Dr. Blent Alp Aydn'a gidenler

24.12.2009'da 37 haftalıkken oğlum dünyaya geldi akropol hastanesinde. sorunsuz bir sezeryan doğum geçirdim. epiduralli oldu doğumum. Bülent beyi herkese tavsiye edebilirim. doğum öncesi, doğum esnası ve doğum sonrası her şey çok güzeldi.ameliyat ekibi, hemşireler, hastane yönetimi ,vs her şeyden çok memnun kaldım. hamilelikteki rutin kontrollerim için de Bülent beye gidiyordum, o yüzden zaten içim rahattı. herkese hayırlı doğumlar...:)

merhaba arkadaşlar bende bülent bey'i şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel doktor benim doğum korkularım vardı bülent bey ve tatlı hemşireler sayesinde korkularımı yendim sezaryen ile doğum yaptım çok rahatım allahım herkese annelik duygusunu yaşatsın......

akropol hastanesinde bülent beyle doğum yapan arkadaşlar; ne kadar fark ödediniz paylaşırmısınız?

Selam Kızlar ,sayfayı güncel tutup doğum sonrası yaşadıklarınızı , (sezaryan olanlar ağrı yada acı çekti mi? ya da normal doğum yapanlar sıkıntı yaşadı mı?)
Akropol'de karşılaştıkları hoşa giden yada gitmeyen durumları bizimle paylaşırlarsa sevinirim.
sezaryen için ne kadar ücret ödediler vs. ...

Merhaba, ben de gebelik kontrollerime Akropolde Bülent beyle başladım ancak ben Bülent bey normal doğum yaptırıyor mu onu merak ediyorum. Anladığım kadarıyla hep sezeryan olanlar yazmış. Normal doğum konusunda kendisi yeterince bilgilimi merak ediyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

benim arkadaşım normal doğum yaptı bülent bey yaptırdı.epidurale bile gerek kalmadı diyor.çok iyiydi diyor.ben de laporoskopi oldum. gayet ilgiliydi memnun kaldım.fiyatı soranlar için normal doğum da sezeryan da 750 lira.başka hiçbir ücret ödemiyorsun.hastane lüks ve konforlu .herkese tavsiye ederim

Selam kızlar..Ben de 7 haftalık hamileyim ve Bülent Bey'e gitmeye karar verdim burada okuduklarım ve çevremden duyduklarımdan sonra..Randevu almak çok zormuş yalnız 16 sına alabildim ben...Hastaneyi de gezdim odaları çok güzel,temiz ve lükstü..Yalnız tek sorun hastanenin yenidoğan servisi yokmuş kızlar..Biraz canım sıkıldı bu duruma...Çok gerekli bişey mi ona da tam karar vermiş değilim ama ne bileyim biraz tereddüt ettim bu yüzden ben:sinifsinif:

ben de 23 Şubat'ta Akropol'de epidural sezeryan oldum. doktorum Bülent Beydi. Aslında herşey yolunda gittiğinden normal doğum yapmayı istiyordum.Fakat son girdiğim nst'de çocuğun kalp atışları düşük çıktı ve acilen sezeryana alındım. herşey çok rahat ve güzel geçti. Ameliyat ekibi gerçekten çok başarılı. sizi çok güzel sakinleştiriyorlar.
Bu arada doğumu nasıl yapacağınıza karar verirken Bülent Bey kesinlikle karışmıyor. ben normal istemiştim; o da bana ben doğum konusunda katiyen anneyi zorlamam demişti.
Ben çok memnun kaldım herkese de tavsiye ederim. sadece randevu konusu biraz sıkıntılı. hemen randevu alamıyorsunuz çok yoğun olduğundan

arkadaslar ben kisa bir sure once akropolde epiduralle sezeryan oldum bulent bey, ameliyathane ekibi ve hastane sartlari cok iyiydi.epiduralde ilk gun zor bir surec ama sonrasi rahat

ben de iki gün önce endometriyosis için laparoskopi oldum. bülent bey için söylenecek söz yok zaten. hastaneden de çok memnun kaldım. herkese tavsiye ediyorum. umarım doğumumu da orda yaparım.

merhaba ben bülent beye gittim o benim 2.ci kadın doğum doktorum .laparoskopik yöntemle kist aldırdım .dr olarak bence son derece iyi ilgileniyor .ameliyattan korkuyordum ve bülent bey psikoloğum oldu .sadece bülent bey değil hemşireler de güler yüzlü hiç bir sorun yasamadım .birgün hamile kalırsam dr bülent bey olur .ayrıca facebook ta dr bülent alp aydının fanclup var oraya da bakıp bilgi alabilirsiniz .

doktorum bülent bey ve yarın doğumum varrrrrr :))

Gülcüm Allah bir avazda kurtarsın canım , hayırlı doğumlar.

Bende Bülent beyde karar kıldım Ankarada gitmedigim doktor ve hastane kalmadı. En ilgilisi ve güleryüzlüsü Bülent bey oldu.

Dularım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ve Bebişinle ,inşallah sorunsuz ve olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile ağrısız bir doğum geçirirsin..

merhaba arkadaşlar bişey soracam size akpol hastanesinde bülent beye gidipte.. yumurta takibi--aşılama vs. yani çocuk sahibi olamak için tedaviye gidipte hamile kalan arkadaşlar varsa yazabilirmi...

Bugün kızımı göreceğim için çok mutluyumm.

Bülent bey ve ekibini çook seviyoorum.

gerçekten çok mu yoğun bülent bey..yani bu kadar ilgi varsa nasıl yetişiyor?ya da muayeneler çok hızlı mı geçiyor?ayrıca istediğin zaman randevu alamıyormuşsun?? doğrumu??

doktorum bülent bey ve yarın doğumum varrrrrr :))

bilmiyorumkismile tecrübelerini en kısa zamanda paylaşırsın umarım..ayrıca facebook tan bülent beyin grup sayfasını inceledim gerçekten herkes çok mutlu,çok şaşırdım,nazar değmesin tüm bebişlere:)) sanırım bende bülent beyi ziyaret edeceğim..gerçi henüz ortada bişii yok ama..:kedi:

Dün kızımı göördüm kocamaan olmuuuuşDoktorum Bülent bey , süper gidiyorsun 1 kg almışsın dedi.Ve bebeğim geçen ay 791 grmdi.Bu ay 1.800 Gr olmuş.1 kiloyu Olduğu gibi bebeğe almışım.

Çünkü verdiği hamilelere özel listeye uydum.Listede aç kalmıyorsun kesinlikle 3 ana 3 ara ögün. Düzenli beslendim.Ve sonuuç 1 kg.

29 haftalık hamileyim ve toplamda 6 kg aldım.30 Eylülde diğer randevum ,doktorum böyle devam edersen yine 1 kg alırsın dedi.Tuzsuz yemeye alıştım diyebilrim.Yemeklere tabiki tuz atıyorum ama kahvaltıda domates, salatalığın üzerine extra tuz serpmiyorum.Ben kilolu hamile kalanlardanım.Bacaklarıma giren kramplardan bahsettim,Kullandığım demir ilacını kesti magnezyum ve omega3 verdi.Kullanmaya başladım.

Bülent beyi bende 4.ayımda buldum.Ankarada gezmediğim tıp merkezi , devlet hastanesi ve özel hastane kalmadı.Hiç birisi onun ekibi kadar ilgili ve alakalı değildi.Teşekkürleer Bülent Alp AYDIN ve ekibi.Keşke 1.ayımda tanışsaydım seninle diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…