Dr. Blent Alp Aydn'a gidenler

Gebeliğimi 5 haftalıkken akropolde Işın hnm tespit etti çünkü Bülent beyden randevu alamamıştık. İlk başta fark etmez diyerek Işın hnma devam edebilirim dedim ve 2. Randevumu aldım, randevudan 1 gün önce hafif lekelenmeler oldu ve randevu esnasında Işın hnm a söylediğimde düşük riski var dedi, ee napıcaz dedim düşürebilirsin düşürmeyebilirsin dedi, nasıl yani bişey yapmayacamıyız dedim sen kendin dikkat et ama düşürebilirsin dedi. Nasıl bir saçmalık bu diyerek kızdım ve arkadaşım vasıtasıyla Bülent beye geçtim. Şükür şansım varmışki düşürmedim, tamamen şans yani doktrların bir rolü olmadı bu konuda. Gebelik takiplerimi 8 haftadan sonra Bülent bey yaptı. 5 aylık gebeyken yoğun sancılar yaşadım ve Bülent beye bir türlü ulaşamadım oda dönmedi, hemşiresiyle görüştüm kendimi yormamamı önerdi, şükür gene herhengi bir düşük olmadı, 33 haftada gittiğim kontrolde nts ye girdim (ilk defa) ve sonucu Bülent bey beğenmedi prepar isimli ilaca başladı. Sonradan öğrendim bu ilacı kullanan her gebenin erken suyu gelmiş ve sezaryana alınmış. Nitekim 06.11.2011 tarihinde sabah 7.30 suyum tamamen boşalmasından dolayı Bülent beye ulaşmaya çalıştım olmadı, akropolü aradım op. da biz iletelim dediler, 10 dk sonra aradılar gelsin demiş bizde apar topar gittik. Acil olarak sezaryan operasyonuna alındım. Operasyon 1,5 saatten fazla sürmüş ve bu arada epidural anestezinin yanında genel anestezi de aldım. Çıktığımızda Bülent beye herhangi bir aksilik olup olmadığını sorduğumda sen kafana takma dedi.Opersyondan çıktıktan sonra epudural anestezisinin etkisi geçmeye başlayınca ayaklarımda yoğun bir acı hissetmeye başladım ve anneme ayaklarımı kontrol etmesini söyledim. Ayaklarıma baktığımızda aynı yanıktaki gibi su kabarcıklarının oluştuğunu gördük. Bülent Alp Aydın'ı aradık ve gelip baktı bir anlam veremediğini söyledi, alerji olabilir dedi ve damar içi kortizon yaptırdı. aradan birkaç saat geçtikten sonra sıcaksu torbasının yaktığını söyledi, geçer dedi. Nasıl tedavi olacağını sorduğumda ise debritman yaparız olur biter dedi. hastaneden taburcu olduktan sonrada 11.11.2011 tarihinde debritman operasyonu için randevu verdi ve ortopedist bir doktor debritman opersyonu yaptı. Bu opersyon kayıt altına alınmadı ve ortopediste yaptırdı. Yirmi gün kadar dört beş günde bir ayağımın iyileşmediğini göstermeye gittim ve hep geçer geçer yok bir şey cevaplarını alarak geri döndüm. 29.11.2011.tarihinde artık ayağımdaki dokuların koktuğunu farkederk Numune Hastanesinin Yanık bölümüne başvurdum. Yanık bölümünde bir gün yatış yapılarak debritman operasyonu yapıldı ve beşinci gün kontrole gelmem söylendi. Kontrole gittiğimde greft operasyonu yapılması gerektiği fakat ayağımın heniz uygun durumda olmadığı bekleneceği söylendi. Bizde beklemenin iyi olmayacağını düşünerek yine Numune Hastahanesinde Plastik Cerrahi bölümüne başvurduk. Plastikcerrahi bölümü tekrar debritman opersyonu yapılması gerektiğini daha sonra greft yapılabileceğini söyledi ve opersyon günü verdi. 09.12.2011 tarihinde hastahaneye yatışım yapılarak debritman opersyonu geçirdim. 19.12.2011 tarihinde debritman ve split thickness grefti, büyük opersyonu geçirdim. 30.12.2011 tarihinde hastahaneden taburcu edildim. Yirmi yirmi beş gün daha ayağımı kullanamadım.yani toplamda 2.5 ay ayağımım kullanamadım ve kullanmadığım bacağım diğerinin yarısı kadar kaldı, hareketsizlikten doğum yaptığım kiloya çıktım Sezaryon opersyonu hariç 4 kez genel anestezi alarak hayatımı riske attım. Geçirdiğim bu yoğun operasyonlar esnasında bebeğime sütümü veremedim, vücudum opersyonlardan yıprandığı için sütüm kesilme noktasına geldi, bebeğimin beslenmesi için takviye mamalar kullanmak zorunda kaldım, ayağımı kullanamadığımdan emzirmek dışında bebeğimin bakımını yapamadım ve yardımcı kişiler bulmak zorunda kaldım. Hem maddi hem manevi yıprandım. Bunları neden anlatıyorum başkaları da benim çektiklerimi çekmesin , daha iyi araştırılsın bütün tarihler doğrudur ve numune hast. den kaytlara bakılabilir

