayalimdeki gibi minik fındık burnum olmasada...
arkadaşlar Bilge bey çok başarılı bir cerrah. özellikle de burun ameliyatı konusunda çok tecrübeli. düşünün artık günde enaz 5-6 kişiyi ameliyat ediyor. ama tabi ki her doktor gibi onun da olumsuz sonuçlanan ameliyatları da olabiliyor. insan üstü bir varlık değil nihayetinde. Bilge bey karakter olarak çok mütavazı, anlayışlı ve hoşgörülü olması sebebiyle hastalarında böyle bir hayranlık bırakıyor. sanırım bu yüzden sürekli abartılı derecede övüyorlar kendisini. ben de bilge beye ameliyat oldum. burun ve göğüsten. bu yüzden uzunca bir süre hastanede kadım ve bilge beyin hastalarını ve tarzını az çok yorumlayabiliyorum. genel olarak kalkık ve aşırı estetik burunlar yapmıyor. bilge bey doğallıktan yana. eğer ufacık ve yüzde yüz estetik görünümlü burunlar istiyorsanız başka doktorlara gitmenizi öneririm. doğallıktan yanaysanız kesinlikle tavsiye ederim... :92:
Bilge beye 2.ameliyatını olan var mı???? 4 gün sonra tekrar ameliyat oluyorum çok stresliyim
Helen,
özelden msj yazamıyorum kimsjını okudum.Bilge Bey 31 ağustosta dönüyormuş,bn randevu bile alamadım.Erken gün almak için yanına gidsem olur mu ki yoksa telefondan mı randevu alsam?cep numaasın ıbulsam hemen arıcam.Çok sabırsızlanıyorum
Evet cnm temmuz yanlış yazmışım,Malatya yı hiç bilmiyorum,sanırım pazartesileri muayene günüymüş,iş başa düşer gidip görüşmekte fayda var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?