Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

anladım.helen90 foto su an paylaşamam çünkü daha yeni çıktı bandajlar fln.doktor yıkanabilrsin dedi ama ben korkudan burnumun üstünü ve çevresini yıkyamıyorum:) çok kirli görnüo öyle geziyorum yaa . biraz zaman geçsin kendime geleyim belki o zman eklerim.bu arada geçmiş olsun cnm.inşllah 2.si sorunsuz geçer başka bir sorun çıkmaz.

canım ben fotoğraf felan göremedim. geri kaldırdın mı yoksa albümü? ameliyat oldun mu? merak ettim seni inşallah iyi geçmiştir

evet ekledim ama daha sonra kaldırdım canım şimdi ablamın fotoları var :)aynı gün olduk yorum bekliyorum canım ben daha sonra eklerim inşallah

bilge beye olan tostosi var sanırım onunki baya kalkık olmuş ama doğal ben çok beğendim

merhaba,
bn bilge beye ameliyat olmak istiyorum,numarasını göndereblirseniz çok sevinirim...

Bilge beye 2.ameliyatını olan var mı???? 4 gün sonra tekrar ameliyat oluyorum çok stresliyim

Helen,
özelden msj yazamıyorum kimsjını okudum.Bilge Bey 31 ağustosta dönüyormuş,bn randevu bile alamadım.Erken gün almak için yanına gidsem olur mu ki yoksa telefondan mı randevu alsam?cep numaasın ıbulsam hemen arıcam.Çok sabırsızlanıyorum

31 Ağustos mu o temmuz olmasın:)ya bence uzak değilsen git görüş derim sormak istediğin her şeyi sorarsın ama günü daha ön bir tarihte alacağını sanmıyorum ben bandaj için gittğimde hep kasıma veriyorlardı

Son düzenleme:
Evet cnm temmuz yanlış yazmışım,Malatya yı hiç bilmiyorum,sanırım pazartesileri muayene günüymüş,iş başa düşer gidip görüşmekte fayda var:)

cutegirls eğer malatyada olacaksan bilge beyden şaşma derim.. git görüş bazen ameliyatı iptal olanlar fln oluyor rica edersen öle bi durumda seni alabilir çok anlayışlı birisi.. malatyayı bende hiç bilmiyodum ama kolay üniversiteye giden otobüslere bindiğinde kapısına kadar bırakıyo seni..

Evet cnm temmuz yanlış yazmışım,Malatya yı hiç bilmiyorum,sanırım pazartesileri muayene günüymüş,iş başa düşer gidip görüşmekte fayda var:)

canım pazartesi ve cuma günü git diğer günler ameliyatta...Hıdır bey konusuna gelince Bilge bey bence daha başarılı daha doğal burunlar yapıyor ve hastalarıyla çok ilgileniyor ama karar senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…