Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Malatya ya 2. gelişim şans eseri burdayken bakmış bulundum şans eseri denk geldi diyelim çooook uzun zamandan beri burun estetiği istiyorum rüyalarıma giriyor diyebilirim fazla bi şey yok ama yine de özgüvenim sıfır pskolojim de bozuk. Yazılanları okudum burdayken gidip muayene olmak istiyorum ama burnumla ilgili bi sağlık sorunum yok bu şekilde yapar mı yinede çok fazla bi para talep etmeden ? Bir de doktorun numarasınıı alabilir miyim ? Teşekkür ederim

arkadaşlar bende burun estetiği olcam ama çok korkuyorum istediğim gibi olmzsa falan diye yüksel toplu yla görüştük galiba onda olcam yardımcı olurmusunuz

Yok ya sabırsız insanların başına gelir böyle şeyler çat diye aradım yani neyse olan oldu :) birdaha arycam mecbur ablayla iyi geçinmem lazım :))

Son düzenleme:
Bende kasımda olmuştum Bilge beye ama maalesef sol taraf çöktü, kıkırdak kaymış, nefes almak için sol burun deliki kapanıcakmı bekliyorum, kapanırsa mecburen revizyon olucağım,bilge beye alerjiden dolayı sık sık konkalarda şişiyor, konkalarıda küçültebilirmiyiz olabilir dedi,
Helencim senin neden revizyon sorunu çıkmıştı?

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm peki neden çöktü ve sen nasıl anladın çöktüğünü?selmacım endoskopiye girmek zorunda kaldım ve o çok zarar verdi ya çökme mi bilmiyorum ama bende bariz bir kemik eğriliği oluştu çok şükür 28 gün oldu ameliyat olalı şimdi iyi gibi ama bakalım inşallah daha başka bir problem çıkmaz....

canım pazartesi ve cuma günü git diğer günler ameliyatta...Hıdır bey konusuna gelince Bilge bey bence daha başarılı daha doğal burunlar yapıyor ve hastalarıyla çok ilgileniyor ama karar senin...

pazartesi gitcem cnm.Bilge Bey hakkında o kadar yorum okudum ki görüşmeden güvendim,bi an önce randevu verse de bn de murdıma ersem:)

slm merve,
tatilde olduğunu bn yazmıştım geçen hafta aradım sekreterini 2 hafta sonra gelcek demişti,sağlık problemin olmasa bile para ödemiyorsun burdaki okuduklarıma göre fakat sağlık güvencenin olması gerekiyor,dr un özle numarasına ben de ulaşammadım henüz,sabırla pztesi gününü bekliyorum

pazartesi gitcem cnm.Bilge Bey hakkında o kadar yorum okudum ki görüşmeden güvendim,bi an önce randevu verse de bn de murdıma ersem:)

peki canım hakkında hayırlısı olsun....ben görüştüğüm gün bugün olabilirim diye düşünmüştüm halbuki burun ameliyatı olmaktan çok korkuyordum (=

Teşekkür ederim Helen,
Bana perşembe günü verdi ameliyat gününü,pazartesileri muayene günü de cuma öyle mi bilmiyorum cnm,istersen sekreterini ara sor,burnuma kavis vercek ve ucunu kaldırcak bunları yapınca küçülürmü ki bn birz da küçülsün istiyorum

elbette küçülür canım bu dediklerini yapması için kısaltması gerekiyor ve haliyle burun küçülür canım ama sen yine de özellikle belirt nasıl bir burun istediğini ameliyat günü görürsün Bilge beyi görmesen de asistana söylersin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…