Ameliyatlarda kullanılan koter cihazının kısa devre yapmasıyla oluşan elektirik akımına uğramışsınız,plaklar çok çok ısınmış ve yanıklar oluşmuş.Bu durumda süper doktor lakabı yakılan bir doktorun üstelikte operatörün alerji demesi çok komik gerçekten,depritman kolay bir işlemmiş gibi bahsetmeside çok ilginç,böyle bir hata yaptık kusura bakma diyemeyişi insana verdiği değeri gösteriyor.

merhaba, öncelikle çok çok geçmiş olsun. bende bu doktor yüzünden ölümden döndüm,öncceki sayfalarda hikayemi bulabilirsin. hatta ben bu doktora giderken çok dikkat edin dedikçe bu doktorun ''fan'ları'' beni topa tuttu.. ama insan hayatı öle geçiştirmeye gelmiyor. ne kadar önemli hatalar yapıyorlar ve sanki basit birşeymiş gibi hallediriz mantığı ile yaklaşıyorlar.
yine söylüyorum; Bülent Alp aydın uzman bir doktor değil...sorunsuz bir doğumu herkes yaptırır, (benim ve ablamın doğumlarını sadece ebe yaptırmış..) lütfen bebeğinizi ve kendi hayatınızı riske atmayın, konusunda uzman ve teknik ekipmanı, yenidoğan ünitesi bulunan doğru düzgün hastaneleri seçin.
tekrar geçmiş olsun, bende yaşadığım okadaar sıkıntıdan dolayı 2 ay, o da günde 1-2 kez anca emzirebildim kızımı, ama olsun mamalar yetişiyor imdada, sen ve bebeğin sağlığı yerinde olsunda gerisi kolay.
herkese sorunsuz hamilelik ve bilinçli doktorlar elinde güsel bir doğum dilerim...

Öncelikle herkese merhaba..ben 32 haftalık hamileyim inşş mayıs 9 gibi bebeğimi kucağıma alacam.Kontroller için akropol hastanesinde Bülent beye gidiyorum..Eğer son zamanlarda orda doğum yapanlar varsa fikrinizi almak isterim..şuan doğum ücreti 1,500 tl deniliyor merak edenlere duyurulur..

Nastasia yazdıkların içimi rahatlattı bende mayısda doğum yapacam şuan için bülent beyi düşünüyorum.ama bazı tereddütlerim var mesela doğum gece olsa bile bülent bey geliyor mu sanırım yeni doğan üniteleri çok kapsamlı değilmiş bu konuda bana bilgi verebilirsen çok sevinirim..

