- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Bende kasımda olmuştum Bilge beye ama maalesef sol taraf çöktü, kıkırdak kaymış, nefes almak için sol burun deliki kapanıcakmı bekliyorum, kapanırsa mecburen revizyon olucağım,bilge beye alerjiden dolayı sık sık konkalarda şişiyor, konkalarıda küçültebilirmiyiz olabilir dedi,
Helencim senin neden revizyon sorunu çıkmıştı?
canım pazartesi ve cuma günü git diğer günler ameliyatta...Hıdır bey konusuna gelince Bilge bey bence daha başarılı daha doğal burunlar yapıyor ve hastalarıyla çok ilgileniyor ama karar senin...
slm merve,Malatya ya 2. gelişim şans eseri burdayken bakmış bulundum şans eseri denk geldi diyelim çooook uzun zamandan beri burun estetiği istiyorum rüyalarıma giriyor diyebilirim fazla bi şey yok ama yine de özgüvenim sıfır pskolojim de bozuk. Yazılanları okudum burdayken gidip muayene olmak istiyorum ama burnumla ilgili bi sağlık sorunum yok bu şekilde yapar mı yinede çok fazla bi para talep etmeden ? Bir de doktorun numarasınıı alabilir miyim ? Teşekkür ederim
pazartesi gitcem cnm.Bilge Bey hakkında o kadar yorum okudum ki görüşmeden güvendim,bi an önce randevu verse de bn de murdıma ersem:)
Teşekkür ederim Helen,
Bana perşembe günü verdi ameliyat gününü,pazartesileri muayene günü de cuma öyle mi bilmiyorum cnm,istersen sekreterini ara sor,burnuma kavis vercek ve ucunu kaldırcak bunları yapınca küçülürmü ki bn birz da küçülsün istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?