- Konu Sahibi EstetikEditor
-
inşallah istediğin burna kavuşursun seni ekledim kabul etmedin galiba
Bende kasımda olmuştum Bilge beye ama maalesef sol taraf çöktü, kıkırdak kaymış, nefes almak için sol burun deliki kapanıcakmı bekliyorum, kapanırsa mecburen revizyon olucağım,bilge beye alerjiden dolayı sık sık konkalarda şişiyor, konkalarıda küçültebilirmiyiz olabilir dedi,
Helencim senin neden revizyon sorunu çıkmıştı?
elbette küçülür canım bu dediklerini yapması için kısaltması gerekiyor ve haliyle burun küçülürcanım ama sen yine de özellikle belirt nasıl bir burun istediğini ameliyat günü görürsün Bilge beyi görmesen de asistana söylersin...
canım ben revizyon olalı 37 gün oldu iyi şimdi çok şükür ....
Cnm Revizyonda da ilk ameliyatın süreçlerini mi geçiriyorsun yoksa daha çabuk mu iyileşme süreci?
Konkalar burun ile sinüslerin arasındaki duvarda yerleşen ve her iki tarafta 3'er tane bulunan kemik ve bunu saran yumuşak dokudan ibarettir.Bnmkiler alerji durumda büyüyorlar cnm bi taşla 3 kuş vurmuş olcam yani:)Sağlıkla birlikte daha fazla güzellik
sLm. .kızlar size bir sorum olcak . bn temmuz gibi burun estetiği olmak için malatya turgut özal tıp merkezne gittim bilge beyden ameliyat tarihi isticekdm ancak tatildeydi ve beni cemal fırat'a yönlendirdiler. içim rahat değildi çnkü yengemin burnunuda cemal fırat yapmıştı hiç beğenmemiştim dua ediodum hergün güzel bi burun olsun diyeameliyat günümde sıram geldiği zmn cemal beyin mesaisi bittiği için ertelendm asistandan tekrar sıra almak için gittiğimde bilge beyi sordum oda değiştirebilirim doktorunu ama kasıma falan atar dedi. bnde düşünmek istediğimi söyledim. her ikisinide araştırdıkdan sonra bilge beye karar verdim ..hastaneye tekrar gittiğimde asistan değişmişti. ve içerdeki asistan çirkef suratsz bi adamdı sert bi uslubu vardı ve çok tedirgin oldum. doktorumu değiştirmek istediğimi söylediğimde de böyle bi hakkım olmadığını söyledi ve çok şaşırdım. eve geldiğimde araştırma yaptm hasta haklarını okudum bu hakkım varmış. pazartesi tekrar gidip hakkımıda söyleip gerektiği gibi konuşcam. peki sizce böyle bişey olabilirmi? yardımcı olurmusnz. . bu hakkım kısıtlanılabilirmi? yada böyle bi hakkım var deilmi?
biraz uzun oldu ama kusura bakmayınokuyan gözlerinize sağlık ..
GEçmiş olsun Selma,Bnm de konkalar da şişme sorunu var ve Bİlge Bey küçültceğini söyeledi ama alerji durumda yine de şişerlermiş ve nefes almayı zorlarştırırmışSol tarafın çöktüğünü nasıl anladın?Dıştan bakıldığında belli oluyor mu?Revizyon için gün aldın mı?Tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir cnm
ya gerçekten harika olmuş okadar doğal ve güzel ki...bnde haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum.siz ilk gittiğinizde ne zamana randevu verdi yani 1 ay falan beklemek lazım diye okudum ama bilmiyorum.aslında çok acelem var çünkü dersaneye başlaycm ve açılmasına çok az kaldı.bigün farklı öteki gün farklı bi burunla gitmek gerçekten çok kötü olacak.niye bukadar bekledim diye kendime çok kızıyorum ama yapacak birşey yok.ameliyat gününü erkene alma gibi birşey yaparmı acaba :97:
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını ben resmi ekliyim bakın solda çökme oldu, kıkırdak kaymış, ama sol burun deliğimin içine bakıyorum, delik henüz kapanmamış, şayet kapanmazsa delik yani nefes almamı engellemezse revizyon olmayacağım,
benimde alerjiden konkalar sık şişiyor, burnum çöktüğü yani sol taraftaki konka sık şişiyor,çökmeyle pek alakası yoktur, alerjidendir dedi bilge bey
25 ağustostta burda kocaelide üniversite hastanesine gidecğim, konka radyofrekans ve alerji için aşı tedavisi istiyeceğım, ilaçlar geçirmedide alerjik rinitimiEki Görüntüle 242565
resmimi ekliyorum, internet ortamında olduğundan kaş göz kısmını karaladım, okla çöken yeri gösterdim
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını ben resmi ekliyim bakın solda çökme oldu, kıkırdak kaymış, ama sol burun deliğimin içine bakıyorum, delik henüz kapanmamış, şayet kapanmazsa delik yani nefes almamı engellemezse revizyon olmayacağım,
benimde alerjiden konkalar sık şişiyor, burnum çöktüğü yani sol taraftaki konka sık şişiyor,çökmeyle pek alakası yoktur, alerjidendir dedi bilge bey
25 ağustostta burda kocaelide üniversite hastanesine gidecğim, konka radyofrekans ve alerji için aşı tedavisi istiyeceğım, ilaçlar geçirmedide alerjik rinitimiEki Görüntüle 242565
resmimi ekliyorum, internet ortamında olduğundan kaş göz kısmını karaladım, okla çöken yeri gösterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?