Kesinlikle katılıyorum. Sorunsuz doğumu herkes yaptırır, zaten bundan 10 sene önce doktorlar değil ebeler yaptırıyorduç Doktora neden ihtiyaç var? Sıradışı bir durum olursa müdahale etsin diye. Eğer bir doktor riski önceden göremiyor ve müdahale edemiyorsa neyleyim onun güleryüzünü tatlı dilini ? Hanımlar nedense iki çift güzel söze, bir çift geyik lafa daha çok prim tanıyorlar.Adamı öve öve bitiremiyorlar, bakıyorum hepsi sezaryen. Bi tane de normal doğurdum bu doktorla diyemiyor.

canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbım seni bebeğine eşine ve aile bağışlamış okurken adeta şok oldum tüylerim diken diken oldu bende bülent beye gitcektim bu okuduklarmdan sonra kapısından geçmem artık bu nasıl bir dr. doktor değil cani aynı şey benım başıma gelseydi ailem eşim direk dr. öldürürdü sayenizde kimin ne olduğunu öğreniyoruz allahım ya inanamıyorum evet dr. yalakaları çok benım gördüğüm kadarıyla fanı bile var bende çocuk düşünüyorum yeni düşük yaşadım ama bu dr. gitseydim benıde öldürürdü

canım sanada çok geçmiş olsun gerçekten bu bılgileri vermeniz çok iyi oldu allah onu bıldığı gibi yapsın bunlar için para kasası derim para için herşeyi yaparlar umarım bir daha böyle birsey yaşamazsın ama ben sizin yerinizde olsam hemen mahkemeye veririrm bu adamı hakkınızı arayım bence

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba dr bülent alp aydının hastasıyım ve suan 23 haftalık gebeyim normal doğum istiyorum doğal olarak fakat bülent beye doğum yaptıranları okudugumda hep sezeryan..sezeryan ve normal doğum ücretlerinin aynı olduğu fark etmediği bir hastanede sezeryan doğum olması acaba hastaların tercihimi yoksa bülent bey bir bahane bulup direk sezeryana mı alıyor?ticari amaçlı desem oda degıl anlamadım?? gitti..yorumlarınızı bekliyorum..aydınlatırsanız sevinirim..

Neden olacak arkadaşım, ders programı hazırlar gibi sezaryen programı hazırlamak daha kolay. Normal doğuran birinin başında 3-4 saat beklemektense al ameliyata kes, al yarım saatte. Hem normal doğum demek gece yarısı uykundan feragat edip hastane yollarına düşmen demek.Ama sezaryen olursa sabah 9- akşam 5 çalışırsın, uykuların da bölünmez.

yarın benimde bu doktorda randevum var kendisine ilk kez gidicem ve bu yorum benim gözümü korkuttu...benim bir çocuğum var 9 yaşında ikinciyi istiyorum yaklaşık 5 senedir ama olmuyor bu doktoru tavsiye ettiler randevu gününe gelebilmek için epey zaman geçti 3 ay öncesinden almıştık randevuyu ..kafam karıştı şimdi yaaa...

Kusura bakmayın ama haksızlık ediyorsunuz. Bülent beyin hastası olup normal doğum yapan onlarca hanım tanıyorum. Benim doğumumda bebeğim 37.haftada kanaldan çıkıp ters döndü, normal doğum için bekleyelim dedik belirli bir zamana kadar. Sonra ben göze alamadım, madem ters geliyor dedim sezeryan istedim, defalarca sordu belki bir ihtimal döner diye, emin misin diye, neyse sonra gün verdi bana. Verdiği günden bir gün önce sancılandım sabaha doğru. Geldi hemen hastaneye, son kez bi daha bakalım belki dönmüştür dedi, baktı kafası yukardaydı, haliyle sezeryana alındım.

Akşam oldu 8 falan, ziyaret etti tüm hastalarını, sadece benim yanımda yarım saat kaldı düşünün, gitti, 2 saat sonra normal doğuma geldi, akşam 10 dan 12 ye kadar hastanedeydi, 12 de iyi geceler diledi ve sabah annemle beni kendisi uyandırdı büyük bir neşeyle sabah 7 di. Ne ara uyudu ne ara kalktı, ne yer ne içer dedik hepimiz. Ben sadece bir gününe şahit oldum ve bir kere bile aksini düşünmedim. İnsan sahte bile davransa bu kadar yapamaz, bir süre sonra pes eder.

