Dr. Blent Alp Aydn'a gidenler

gzdatk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
427
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar, ankarada bülent alp aydın'a gidenler var mı? akropol hastanesinde çalışıyormuş. bir fikriniz var mı?
ayrıca SERDAR OĞUZ hakkında bilgi isteyen arkadaşlar, 2 yıl önce arkadaşım özeline gitti ve akay hastanesinde doğum yaptı. çok memnundu.doğum için 2000tl almiştı.

ben gidiyorum. ama henüz hamile değilim. süper bi doktor. insanı okadar rahatlatıyorki.randevumu beklerken dikkat ettim kapıdan çıkan herkes gülerek çıkıyor. bebek istiyoruz bizde. bende endometriyosiz var. ama korkma dedi bana. hersey normal gözüküyo şu anda stres yapma vs. diyerek çok rahatlattı beni. şimdi çevremde kim olsa ona gönderiyorum. kesinlikle tavsiye ederim. hastanesini de çok beğendim.

merhaba kızlar bende ankarada iyi bir kadın hastalıkları uzmanı arıyorum...6 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor...bana serdar bey hakkında bilgi verir misiniz? ya da emin olduğunuz başka bir dr. hakkında...inanın dr. gitmek bile benim için ayrı bir korku unsuru

Ben de çok korkoyordum ama kendi kendimi rahatlattım. Serdar Oğuz arkadaşımın doktoruydu ve çok memnundu. Ben bu hafta ilk defa Akropl hst. de bülent alp aydına gittim. bence iyiydi. ilk yumurtalık naklini yapan doktormuş. süper doktor diye yazmıştı arkadaşlar. rahtladım ona gidince. üstelik hastane emekli sandığı anlaşmalı. Allah yardım etsin. hayırlısı ile sna da nasip etsin

Dr.Bülent Alp AYDIN ve Akropol Hastanesi..
Beklentilerinizin çok üzerinde,SSK ,Emekli Sandığı ve Bağkur lu hastalardan fark almadan muayene ediyorlar.Mutlaka gidin ve tanışın.Bir doğum bu kadar mı kolay ve güzel olur...
Can'ı gönülden öneriyorum tüm Ankaralılara.

dr. tolga ecemiş ve akay hastanesi kesinlikle öneririm. hem hastane hemde doktorum... muhteşemler

banada laparoskopi yaptı çok memnunum şiddetle tevsiye ederim henüz hamile değilim ama her gidişimde benle öyle ilgileniyor ki kapıdan çıkarken jendmi hamile sanıyorum:)

bulent bey i ben de şiddetle tavsiye ediyorum.ama yıne de dogumunu bulent beye yapanlar varsa,özellikle sezeryanlılar,yasadıklarınızı ogrenmek istiyorum.

bülent bei çok tavsiye ettiler ama akrapol hastane olarak nasıl yani benim erken doğum hatta pramatüre riskim var bu durum doktorların hoşuna gitmiyor. onllar sorunsuz gebelik seviyorlar. ben, bana bu durumda da ilgi gösterecek ve yeni doğan servisi bakımından küvez falan donanımlı bir hastane istiyorum ve muhtelemen de sezeryan olmam gerekecek... sırf bu yüzden hacettepeyi istemiştim ama dr sorunu çıktı.. akrapol de sezeryen yapan ve yeni doğan servisini bilen arkadaş varsa yazın lütfen.. artık tek doktora gitmek istiyorum.. 23 haftalığım şeker yüklemesi yapılmadı daha ve doktorumun umrunda değil verdiğim bir ton para da cabasıı.. çok stresliyim. yardım lütfen..

kızlar ilk günümden beri bülent bey takip ediyor hamilelğimi,32.haftadayım az kaldı yani,doğumdan sonra bütün gözlemlerimle sizleri bilgilendireceğim,bakıyorum kimsenin bişi yazdığı yok........

bu topiği geç farkettim.Ben epidural ile sezeryan oldum.ınanılmaz bir anestezi ekibi ve yenidoğan doktorları.Bence Bülent bey kendine yakışan bir ekip ve hastane kurmuş.Her yerde söylüyorum,Allah razı olsun.Anlatılmaz kötü bir halden rüya gibi bir doğum yaptım.Dr.Bülent Alp AYDIN ve Akropol Hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum .

ben Ankara ya yeni taşındım.buradaki tavsiyelerden bülent beye gittim.gerçekten bahsedildiği kadar varmış hastanede dr. da.samimi bir dr. kendine güveni insanın içini daha da ferahlatıyor.inşallah bundan sonrası ve doğumda aynı memnuniyetle olur a.s

Mrb Kızlar; bende 7+3 haftalık hamileyim. Bülent beye gidiyorum. Bu hafta başı kalp atışlarını duydum kuzumun. Tek dileğim doğumu ve sonraki süreci de kolay ve sorunsuz geçirmek. Bülent bey çok rahatlatıcı, insana güven veren, nerde durması gerektiğini gayet açık sözle ifade eden birisi. Biz eşimle beraber gidiyoruz. Eşimde kendisini çok beğeniyor. Eğer bir sorun olmazsa doğumumu akropolde ve bülent beyin eşliğinde yapmayı çok isterim . Umarım bu süreç hepimi için güzel geçer. Bu arada doğumunu akropolde yapanlar deneyimlerini paylaşırlara çok memnun olurum.

merhaba hanımlar
doğumumu akropol de yaptım.doktorum da bülent alp aydın dı.allah ondan razı olsun.tüm korkularımı sayesinde yendim.inanılmaz bilgili son derece iyi bir doktor.kesinlikle tavsiye ederim.giden tüm arkadaşlar eminim katılacaktır fikrime.hastanede son derece iyi her türlü imkan sunuluyor.birçok özel hastaneden konforlu ve personel de çok daha ilgili ve güleryüzlü.buradan tüm arkadaşlara gönül rahatlığıyla akropol hastanesi ve dr.bülent bey i tavsiye ederim.

banada laparoskopi yaptı çok memnunum şiddetle tevsiye ederim henüz hamile değilim ama her gidişimde benle öyle ilgileniyor ki kapıdan çıkarken jendmi hamile sanıyorum:)

herkese merhaba

bende çok ayrıntılı ve telaşlı bir doktor arayışındayken buradaki arkadaşların yorumuyla dr. bülent beye gittim. Dedikleri kadar varmış gerçekten. Çok tatlı bir doktor. Bende polikistik over var ve bebek sahibi olmak istiyorum ama şimdi istersem laparoskopi yapması gerektiğini yada 6 ay-1 sene diane 35 kullanmam gerektiğini söyledi. Ben ilacı deneyeceğim 6 ay. sonra tekrar kontrole gideceğim. Laparoskopi nasıl yapılıyor. Önceden yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim.

merhaba arkadaslar bulent beye bende yarın ılk kez muayeneye gıdıcem 30 haftalık bebegım daha once etlık zubeydeye gıdıyordum.bu yorumlari okuduktan sonra memnun kalicama emin oldum orada epiduralle normal dogum yapanlar varsa tecrubelerinizden faydalanmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…