26.haftaydı sanırım, iştahım aşırı artmıştı, o ara bayağı yüklenmiştim tatlıya, şeker yüklemesine denk geldi, şekerim sınırda çıktı. Bende koştum endokrinlere kalsam insülin basacaklardı, tip 1 şeker hastasısın vs dediler çökerttiler, bülent beye gittim akşamın kaçı, ben çökmüşüm, eşimin moral yerlerde, dışarda kar var, kimse kalmamış, 1 saat moral verdi bize, yok dedi birşey paniklemeyin, diyet verdi, 15 günde baktık şekerden eser yoktu, geçmişe dönük te çıkmadı, sonra bikaç kere daha baktık yine çıkmadı. O ara başkalarına güvensem yok yere insülin alıp kötü etkilenecektim.

Açın bakın internette kaç tane kötü yorum göreceksiniz Bülent beyle ilgili. Ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez tüm bir haftasonu evde kalıp Ankaradaki tüm doktorları sıraladım ve hakkında bir tane bile kötü yorum bulunmayan bülent beye gitmeye karar verdim ve aylarca bekledim, iyi ki beklemişim. Muayene bile olamayan ben, sayesinde rüya gibi bir doğum geçirdim.

Doğumumda yanımda olan hamile adayı arkadaşlarım da kendiliğinden Bülent beye randevu aldılar, benim tavsiyeme ihtiyaç bile duymadan..

Ben yorumumu Bülent Bey'in sezaryansever br doktor olduğu şeklnde yapmadım, yanlış anlaşılmasın lütfen. Sezaryana neden bu kadar çok başvurulduğunun bir genel açıklamasıydı benim yorumum. Kimse de yanlış diyemez herhalde, Türkiyede neden bu kadar çok sezaryana başvurulduğunun sebepleri ortada. Bahsettiğiniz doktordan Memnun olan ve memnuniyetini belirten çok sayıda insan var, iyi bir doktorsa, iyi biri insansa ne güzel, Allah razı olsun, başarıları daim olsun. Ama yine bu sayfada okuduğumuz çok ciddi sayılacak iddialar da var. İyi bir doktorsa onun gibilerin sayısının artmasını dilerim, tanımadan haksızlık etmek istemem. Ama bir iyinin iyiliğinin yanında yanlışlarının da belirtilmesi taraftarıyım, varsa bir yanlışı, insanlar gelip bunu da söyleyebilmeli.

burcudrn,arkadasım çok geçmiş olsun hayretler içinde okudum yazını bu umursamaz tavrın sonucunda canından olacakmışsın nerdeyse dikkatli ve bilinçli bi hastaymışsın olanın bitenin farkında olmasaydın sonucu düşünemiyorum...
bende bülent beye gitmryi düşünüyordum ama vazgeçtim.

43 gün önce AKROPOL HASTANESİ BÜLENT BEY İLE doğumum gerçekleşti

Hamilelik sırasında çok araştırdım kim iyi, kim tavsiye ediliyo, ücret, hastane ... vs (bildiğiniz şeyler) Bu yüzden bunu yazıyorum

emin olun ne akropol hastanesine gitmekten ne de Bülent beyden hiç bir şikayetim-sorunum olmadı.

hastane temiz, hemşireler çok iyi. ebeleri (müberra ve filiz) süper. ücret de gayet uygun (1500.-tl) (ek bir ücret de yok)

bülent beye ise diyecek hiç bir şey yok

gitmeyi düşünenler bence hiç tereddüt etmesin (bu arada bülent bey ile ilgili birkaç kötü yorumla bende karşılaştım ama allah aşkına söyleyin kim hatasız ! hepimiz insanız. )

Sorunsuz bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle

merhaba, çok teşekkür ederim, alacak nefesim varmış daha, Allah beni sevenlerime ve yavruma bağışladı...

merhaba, Allah bağışlasın yavrunuzu, geçmişler olsun...
yalnız ''kim hatasız'' cümlenize takıldım. evet hrkesin hatalı olabileceği noktalar vardır. ama insan hayatı hatayı kabul etmez. bana veya yavruma birşey olsaydı hata old.nu kabul edecekmiydi acaba pek sevgili doktor bey. önemli olan; bu konuda yetersiz olduğunu(kendisinin ve hastanenin) kabul edip; insan hayatı hatayı götürmez diyip beni hemen hastaneye yöneldireckti...tecrübeli hemşire Aliye hnm olmasaydı ben veya kızım şuanda yaşamıyorduk..şu 1 yıl içinde bebeğimde ve bende sıkıntılarını zaman zaman yaşıyoruz. ve her yeni bi durumda Bülent dr. a Allahından bulmasını diliyorum. saygılar

merhaba, çok teşekkür ederim. kötü günler geçti diyelim. hala arasıra tansiyon sorunum oluyor. buarada sanırım ordaki notlara hastanede 12 ünite trombosit ve 1 ünite kan verıldgını eklemeyi unutmuşum...çok çok zor günlerdi, bu durumları kendisi deıl yakını bile yaşamayan bilemez. babamı zor tuttuk; bülent dr.a gidip 2 çift laf edecekti ben artık Allaha havale ettim. ben neliklerle dünyaya geldim, annem babam emeklerle büyüttü, sonra adamın biri gelip takip yapması yada ilaç vermesi gerekn durumda,- simit yeme diye geyik yapıp, beni 13 gün hastaneye, kızımı 19 gün küvöze gönderdi. ..
herkes çok iyi araştırsın, benden sonra bir ark.ın kuzenıde acil doğuma gitti akropol'e. kendisini kurtardılar ama bebek yenidoğan ünitesi olmadığı için başka hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. dikkatinize!!
saygılar...

katılıyorum, neyleyim karizma, sürekli gülen ama işini bilmeyen bir dr.u... büyük konuşmamak gerekiyor hayatta, ben devlette doğum yapmam ıyy dedım, ama benim hayatımı kurtaran zekai tahir hastanesi riskli doğumlar bölümü dr. ve hemşireleri oldu... hergün okadar sıkıntılı hamile geliyorki... 4 gün yogun bakımdaydım artık son gün sinirden ağlayacaktım, sürekli bebeğini kaybeden, kanaması olan vb. hasta.. ama işte okadar çok hasta görüyorlar ki nerde nasıl davranmaları gerektiğini biliyorlar. benim durumuma ve dr. un dedıklerıne okdar şaşırdılar ki...neyse herkese sorunsuz doğumlar diliyorum ama burdaki 'bülent dr. fanları' nın yazılarını okudukça insanların ne kadar rahat olduklarını ve hiç korkmadıklarını, biran olsun tereddüt etmedıklerını, acaba ya, 9 ay napacagım, bebeğim-kendim demediklerini görüyorum ve kendi yaşadıklarım aklıma gelıyor... Allah'ın hiç birinize yaşatmasını istemem bunları..

Son düzenleme:

merhaba..
bende bülent beye gidiyorum 7 haftalık hamileyim doğumu ne kadar ödediniz bilgilendirebilirmisiniz..

Merhaba bende bulent hocaya gidiyorum 13.haftam.daha once 5 aylik iki bebwgimi kaybettim rahim agzi yetmezliginden bu 3.hamilelivim bulent hocaya ilk gelisim daha once lina kadin hastaliklarinda sukran camak'a ve buyuk doguma gittim iki tarafta allahindan bulsun ...cuma gunu serklaj (rahim agzi dikisi)uygulandi insallah hersey cok guzel olacak bulent hocayla .yasadiklarim cok zordu ve beni cezbeden bulent hocanin rahatligiydi cunku yeterince gerilmistim ilkgordugumde hissettigim bebegim onda ve alip gidecegimdi hala oyle hissediyorum...kotu seyler yasayan arkadaslara gecmis olsun ... ben seviyorum doktorumu ve rahatligini beni germesin tek istedigimdi simdi yatiyorum 4 gundur belki 6 ay daha yaticam ama sonunda bebegimi kucagima alabilecegimi bilmek herseye deger.allahim hepimizin muradini versin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…